VOORDEELPAKKET Aqua Optima Oria waterfilterkan met 6 Evolve Double Life waterfilters | 1200 liter | jaarpakket

Voordelig pakket van een Oria waterfilterkan met 6 Aqua Optima Evolve Double Life waterfilters. Elk filter kan tot maar liefst 200 liter kraanwater filteren! Andere waterfilters kunnen vaak maar 100 liter per filter aan. Met dit pakket kunt u een jaar lang onbezorgd water filteren. Het filter reduceert kalk, medicijnresten, herbiciden, pesticiden, chloor, zware metalen en andere verontreinigingen uit uw water. U heeft puur, lekker en zacht water die de kwaliteit van verpakt water overtreft. Ideaal als gekoeld drinkwater uit de ijskast, kalkvrij water voor het koffiezetapparaat, strijkijzerwater en theewater!

De kan heeft een grote capaciteit van 2,8 liter met een gebruiksvriendelijk 'easy fill' deksel. Dankzij het slanke design past de kan in vrijwel elke koelkastdeur.  

Prijs is inclusief verzendkosten!

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
WFK-AO-ORIA6
€ 48,99 € 40,49

Aqua Optima Oria waterfilterkan met 6 x Evolve double life waterfilters! (1200 liter)

Aqua Optima Oria waterfilterkanDe Oria waterfilterkan met slank design past in vrijwel elke koelkastdeur. De Aqua Optima Oria waterfilterkan is een stijvolle witte water filterkan. Deze waterkan wordt geleverd inclusief 6 Evolve Double Life filters die samen goed zijn voor 1200 liter gefilterd water. Bij een gemiddeld verbruik kunt u met dit waterfilterkan voordeelpakket met filters maar liefst 12 maanden vooruit!

Oria water filterkan (cap. 2,8 liter)

De Aqua Optima Oria waterfilterkan heeft een capaciteit van 2,8 liter (1,4 liter gefilterd water). Dankzij het slanke design past deze waterkan in vrijwel elke koelkastdeur. De Oria waterfilterkan heeft een handige vulopening in het deksel en een lekvrije schenkopening. De waterfilterkan en filters zijn BPA vrij.

Met de aanschaf van de Oria water filterkan bent u verzekerd van heerlijk smakend, schoon en gefilterd water. Dit gezuiverde water is ideaal als water voor uw thee en koffie, als gekoeld drinkwater uit de ijskast en als kalkarm water voor uw koffiezetapparaat, uw (stoom)strijkijzer en uw luchtbevochtiger.

Aqua Optima waterfilter indicator app

Download de gratis App

Met de handige app ziet u eenvoudig wanneer u het waterfilter dient te vervangen. U ontvangt een reminder op uw telefoon wanneer het filter vervangen moet worden. U kunt zelf kiezen welk filter u heeft en wanneer u een reminder ontvangt: 1 week vantevoren, 1 dag vantevoren of op het moment van vervangen. De app is beschikbaar voor Apple en Android

6 x Aqua Optima Evolve double life waterfilters | 1200 liter gefilterd water

De Oria waterfilterkan wordt geleverd inclusief 6 Aqua Optima Evolve Double Life waterfilters. Elk filter heeft een capaciteit tot maar liefst 200 liter, wat bij normaal verbruik neer komt op 2 maanden gebruik. Het filter in de Oria waterkan maakt gebruik van een 5 traps fast flow filtratie technology en reduceert:

 • chloor en kalk voor een heerlijke, natuurlijke smaak
 • metalen zoals lood, koper en aluminium uit uw kraanwater
 • herbiciden en pesticiden
 • Het unieke FastFlow systeem van Aqua Optima Evolve filters garandeert de kortste filtratietijd bij een maximale reiniging voor het beste resultaat. 

Hoe werken de Aqua Optima waterfilters?

