EZH2O waterfles vulstation | Mechanische bediening | Wandmontage | 30 l/uur

Waterfles vulstation met mechanische drukknop bediening. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Sensor-geactiveerd, compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie. Let op: Het water wordt niet gekoeld.

Voorafgaand aan de installatie ontvangt u van ons een installatietekening. Voor een soepele installatie dient u zorg te dragen voor de juiste aansluitingen conform deze tekening. 

Meerdere waterfles vulstations kopen of huren? Neem contact met ons op. 

Niet op voorraad
Levertijd: op aanvraag
SKU
EZH2O waterfles vulstation mechanisch
€ 1.007,00 € 832,23

EZH2O waterfles vulstation | mechanische bediening | wandmontage | 30 l/uur

Robuust vulstation voor waterflesjes. Deze waterdispenser vraagt geen stroomaansluiting, enkel een wateraansluiting. Zeer geschikt voor onderwijsinstellingen, zorgcentra, fitness clubs, horeca en openbare ruimtes. Compact en rolstoeltoegankelijk design, visuele filterindicator, eenvoudige installatie. Dit model bevestigt u aan de wand. Het water wordt niet gekoeld. 

Waterfles vulstation: 1,9 tot 3,8 liter water per minuut!

Het vulstation wordt met een drukknop aan de voorzijde bediend. De tap geeft een mooie, gelijkmatige waterstroom en spettert niet.

EZH2O waterfles vulstation met waterfontein green tickerHet vulstation is voorzien van een green ticker. Dit is een teller die laat zien aan uw gebruikers hoeveel flesjes er bespaard zijn door het gebruik van deze watertap. U geeft hiermee een duidelijke duurzame, groene boodschap aan uw gebruikers. 

Optioneel kunt u het waterfles vulstation voorzien van een waterfilter. De dispenser is voorzien van een teller die aangeeft wanneer het filter vervangen dient te worden. Zowel de green ticker als de filter indicator werkt op batterijen. 

Wandmontage: schoonmaakgemak en rolstoeltoegankelijk

De wandmontage zorgt ervoor dat de waterdispenser niet in de weg staat bij de schoonmaak. Er staat geen obstakel op de vloer waar omheen gewerkt moet worden. Ook is het wandmodel op een prettige werkhoogte te hangen zodat u niet hoeft te bukken om een flesje te vullen. Tegelijkertijd zorgt de beperkte diepte van de dispenser ervoor dat de koeler ook goed te bedienen is voor rolstoelgebruikers. 

Levering en installatie

Wij sluiten de EZH2O waterkoeler graag voor u aan. U dient zorg te dragen voor de benodigde aansluitingen conform de installatietekening die wij u toezenden. De wandmontage vraagt wat meer tijd dan een staande koeler of een tafelmodel, dus de installatiekosten zijn iets hoger bij deze modellen. 

Specificaties
Specificaties
  • Afmeting: 454 mm x 159 mm x 657 mm (LxBxH)
  • Stroomaansluiting: 220V-230V
  • Materiaal: RVS
  • Montage: Wandbevestiging
  • Flow rate: 1,9 - 3,8 liter per minuut
Merk Elkay
Kleur Zilver
Locatie Binnen
Materiaal RVS
Type water Kamertemperatuur
Uitvoering Hangend model / Wandmodel
Uitvoering Hangend / Wandmodel
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Capaciteit (liter/uur) 15-25 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!