Asbakken

Asbakken

Habitat Solutions biedt een breed assortiment asbakken aan voor binnen en buiten. Onze asbakken zijn scherp geprijsd, blinken uit in design en functionaliteit en bieden een hygiënische oplossing voor het legen van de asbak. Een stijlvolle, slime geplaatste of aandacht trekkende ludieke asbak voorkomt zwerfpeuken op straat, uw terras of in uw rookruimte.

Maak gebruik van de filters aan de linkerzijde om de juiste asbak te vinden voor uw locatie. 

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Staande asbak Groundskeeper Rubbermaid
  Staande asbak Groundskeeper Rubbermaid
  Speciale prijs € 141,95 € 117,31 Normale prijs € 158,95
 2. Staande asbak Groundskeeper Tuscan Rubbermaid
  Staande asbak Groundskeeper Tuscan Rubbermaid
  Speciale prijs € 146,00 € 120,66 Normale prijs € 179,00
 3. Staande asbak Metropolitan, Rubbermaid
  Staande asbak Metropolitan, Rubbermaid
  Speciale prijs € 227,50 € 188,02 Normale prijs € 249,50
 4. Staande asbak Genie Infinity Rubbermaid
  Staande asbak Genie Infinity Rubbermaid
  Normale prijs € 219,00 Speciale prijs € 209,50 € 173,14
 5. Staande asbak Infinity Rubbermaid
  Staande asbak Infinity Rubbermaid
  Normale prijs € 247,50 Speciale prijs € 229,95 € 190,04

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons assortiment asbakken

Habitat Solutions brengt een totaalpakket asbakken op de markt: van tafelasbak tot buitenasbak. Wij bieden tafelasbakken, tegelasbakken, wandasbakken en staande asbakken. Onze asbakken blinken uit in design en functionaliteit en bieden een hygiënische oplossing voor het ledigen van de asbak.

Met het ruime assortiment is er altijd wel een asbak binnen uw budget. Onze asbakken zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten.

 • Ballot Bin wand-/hangasbak - De Ballot Bin stimuleert op ludieke wijze het deponeren van peuken in het daarvoor bestemde stemgat! Verander met regelmaat uw vraag of stelling voor uw doelgroep, stimuleer hiermee het deponeren van de peuk in het stemgat en speel in op de behoeften c.q. mening van uw doelgroep.
 • Tegelasbak of asbaktegel - The DropPit asbaktegel is met zorg door ons geselecteerd. The DropPit is een sterke, robuuste asbaktegel van gegalvaniseerd staal. De tegelasbak is geschikt voor diverse locaties en is uw wapen in de strijd tegen zwerfafval.
 • Wandasbak - Wij bieden een divers assortiment wandasbakken. Van kleine wandasbak tot grotere wandasbakken, in zwart, donkergrijs of RVS. De wand asbakken zijn geschikt voor montage aan muur of wand.
 • Staande buitenasbak of asbak voor paalmontage - Wij bieden een ruim assortiment staande asbakken. Een staande (buiten) asbak is een stijlvolle oplossing voor uw entree of in uw rookruimte. Er is altijd wel een staande asbak voor uw situatie.
 • Tafelasbak – Compacte asbak voor op de tafel. 

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!