} Afvalbakken – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 200 Klantbeoordeling: 9/10

Hier vindt u een divers assortiment met afvalbakken voor binnen en buiten, met en zonder afvalscheiding. Alle afvalbakken zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid en design.

Gebruik de filters aan de linkerzijde om de afvalbak te vinden die aan uw wensen voldoet. 

Ons assortiment Afvalbakken

Habitat Solutions biedt een breed en divers assortiment afvalbakken aan. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Binnen afvalbakken met afvalscheiding
  • Binnen afvalbakken zonder afvalscheiding
  • HACCP gecertificeerde pedaalemmers
  • Bekerbakken voor het efficiënt inzamelen van bekertjes
  • Buiten afvalbakken met afvalscheiding
  • Buiten afvalbakken zonder afvalscheiding

Specialist in afvalscheiding

Habitat Solutions heeft zich gespecialiseerd in afvalsystemen met afvalscheiding. Meer gedetailleerde informatie over onze afvalbakken en afvalscheiding vindt u op: wastesolution.eu.

Afvalinzameling is misschien niet het meest sexy onderwerp om over te praten, maar er komt toch stiekem heel wat bij kijken. Jaarlijks produceren wij met elkaar een enorme berg afval. Er belandt helaas nog steeds veel afval op vuilnisbelten wat gerecycled zou kunnen worden. Een betere afvalscheiding is belangrijk om de hoeveelheid restafval en de kosten daarvoor te reduceren.

Afval inzamelen en scheiden

Afval scheiden is thuis voor velen al een vast gebruik. Papier, GFT, glas en tegenwoordig zelfs plastic afval worden gescheiden ingezameld. Binnen bedrijven is afvalinzameling en afvalscheiding echter wat gecompliceerder. U bent er niet met de aanschaf van een afvalbak, maar moet ook zorgdragen voor een sluitend logistiek systeem.

Succes afvalinzameling staat en valt met communicatie

Een afvalbak met een duidelijke communicatie met de gebruiker zorgt voor een hoger afvalscheidingspercentage en daarmee voor lagere kosten voor restafval. Door uw afvalbakken uit te rusten met tekstlabels, pictogrammen en gekleurde inwerpopeningen maakt u de gebruiker duidelijk waar welk afval weg gegooid moet worden. U kunt hier nog een schepje bovenop doen door te kiezen voor voorgevormde inwerpopeningen voor bijvoorbeeld papier, plastic flesjes of bekertjes. Het is dan voor iedereen duidelijk hoe het afval gescheiden dient te worden.

Centrale afvalinzameling

Onze grotere afvalsystemen bieden u de mogelijkheid om uw afvalinzameling te centraliseren. In plaats van een afvalbak bij elke werkplek kiest u met onze groot volume afvalbakken voor een meer centrale afvalinzameling. Dat scheelt uw facilitair medewerkers aanzienlijk tijd in het legen van de afvalbakken.

Duurzaam ondernemen en afvalinzameling

Uw afvalinzameling is een-op-een verbonden aan duurzaam ondernemen ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Habitat Solutions richt zich hierbij heel bewust op het faciliteren van afval scheiden met duurzame, slim ontworpen oplossingen. Gescheiden afvalinzameling is belangrijk voor het milieu en zou prioriteit moeten hebben in elk duurzaam beleidsplan. Hierbij kiezen wij bewust voor afvalbakken uitgevoerd in duurzame, (zoveel mogelijk) herbruikbare materialen. Met onze afvalbakken maakt u een bewuste, duurzame keuze voor nu en in de toekomst. 

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu