Ballot Bin asbak: Stem met uw sigaret!

De Ballot Bin asbak is uw wapen tegen zwerfafval van sigaretten! Het is een unieke wandasbak die op ludieke wijze rokers stimuleert hun peuk in de asbak te deponeren en tegelijkertijd hun stem of mening te verkondigen. De Ballot Bin is gemaakt van gepoedercoat gegalvaniseerd staal en voorzien van een tweetal inwerp openingen bedoeld voor het uitbrengen van de stem of mening van de roker. 

Grote aantallen, eventueel in RAL kleur naar wens, op aanvraag!

Prijs incl. verzendkosten!

Niet op voorraad
Leverbaar binnen 5-10 werkdagen
SKU
Ballot Bin wandasbak
€ 398,09 € 329,00

Ballot Bin wandasbak: de oplossing tegen zwerfafval van sigaretten!

De Ballot Bin is een unieke asbak die op ludieke wijze rokers stimuleert hun peuk in de asbak te deponeren en tegelijkertijd hun stem of mening te verkondigen. De Ballot Bin is gemaakt van gepoedercoat gegalvaniseerd staal en is voorzien van een tweetal inwerp openingen bedoeld voor het uitbrengen van de stem of mening van de roker. De ballot bin kan eenvoudig worden geledigd. Open de deur middels de twee sloten, plaats een afvalbak of container onder de as verzamelbakken en schuif deze omhoog en naar achteren waarna de peuken naar beneden vallen in uw afvalbak.

Reduceer zwerfpeuken

Bewezen is dat de Ballot Bin het aantal zwerfpeuken met minimaal 26% reduceert en nog belangrijker continu de aandacht vraagt vermits goed gebruikt. Plaats de Ballot Bin op strategische posities, bedenk een uitdagende, ludieke en voor uw doelgroep geschikte stelling of vraag en verander deze regelmatig. Naast het feit dat dit de aandacht van de roker vraagt en hem of haar stimuleert zijn of haar stem of mening uit te brengen, leert u op deze wijze uw doelgroep kennen waar u uw voordeel mee kunt doen. 

Resultaten test in Southend - Verenigd Koninkrijk

Ballot Bin reduceert zwerfafval sigarettenIn een test van 12 weken in het Engelse Southend heeft de Ballot Bin gezorgd voor een vermindering van zwerfafval van sigaretten van maar liefst 46%. Deze Engelse plaats heeft 21 Ballot Bin asbakken gekocht en uit laten voeren in allerlei felle kleuren. Met de vragen spelen zij in op lokale kwesties en bedrijven. Het resultaat mag er zijn. Niet alleen is het aantal peuken op straat significant gedaald ook het zwerfafval algemeen is 24% gedaald. 

Lees hier het complete artikel

Sigarettenpeuken op straat zijn een doorn in het oog van veel gemeenten. Naast een vervelend gezicht, leidt het ook tot vervuiling van drinkwater en andere problemen. Het opruimen van zwerfafval kost jaarlijks veel geld. De Ballot Bin laat mensen stemmen met hun sigaret. Er zijn bizar genoeg zelfs gevallen gezien waar mensen peuken van straat oprapen om te stemmen... Maak gebruik van deze 'stemdrift' en ga voor schone straten met de Ballot Bin!

Toepassingen Ballot Bin wandasbak

Ideaal voor: plaatsen waar grote groepen mensen samen komen zoals stadion, congresruimten, pop podia, theaters, discotheken, café's, bioscopen, gemeenten, scholen, sportcomplexen, ziekenhuizen, rookplekken, bedrijfspanden, winkelcentra, et cetera. 

De Ballot Bin asbak in uw eigen kleur?

Standaard wordt de Ballot Bin uitgevoerd in het geel. De asbak valt zo goed op! U kunt de Ballot Bin bij een afname van meer dan 10 stuks echter ook in een andere kleur uit laten voeren. Neem in dat geval contact met ons op. 

Wenst u meerdere aantallen eventueel in een andere RAL kleur (vanaf 10 stuks)? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Specificaties
Merk Ballot Bin
Materiaal Staal
Uitvoering Wandasbak
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
grote capaciteit tegelasbak
Tegelasbak DropPit XL
€ 350,00 € 289,26
Staande asbak Infinity Rubbermaid
Staande asbak Infinity Rubbermaid
Speciale prijs € 229,95 € 190,04 Normale prijs € 247,50

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!