} Goede koffie, heerlijk water: 5 tips om meer water te drinken – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 200 Klantbeoordeling: 9/10
water drinken 5 tips, water en koffie

Good coffee, great water: met deze 5 tips drinkt u meer water

Koffie is een van de meest geliefde dranken ter wereld. Voor veel koffieliefhebbers is het drinken van hun favoriete kopje - of dat nu een cappuccino, mokka of latte is - de perfecte manier om ze voor te bereiden op de komende dag. Maar net als koffie komt water in verschillende vormen met verschillende smaken.

Net zoals we onze koffie graag personaliseren door suiker, room of zelfs kaneel toe te voegen, kan een koud, vers glas water ook worden aangepast naar uw smaak. In dit artikel worden we creatief met water en onderzoeken we enkele van de beste manieren om de smaak van uw water te verbeteren.

Favoriet water, favoriete koffie

Water en koffie, waterkoeler, waterfilter

Water is essentieel voor onze gezondheid en ons welzijn. Het houdt ons gehydrateerd, bevordert de spijsvertering en helpt onze lichaamstemperatuur te reguleren. Maar laten we eerlijk zijn, het vullen van een glas water uit de gootsteenkraan lijkt een behoorlijk saaie drankkeuze in vergelijking tot koffie.

Van het kiezen van de beste koffieboon en branding tot de optimale maalmethodes, er zijn verschillende manieren waarop koffiekenners hun geliefde drankje personaliseren. Maar voor de dagelijkse koffiedrinker komt de gemakkelijkste aanpassing van de toegevoegde extra's. Of het nu gaat om het toevoegen van je favoriete gearomatiseerde siropen - vanille, karamel of hazelnoot - tot het toevoegen van een lepel room of een snufje kaneel, deze accenten geven allemaal een unieke twist aan uw koffie.

Net zoals we genieten van het aanpassen van onze koffie, kunnen we onze eigen unieke wendingen geven aan het water dat we drinken. Met verschillende soorten en verschillende smaken heeft water een verscheidenheid aan extra's die u zullen verrassen. 

Zo maakt u uw favoriete water

Gekoeld, kamertemperatuur, sprankelend of heet: een fris glas water geeft je het canvas om zo creatief te zijn als je wilt. Maak uw water zoeter met een shot likeur of voeg bubbels toe. Hier zijn slechts 5 manieren waarop u creatief kunt worden met uw water:

Laat uw water trekken met fruit en kruiden

Water infusion, lekker water, waterkoeler, waterdispenser

Eén van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om de smaak van water te verbeteren, is door er fruit en kruiden aan toe te voegen. U kunt vers fruit zoals citroen, limoen, sinaasappel of bessen aan uw water toevoegen om het een natuurlijke en verfrissende smaak te geven.

Kruiden zoals munt, basilicum en rozemarijn kunnen ook een subtiele en rustgevende smaak aan je water toevoegen. Deze methode verbetert niet alleen de smaak van uw water, maar voorziet u ook van toegevoegde vitamines en mineralen uit het fruit en de kruiden.

Probeer een scheutje siroop

water met siroop, tips water drinken, waterkoeler, waterdispenser

Siropen en likeurtjes worden beiden vaak aan drinkwater toegevoegd om smaak en zoetheid toe te voegen. Er zijn veel verschillende soorten siropen en likeuren verkrijgbaar, van klassieke smaken als citroen of framboos tot meer exotische smaken als passievrucht of hibiscus.

Bepaalde siropen bevatten ook vitamines, mineralen en elektrolyten die kunnen helpen bij het aanvullen van voedingsstoffen, zodat u een water kunt maken dat past bij uw gezonde levensstijl terwijl u geniet van die zoete smaken.

Drink vers en gefilterd water

waterfilter, water filteren, waterkoeler, waterdispenser, tips water drinken

Het is waar: het drinken van kraanwater houd je gehydrateerd. Maar soms kan er een onaangename smaak aan uw kraanwater zitten veroorzaakt door onzuiverheden zoals chloor, lood of andere verontreinigingen. Het gebruik van een waterfilter kan helpen om deze onzuiverheden te verwijderen en de smaak van uw water te verbeteren.

Wij voorzien al onze waterkoelers van waterfilters voor de beste smaak. Als u vers gefilterd water drinkt, weet u zeker dat u geniet van schoon en fris smakend water dat vrij is van schadelijke verontreinigingen.

Voeg wat sprankelende sensaties toe

bruisend water, waterkoeler met bruis, waterdispenser bruis, tips water drinken

Als je een voorliefde hebt voor koolzuurhoudende dranken, kan overschakelen op een bruisend glas water een gezonder alternatief zijn. Bruisend water kan dezelfde verfrissende, koolzuurhoudende smaak serveren zonder de toegevoegde suikers en calorieën. Maar dat is niet alles. Combineer bruisend water met een scheutje likeur of ga een stap verder met de infusie van uw favoriete fruit en kruiden. 

Experimenteer met temperatuur

heet water, koud water, bruisend water, kamertemperatuur water, onze waterkoeler kunnen het allemaal.

De temperatuur van uw water kan ook de smaak beïnvloeden. Sommige mensen geven de voorkeur aan koud water, terwijl anderen het op kamertemperatuur willen hebben. Of u nu kiest voor gekoeld, kamertemperatuur, bruisend of heet, de temperatuur van uw water vormt de basis voor uw favoriete creatie. U kunt met verschillende temperaturen experimenteren. Voeg eens ijsblokjes toe of vries uw water met fruit in.

Op een hete zomerdag is een gekoeld, fris glas water – met een schijfje citroen of limoen – het perfecte drankje om uw geest op te frissen. Het drinken van water op kamertemperatuur is ondertussen steeds populairder geworden, zeker sinds het gekoppeld wordt aan een verbeterde spijsvertering en ontgifting. Natuurlijk, als u verlangt naar iets warms en zoets om uw koffie in te ruilen, of om uw handen aan te warmen, dan is een warme kop kruidenthee misschien perfect voor u.

Verbeter de smaak van uw water

Van favoriete koffie tot favoriete water, het is duidelijk dat we de tijd en moeite nemen om te genieten van onze koffie. Nu is het tijd om de moeite te nemen om te genieten van de pure smaak van water met al zijn voordelen.

Het drinken van eersteklas, vers en gefilterd water kan helpen bij het bevorderen van een betere gezondheid, een betere smaak en een betere hydratatie. We weten hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven en kunnen u helpen de perfecte oplossing te vinden die uw dagelijks leven zal verbeteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over waterfilters en waterdispensers. Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u te helpen.


 

Meer informatie:

Ga direct naar onze waterkoelers:

Waterkoelers, waterdispensers

Ga direct naar onze koffieautomaten:

Koffiemachines, koffie op het werk, koffieautomaat

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu