EZH2O inbouw waterfles vulstation | 30 l/uur

Vul uw waterflesjes in een oogwenk. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie. 

Voorafgaand aan de installatie ontvangt u van ons een installatietekening. Voor een soepele installatie dient u zorg te dragen voor de juiste aansluitingen conform deze tekening. 

Meerdere waterfles vulstations kopen of huren? Neem contact met ons op. 

Niet op voorraad
Levertijd: op aanvraag
SKU
EZH2O RVS inbouw waterfles vulstation
€ 2.847,00 € 2.352,89

EZH2O RVS inbouw waterfles vulstation | 30 l/uur

EZH2O waterfles vulstation

Vul uw waterflesjes in een oogwenk. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie.

Waterfles vulstation met quick fill watertap: 4,2 tot 5,7 liter water per minuut!

Het vulstation voor waterflesjes geeft maar liefst 4,2 tot 5,7 liter water per minuut. Dat is wel 3 x (!) sneller dan andere vulstations. De totale capaciteit van de waterkoeler is maar liefst 30 liter gekoeld water per uur. Het vulstation is sensor-geactiveerd en slaat dus automatisch aan zodra u een waterflesje onder de tap houdt. Als u het waterflesje weghaalt stopt de tap ook weer automatisch. De tap geeft een mooie, gelijkmatige waterstroom en spettert niet.

EZH2O waterfles vulstation met waterfontein green tickerHet vulstation is voorzien van een green ticker. Dit is een teller die laat zien aan uw gebruikers hoeveel flesjes er bespaard zijn door het gebruik van deze watertap. U geeft hiermee een duidelijke duurzame, groene boodschap aan uw gebruikers. Optioneel kunt u de EZH2O drinkwaterfontein uitrusten met een waterfilter dat lood, chloor en andere verontreinigingen uit het kraanwater verwijdert. In de uitvoeringen met filter is het vulstation voorzien van een visuele filterindicator die duidelijk laat zien wanneer het filter vervangen moet worden.

Levering en installatie

Wij sluiten de EZH2O waterkoeler graag voor u aan. U dient zorg te dragen voor de benodigde aansluitingen conform de installatietekening die wij u toezenden. De wandmontage vraagt wat meer tijd dan een staande koeler of een tafelmodel, dus de installatiekosten zijn iets hoger bij deze modellen. 

Specificaties
Specificaties
  • Afmeting: 502 mm x 89 mm x 1037 mm (LxBxH)
  • Stroomaansluiting: 220V-230V
  • Materiaal: RVS of Kunststof
  • Montage: Wandbevestiging / inbouw
  • Flow rate: Quick fill: 4,2 - 5,7 liter per minuut
  • Capaciteit: Max. 30 liter gekoeld water per uur
Merk Elkay
Kleur Zilver
Locatie Binnen
Materiaal RVS
Type water Koud
Uitvoering Hangend model / Wandmodel
Uitvoering Hangend / Wandmodel
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Intern watervat / Closed chill
Capaciteit (liter/uur) 25-55 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!