Spirit Pro geurverspreider incl. 2 geurcartridges naar keuze | Tot 200 m3

De Spirit Pro geurverspreider heeft een bereik tot 50 m2 (70 m2 met 2 cartridges tegelijk) en kunt u heel gericht inzetten voor geurmarketing. Het is mogelijk om te wisselen tussen twee geuren. Zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te programmeren. Staand model of wandmontage.

De Sprit Pro aromadiffuser maakt gebruik van geurcartridges met geïmpregneerde geurkorrels. Door lucht langs deze geurkorrels te leiden wordt een aangename geur gecreëerd zonder dat er kleine nano deeltjes aroma olie in de ruimte komen. We noemen dit 'droge diffusie'. Maximale standtijd per geurcartridge is 190 uur.

Geschikt voor: Ruimtes waar u langere tijd achter elkaar verblijft of waar gewerkt wordt met eten of kwetsbare objecten. Bijv. woonruimtes, snoezelruimtes in de zorg, kleine winkels waarin u steeds in de geur staat, thuis, slecht geventileerde vergaderruimtes, musea, food retail en dergelijke. BESTE KEUZE IN DROGE GEURSYSTEMEN.

Geurcatalogus Spirit Pro

Kies uw geurcartridges

Bestel direct twee GRATIS geurcartridges voor uw Spirit Pro geursysteem mee. Klik hier voor de complete geurcatalogus >>> 


Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op voor advies op maat


Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
Spirit Pro geurverspreider incl. 2 geurcartridges
€ 361,79 € 299,00

Spirit Pro geurverspreider incl. 2 GRATIS geurcartridges

Spirit Pro geurverspreider, geurmachine, geursysteemDe Spirit Pro geurverspreider bestaat uit een geurdiffuser met twee onafhankelijk van elkaar te gebruiken aroma cartridges. Dit geursysteem kan met één cartridge een ruimte tot 50 m2 voorzien van een aangename geur. Met twee geurcartridges tegelijkertijd geactiveerd is het bereik groter to wel 80 tot 100m2. De standtijd per  geurcartridges is 190 uur waardoor de maximale standtijd dus 390 uur is! U kunt twee dezelfde of twee verschillende geurcartidges plaatsen. De keuze is aan u!

Geurverspreider met droge diffusie technologie

In tegenstelling tot geursystemen op oliebasis, werken de Spirit Pro professionele geurverspreiders met aroma cartridges met geurkorrels. Door lucht langs deze cartridges te leiden wordt een aangename geur gecreëerd zonder dat er kleine nano deeltjes vloeibaar aroma (meetbaar (ultra) fijn stof niveau)in de lucht komen zoals bij olie geursystemen. De Spirit Pro geurverspreider laat daardoor geen residu achter op kleding, vloeren of wanden. Het geursysteem is volkomen veilig, ook bij gebruik in food en zorg omgevingen.

Eenvoudig te programmeren geursysteem

Met de programma's van de Spirit Pro geurverspreiders kunt u eenvoudig en snel de juiste geur intensiteit en het gewenste bereik instellen. Ook kunt u de tijden en dagen van geurverspreiding instellen en hierbij desgewenst ook wisselen tussen de geurcartridges. Zo kunt u variëren met aroma gedurende de dag.

Verwisselen van de aroma cartridges binnen luttele seconden

Het vervangen van de aroma cartridges is kinderspel. U haalt de oude cartridge eraf en klikt de nieuwe erop. Snel en makkelijk, zonder in aanraking te komen met aroma (zoals bij olie geursystemen vaak wel het geval is).

Geurverspreider met real-time inzicht in aromaverbruik

De Spirit Pro geurcartridges hebben een capaciteit van 190 uur. De Spirit Pro geurverspreider geeft real-time inzicht in het aromaverbruik. U kunt op het display aflezen hoeveel er nog in de aroma cartridges zit. Ook geeft het geursysteem een signaal als de aroma cartridges leeg zijn en vervangen dienen te worden.

Lichtgewicht en compacte elektrische geurverspreider

De Spirit Pro geurverspreider is dankzij het compacte formaat ook geschikt voor inbouw in een point-of-sale display. Het enige dat u nodig heeft, is een stroomaansluiting nabij. Voor een nog compactere oplossing zonder aansluiting op het stroomnet verwijzen wij u graag naar de Brandscent geurverspreider.

Diverse extra's 

De Spirit Pro is uit te breiden met diverse extra's waarmee de professionele geurverspreiders geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing. Beschikbare uitbreidingen zijn onder andere:

 • Beschermkap zodat het geursysteem afgeschermd is en niet door onbevoegden veranderd of beschadigd kan worden.
 • Muurbeugel om de geurverspreider op te hangen
 • Voet om de geurverspreider neer te zetten waar u maar wilt
 • Verankeringsset waarmee u het geursysteem beschermt tegen diefstal

Geurverspreider Spirit Pro, Geurmarketing geurzones creëren, spirit pro geursysteem


Sprit Pro geuren - Kies uit onze geurcatalogus

Een compleet overzicht van alle geuren vindt u in onze geurcatalogus. 

Geurcatalogus Spirit Pro geurverspreider


Spirit Pro geurverspreider kopen of huren

Voor uw gemak bieden wij een full-service huurconcept aan voor de Spirit Pro geurverspreider. U sluit dit contract af voor minimaal 6 en maximaal 60 maanden. U ontvangt dan automatisch elke 6 maanden uw aroma cartridges. U heeft er geen omkijken meer naar, wij regelen alles voor u. Uiteraard kunt u de Spirit Pro geurverspreider ook direct kopen. Voor evenementen en beurzen bieden we bovendien de mogelijkheid om de Spirit Pro geurmachine te huren voor een kortere periode. U betaalt dan slechts 75 euro huur per week.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.


Spirit Pro professionele geurverspreiders - referenties

De Spirit Pro geurverspreider wordt al jaren wereldwijd succesvol ingezet. Het van origine Franse geursysteem heeft de straten van Parijs veroverd en is nu met een ware opmars bezig in Europa en daarbuiten. Vele tevreden klanten zijn u al voor gegaan, waaronder Argos zorggroep, Volvo, SPAR, C&A, Scotch & Soda.

Naast deze grote merken wordt de Spirit Pro geurverspreider juist ook veel bij wat kleinere winkels en bedrijven gebruikt.

Specificaties
Specificaties
 • Techniek: droge diffusie (geadviseerd in verblijruimten)
 • Type geurcartridge: droog 
 • Capaciteit: tot 80m2
 • Zonebegeuring mogelijk voor maximale geursensatie: ja
 • Intensiteit: vrij instelbaar (zonder dat er meer geurcartridges worden verbruikt!) 
 • Bereik: vrij instelbaar
 • Instelling: volledig programmeerbaar 
 • Bediening: automatisch of handbediend
 • Aantal te verspreiden geuren: 2
Merk Signature Olfactive
Grootte van de ruimte (m2) 50-100 m2
Capaciteit (m3) Tot 500 m3
Materiaal Kunststof
Type aroma Geurkorrels (droog geursysteem)
Geursysteem - Uitvoering Staand model, Wandmontage
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!