%

6 Pack Brita® Maxtra® 60 dagen Aqua Optima Evolve vervangingsfilters (EVD602/EVD613)

Brita® Maxtra®* 6 pack 60 dagen vervangingsfilters, equivalent aan 12 Brita Maxtra® waterfilters goed voor 1200 liter gefilterd, schoon en kalkvrij water. Geschikt voor de Aqua Optima waterfilterkannen, de Aqua Optima Corona & Habit DT8 waterkoeler & waterfilterkannen- en systemen die gebruik maken van het Brita® Maxtra® waterfilter. 

LET OP: Niet geschikt als vervanging van het Brita Maxtra®+ filter. 

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
WF-AO-EVO-DL6
Speciale prijs € 34,95 € 28,88 Normale prijs € 69,95

6 pack Aqua Optima Evolve double life waterfilters = 12 Brita Maxtra filterpatronen

Het Aqua Optima Evolve waterfilter is het voordeligste alternatief voor uw Brita Maxtra waterfilter®! Ons Aqua Optima Evolve double life waterfilter is uitwisselbaar met uw Brita Maxtra® filterpatronen en heeft maar liefst een dubbele capaciteit ten opzichte van uw Brita maxtra® filterpatroon. U doet dus geen 30 dagen met uw filter, maar maar liefst 60 dagen met een nieuw Evolve waterfilter. Het 6pack Evolve waterfilters is daarmee equivalent aan 12(!) Brita Maxtra® filterpatronen. Met een 6pack Aqua Optima Evolve double life filters heeft u 1200 liter gefilterd water voor slechts zo'n 3 cent per liter water!! 

LET OP: Niet geschikt als vervanging van het Brita Maxtra®+ filter. 

Voordelig vervangingsfilter voor het Brita Maxtra® filter

Het Aqua Optima Evolve double life waterfilter is geschikt voor onze Aqua Optima waterfilterkannen en als vervanging voor uw Brita® Maxtra® filterpatroon. Het filter heeft een dubbele capaciteit en is per filter goed voor maar liefst 200 liter gefilterd, heerlijk smakend en kalkvrij water. Het filter heeft een fast flow systeem en garandeert de kortste filtratietijd bij een maximale reiniging van het water. Het gefilterde water is ideaal als voedingswater voor uw strijkijzer, waterkoker en uw dure espresso apparaat. U proeft en ziet het verschil!

Filter reduceert kalk, chloor, herbiciden, pesticiden en andere verontreinigingen in het water

Het Evolve Brita Maxtra® vervangingsfilter maakt gebruik van een 5 staps filtratie technology. 

  • Verwijdert chloor en kalk voor een heerlijke, natuurlijke smaak
  • Verwijdert lood, koper en aluminium uit uw kraanwater
  • Verwijdert herbiciden en pesticiden
  • Ideaal als vervanger van verpakt water
  • Ideaal als voedingswater voor huishoudelijke apparatuur
  • Laat uw koffie of thee nog beter smaken
  • 60 dagen filter, dus gaat twee keer zo lang mee als uw Brita maxtra filter.

Het unieke FastFlow systeem van het Evolve Brita Maxtra® vervangingsfilter garandeert de kortste filtratietijd bij een maximale reiniging voor het beste resultaat.

* Brita & Maxtra are registered trade marks of Brita GmbH

Productcode: EVD602 (voorheen EVD613)

Hoe werken de Aqua Optima waterfilters?

werking Aqua Optima waterfilterHet Aqua Optima water filter bestaat uit verschillende lagen die steeds fijnmaziger worden en zo verontreinigingen verwijderen. Het Aqua Optima filter heeft een uniek gepatenteerd vijfstaps (fast flow) filtratie systeem dat 80% van het chloor dat zich in kraanwater bevindt, verwijdert. Veel waterbedrijven voegen chloor toe aan het water om het goed te houden tijdens het transport via de waterleidingen naar uw huis. De verwijdering van chloor zorgt voor beter smakend water. U proeft het verschil! Tevens worden worden andere verontreinigingen verwijderd die u niet altijd ziet in uw kraanwater en die niet verwijderd worden met het koken van het water, zoals lood (voor 95%), koper (voor 75%) en een deel van eventueel aanwezige pesticiden en herbiciden. Het ultrafijne mesh filter verwijdert zichtbaar en onzichtbaar sediment dat zich in kraanwater kan bevinden, zoals roest, houtschilfers en andere deeltjes. Het resultaat is superschoon en helder drinkwater. Het Aqua Optima water filter verwijdert tot 70% van het kalk (calcium carbonaat) dat zich in kraanwater kan bevinden en dat zorgt voor kalkaanslag. Als u het gefilterde water gebruikt in uw strijkijzer, waterkoker en andere apparatuur dan zullen uw apparaten langer mee gaan.

De Aqua Optima water filters zijn zo ontworpen dat ze verontreinigingen uit het water halen, maar belangrijke mineralen als fluoride, kalium en magnesium door laten. Deze mineralen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam. De Aqua Optima filters hebben geen invloed op de PH waarde van het water dat u drinkt.

Let op: Gebruik de Aqua Optima filters alleen om kraanwater te filteren dat bestemd is voor consumptie en niet voor water van onbekende kwaliteit uit natuurlijke bronnen.


Video ingebruikname Evolve Brita Maxtra® vervangingsfilter

Bekijk hier de video over het Aqua Optima Evolve waterfilter inclusief uitleg gebruik in Brita Maxtra® systemen

Specificaties
Specificaties

De Evolve double life filters zijn geschikt voor gebruik in Brita® waterfilterkannen en systemen of andere merken die gebruik maken van het Brita Maxtra®* filter. Het filter is tevens geschikt voor de Aqua Optima waterfilterkannen, de Aqua Optima Corona waterkoeler en de HABIT DT7.2. waterkoeler.   

Het Brita Maxtra waterfilter is NIET geschikt voor gebruik in de HABIT DT7 waterkoeler of de Purity waterkoker. Voor deze apparaten dient u gebruik te maken van de Aqua Optima double life waterfilters die tevens verkrijgbaar zijn via deze webshop.

LET OP: Niet geschikt als vervanging van het Brita Maxtra®+ filter. 

Productcode: EVD602 (voorheen EVD613)

Merk Aqua Optima
Voordelig alternatief Brita® filter? Ja, Brita Maxtra
Verpakkingseenheid doos á 6 stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!