EZH2O dubbele drinkwaterfontein met waterfles vulstation | 30 l/uur

Unieke combinatie van een waterfles vulstation met dubbele drinkwaterfontein in één. Vult uw waterflesjes in een oogwenk. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator. 

Voorafgaand aan de installatie ontvangt u van ons een installatietekening. Voor een soepele installatie dient u zorg te dragen voor de juiste aansluitingen conform deze tekening.

Meerdere drinkwaterfonteinen kopen of huren? Neem contact met ons op. 

Niet op voorraad
Levertijd: op aanvraag
SKU
EZH2O dubbele drinkwaterfontein met waterfles vulstation
€ 2.500,00 € 2.066,12

EZH2O dubbele drinkwaterfontein met waterfles vulstation | 30 l/uur

Drinkwaterfontein met pushbar - rolstoeltoegankelijkUnieke combinatie van een waterfles vulstation met dubbele drinkwaterfontein in één. Vult uw waterflesjes in een oogwenk. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie. Ook leverbaar in vandalisme-bestendige uitvoering. De EZH2O dubbele drinkwaterfontein is leverbaar in RVS of in lichtgrijze granietlook (kunststof). Het materiaal van de waterdispenser is behandeld met een speciale anti-bacteriële coating om de groei van bacteriën en schimmels tegen te gaan.

Waterfles vulstation met quick fill watertap: 4,2 tot 5,7 liter water per minuut!

Het vulstation voor waterflesjes geeft maar liefst 4,2 tot 5,7 liter water per minuut. Dat is wel 3 x (!) sneller dan andere vulstations. De totale capaciteit van de waterkoeler is maar liefst 30 liter gekoeld water per uur. Het vulstation is sensor-geactiveerd en slaat dus automatisch aan zodra u een waterflesje onder de tap houdt. Als u het waterflesje weghaalt stopt de tap ook weer automatisch. De tap geeft een mooie, gelijkmatige waterstroom en spettert niet.

EZH2O waterfles vulstation met waterfontein green tickerHet vulstation is voorzien van een green ticker. Dit is een teller die laat zien aan uw gebruikers hoeveel flesjes er bespaard zijn door het gebruik van deze watertap. U geeft hiermee een duidelijke duurzame, groene boodschap aan uw gebruikers. Optioneel kunt u de EZH2O dubbele drinkwaterfontein uitrusten met een waterfilter dat lood, chloor en andere verontreinigingen uit het kraanwater verwijdert. In de uitvoeringen met filter is het vulstation voorzien van een visuele filterindicator die duidelijk laat zien wanneer het filter vervangen moet worden.

Drinkwaterfontein met pushbar - rolstoeltoegankelijk

De dubbele drinkfontein is eenvoudig te bedienen met de pushbar aan de voorzijde of aan de zijkant. De schuine onderkant van de drinkwaterfontein en de eenvoudige push bar bediening aan de voorzijde maken dat de koeler ook goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De wasbak van de drinkfontein sluit u direct aan op de waterafvoer. U zit dus nooit met lekbakjes die op den duur overstromen.

Flexi-Guard® of StreamSaver™ drinkfontein

Flexi-Guard drinkfonteinVandal-resistant StreamSaver drinkfonteinU kunt zelf kiezen welke uitvoering u wenst voor het tappunt. Standaard wordt de dubbele drinkwaterfontein voorzien van de Flexi-Guard® drinkfontein. Deze is voorzien van een anti-bacteriële kunststof guard die meebuigt en daarmee verwondingen aan de mond voorkomt. De vandalisme-bestendige StreamSaver™ drinkfontein heeft deze kunststof bescherming niet. Beide kranen worden zo gemonteerd dat ze niet los gedraaid kunnen worden.

Levering en installatie

Wij sluiten de EZH2O waterkoeler graag voor u aan. U dient zorg te dragen voor de benodigde aansluitingen conform de installatietekening die wij u toezenden. De wandmontage vraagt wat meer tijd dan een staande koeler of een tafelmodel, dus de installatiekosten zijn iets hoger bij deze modellen.

Specificaties
Specificaties
  • Afmeting: 933 mm x 483 mm x 992 mm (LxBxH)
  • Stroomaansluiting: 220V-230V
  • Materiaal: RVS of Kunststof
  • Montage: Wandbevestiging
  • Flow rate: Quick fill: 4,2 - 5,7 liter per minuut
  • Capaciteit: Max. 30 liter gekoeld water per uur
Merk Elkay
Kleur Grijs, Zilver
Locatie Binnen
Type water Koud, Kamertemperatuur
Uitvoering Hangend model / Wandmodel
Uitvoering Hangend / Wandmodel
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Intern watervat / Closed chill
Capaciteit (liter/uur) 25-55 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!