Drinkfles DOPPER Oranje

De DOPPER drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunstof (PET) flessen te verminderen. Met uw aanschaf steunt u Simavi. De Dopper drinkfles is BPAvrij en vaatwasmachinebestendig.

Niet op voorraad
Niet meer leverbaar
SKU
DF-DOPPER-ORANJ
€ 12,50 € 10,33

DOPPER drinkfles: duurzaam, handig en mooi!

Met deze mooie Dopper drinkfles neem je je water of ander drinken overal mee naar toe. Geef een Dopper met de kinderen mee naar school, gebruik de dopper onderweg in de auto, neem er één mee naar de sportschool of naar uw werk. De dopper drinkfles is duurzaam, vaatwasmachinebestendig, handig en mooi. Met de Dopper drinkfles heeft u geen wegwerpflesjes meer nodig. Dat scheelt plastic afval en euro's!

De Dopper is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Rinke van remortel. De dopper wordt klimaatneutraal in Nederland geproduceerd. Met de aanschaf van de Dopper drinkfles steunt u bovendien de drinkwaterprojecten van Simavi. 

Dopper kleurenGa de strijd aan tegen plastic afval

De DOPPER drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunstof (PET) flessen te verminderen. Alleen in Nederland al belanden er per dag zo'n 500.000 kunststof flessen in ons milieu. Een enorm aantal van deze flessen worden gebruikt voor het verpakken van water ter consumptie onderweg. Hergebruik van deze flessen is niet aan te raden omdat deze flessen moeilijk en niet goed reinigbaar zijn. Daarnaast komen er weekmakers vrij uit de verpakking die op termijn schadelijk zijn. De inhoud van de Dopper is 500ml. De Dopper is er in blauw, wit, groen, roze en oranje!

Kosten flessenwater

Flessenwater is ongekend duur, zeker als u het langs de weg bij een tankstation aanschaft. Wenst u schoon water te nuttigen dan biedt deze site u voldoende oplossingen om uit eenvoudig kraanwater water van top kwaliteit te maken tegen de laagste kosten. Dit water is ideaal voor het vullen van de DOPPER en spaart uw portemonnee. Als u een voordelig familypack (4 stuks) of business pack (8 stuks) aanschaft kunt u een handige waterfilterkan tegen een zeer scherpe prijs mee bestellen. U heeft dan altijd het beste water tegen een fractie van de kosten van verpakt water. 

Eenvoudig te reinigen en duurzaam

De DOPPER is een in een ontwerpwedstrijd ontwikkelde drinkfles die dient om water of dranken in op te slaan. De DOPPER is eenvoudig te reinigen en gemaakt van een speciale weekmaker vrije kunstof die FDA goedgekeurd is. De fles is dus BPA vrij.

Steun SIMAVI Steun Simavi met dopper drinfkles waterfles

De DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die een positieve bijdrage wenst te leveren aan ons milieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag wordt namelijk per fles gedoneerd aan SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund. Simavi, de internationale gezondheidsorganisatie, werkt al meer dan 80 jaar aan projecten ter bevordering van schoon drinkwater in de armste landen op de wereld. Zij richten zich speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. 

De DOPPER is vooral bedoeld voor de consument maar uiteraad ook voor het bedrijf. Geef uw werknemer of zakenrelatie een DOPPER en lever zo als onderneming een positieve bijdrage aan een schoner leefklimaat en steun SIMAVI.

Specificaties
Specificaties
  • Inhoud: 500ml
  • Kleur: Oranje.
  • BPA vrij
Merk Dopper
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!