Aqua Optima filterHet Aqua Optima water filter bestaat uit verschillende lagen die steeds fijnmaziger worden en zo verontreinigingen verwijderen. Het Aqua Optima Evolve filter heeft een uniek gepatenteerd vijfstaps (fast flow) filtratie systeem dat 80% van het chloor dat zich in kraanwater bevindt, verwijdert. Veel waterbedrijven voegen chloor toe aan het water om het goed te houden tijdens het transport via de waterleidingen naar uw huis. De verwijdering van chloor zorgt voor beter smakend water. U proeft het verschil! Tevens worden worden andere verontreinigingen verwijderd die u niet altijd ziet in uw kraanwater en die niet verwijderd worden met het koken van het water, zoals lood (voor 95%), koper (voor 75%) en een deel van eventueel aanwezige pesticiden en herbiciden. Het ultrafijne mesh filter verwijdert zichtbaar en onzichtbaar sediment dat zich in kraanwater kan bevinden, zoals roest, houtschilfers en andere deeltjes. Het resultaat is superschoon en helder drinkwater. Het Aqua Optima Evolve water filter verwijdert tot 70% van het kalk (calcium carbonaat) dat zich in kraanwater kan bevinden en dat zorgt voor kalkaanslag. Als u het gefilterde water gebruikt in uw strijkijzer, waterkoker en andere apparatuur dan zullen uw apparaten langer mee gaan.

De Aqua Optima Evolve waterfilters zijn zo ontworpen dat ze verontreinigingen uit het water halen, maar belangrijke mineralen als fluoride, kalium en magnesium door laten. Deze mineralen zijn essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam. De Aqua Optima Evolve filters hebben geen invloed op de PH waarde van het water dat u drinkt.

Let op: Gebruik de Aqua Optima Evolve filters alleen om kraanwater te filteren dat bestemd is voor consumptie en niet voor water van onbekende kwaliteit uit natuurlijke bronnen.

Waterfilterkan en filter BPA vrij

BPA vrije waterfilterkan Zowel de Aqua Optima Oria water filterkan als de filters zijn BPA vrij. Dit betekent dat er tijdens het gebruik van de waterkan en filters geen schadelijke weekmakers vrij kunnen komen. De waterfilterkan is uiterst duurzaam.

Voordelen van een Aqua Optima waterfilterkan

Zeker als u nu verpakt water aanschaft, is deze Aqua Optima waterfilterkan voor u zeker voordeliger. Lees snel de voordelen van een waterfilterkan:

 • De heerlijke smaak van puur water. Koopt u nu verpakt water omdat u dat lekkerder vindt dan kraanwater? Met de waterfilterkan maakt u zelf heerlijk smakend water. Ook uw thee en koffie smaakt beter. 
 • De beste kwaliteit water. Met een waterfilterkan reduceert u chloor, kalk, herbiciden, pesticiden, medicijnresten, koper, lood en andere verontreinigingen in uw drinkwater. Gefilterd kraanwater is veelal schoner dan verpakt bronwater! 
 • Slechts een paar cent per liter water! In de winkel betaalt u al snel meer dan een euro per liter. Bij het tankstation zelfs wel drie euro.
 • Spaar het milieu. Productie, aan -en afvoer van flessen water belast het milieu en de verpakking zorgt voor afval. Met een waterfilterkan heeft u wel de heerlijke smaak van puur water, maar helpt u tegelijkertijd de strijd tegen de groeiende berg plastic afval. 
 • Kalkarm water voor uw apparatuur. Voorkom kalkaanslag en verleng de levensduur van uw strijkijzer, waterkoker en dure espresso apparaat. 
 • Niet meer sjouwen. U hoeft niet meer met flessen of pakken water te sjouwen. Met de kan heeft u altijd een heerlijk glas (gekoeld) water bij de hand.
 • Mooi en handig design. De kan is een blikvanger op tafel. Dankzij het slanke design past de kan bovendien in elke koelkastdeur.
Specificaties
Specificaties
 • Inhoud 2,8 liter
 • Inhoud gefilterd water: 1,4 liter
 • Hoogte 250 mm
 • Breedte 260 mm
 • Diepte 110 mm
 • Easy fill lid
Merk Aqua Optima
Voordelig alternatief Brita® filter? Ja, Brita Maxtra
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!