Cyber Clean Shoe Zip Bag 80 gram per stuk

Hersluitbare zip bag Cyber Clean Shoe 80 gram. 

Verzendkosten slechts 1,95 euro binnen Nederland!


Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
CCSHOEZBSTUK
€ 4,95 € 4,09

Cyber Clean Shoe Zip Bag 80 gram

Innovatieve High Tech reinigingscompound in afsluitbare zip bag van 80 gram. Ideaal voor het reinigen van met name de binnenkant van uw schoenen. Cyber Clean Shoe is geschikt voor alle materialen, voorkomt voetklachten en beschermt uw gezondheid.

Cyber Clean Shoe verwijdert vuil, pluizen, bacteriën en schimmels uit uw schoenen en voorkomt daarmee vervelende aandoeningen als zweetvoeten, wratten, kalknagels, zwemmerseczeem en meer. Simpelweg 30 seconden aandrukken en al het vuil is weg. Uw schoenen ruiken weer heerlijk fris. Een onmisbare oplossing voor gezonde en frisse voeten. 

Frequentie gebruik
Heeft u last van schimmelnagels,voetschimmels, zweetvoeten, atleten voeten of andere aandoeningen veroorzaakt door schimmels en/of bacteriën in de schoen, reinig dan uw schoenen het liefst iedere dag met Cyber Clean. Voor preventief onderhoud volstaat een één of twee wekelijkse reiniging en desinfectie met Cyber Clean For Inside Shoes.

Kleur: oranje
Verpakking: zip bag (hersluitbaar zakje) 80 gram
Afsluitbaar: ja
Herbruikbaar: ja (zie levensduur indicator op verpakking)
Verwijdert vuil en schadelijke deeltjes

Waarschuwing: gebruik Cyber Clean Inside Shoe nooit in combinatie met een schoenenspray voor het intern ontsmetten van de schoen of in combinatie met voorbehandelde schoenen. Door de chemicalien in deze sprays cq in de schoen kan de Cyber Clean worden aangetast met versnelde degradatie tot gevolg. Bent u niet zeker of een schoen al of niet chemisch is behandeld, gebruik dan uw cyber clean om alle schoenen in huis in een keer te reinigen en gooi daarna uw Cyber Clean weg!

Specificaties
Specificaties Nee
Merk Cyber Clean
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cyber Clean Shoe Zip Bag 80 gram per stuk

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!