Drinkwaterfontein Habit Unite B&O B5 incl. gratis waterfilter- en aansluitset | 35 L/UUR | Waterkoeler met beste prijs garantie!

De duurzame Habit Unite B&O B5 direct chill drinkwaterfontein met een capaciteit van 35 liter gekoeld water per uur is de ideale drinkwaterfontein voor groot verbuik en met een vulhoogte van 25 cm is deze waterfontein uitermate geschikt voor vullen van flessen en kannen. De Habit Unite B&O B5 is verkrijgbaar in Koud/Kamer, Koud/Heet/Kamer, Koud/kamer/Bruisend en Koud/Heet/Bruisende uitvoering.

De Habit Unite B&O B5 wordt standaard geleverd inclusief gratis 3M waterfilter- en aansluitset. 

Capaciteit koud water: 35 liter/uur
Capaciteit heet water: 6 liter/uur
Bruisend water type: grove bubbel (SPA rood)

Ga voor uitvoerige informatie over onze waterkoelers naar watercoolersolutions.eu


Huur: vanaf 33,10 euro/mnd (op basis 48 maanden excl. onderhoud)

Meerdere waterkoelers kopen of huren? Neem contact met ons op!


Niet op voorraad
Levertijd: op aanvraag
SKU
Habit Unite B&O B5
€ 1.438,69 € 1.189,00

Drinkwaterfontein Habit Unite B&O B5 direct chill incl. gratis waterfilter- en aansluitset

De duurzame Habit Unite B&O B5 direct chill drinkwaterfontein met een capaciteit van 35 liter gekoeld water per uur is de ideale representatieve waterfontein voor groot en is met een vulhoogte van 25 cm uitermate geschikt voor vullen van flessen en kannen. De Habit Unite B&O B5 is verkrijgbaar in Koud/Kamer, Koud/Heet/Kamer, Koud/kamer/Bruisend en Koud/Heet/Bruisende uitvoering.

Totaly™, B&O's totale hygiëne pakket

De Habit Unite B&O B5 is een zogenaamde direct chill systeem en dus niet voorzien van een intern watervat met alle bacteriele risico's van dien. Uw water wordt pas gekoeld en gefilterd op het moment dat u tapt. Verser kunt u geen water tappen.  

Onze Habit Unite B&O B5 waterkoelers zijn voorzien van een compleet hygiëne pakket. Zo krijgt iedere B&O waterkoeler voor het verlaten van de fabriek een Sterizen™ antimicrobiële, antipathogene ontsmettende behandeling (laboratorium gecertificeerd 99,999% bacterievrij), is iedere waterkoeler voorzien van porieloze biofilm bestendige, kalkaanslag en impact bestendige Fynil™ coating waardoor deze duurzaam en eenvoudig hygienisch is schoon te maken. 

Om uw en onze hygiëne standaard op pijl te houden adviseren wij u minimaal één maal per jaar onderhoud aan uw waterkoeler uit te laten voeren hetgeen wij voor u kunnen verzorgen.

Geïntegreerde lekdetector en Lekbak opvancontainer met overstroom alarm

Het Habit Unite B&O B5 wordt standaard geleverd inclusief lekdetector die het systeem bij lekkage doet afslaan en is optioneel leverbaar inclusief lekwater opvangcontainer voorzien van overstroom alarm, ideaal voor toepassingen waar niet continu toezicht is op de vulling van de lekbak.

Beste prijs garantie

Wij garanderen u de laagste aanschafprijs van de u aangeboden waterkoeler(s) hetgeen inhoudt dat in geval u hetzelfde product tot 4 weken na plaatsing elders voordeliger krijgt aangeboden wij u het verschil, na overleggen van deze aanbieding , zullen crediteren.

Voor wie?

De Habit Unite B&O B5 waterkoeler wordt wereldwijd succesvol ingezet in grote kantoorgebouwen, sportcentra, instellingen, scholen et cetera. Deze waterkoeler is geschikt voor:

 • Grote kantoorgebouwen en instellingen: plaats de basis versie voor gekoeld water op drukke plaatsen en kies in vergaderruimtes en executive afdelingen voor de luxere variant.
 • Overheid: gebruik de Habit Unite B&O B5 waterkoeler op uw afdelingen of zet de koeler in in wachtruimtes en openbare ruimtes.
 • Hotels en resorts: zet de Habit Unite B&O B5 waterkoeler neer in de ontbijtruimte of lobby en biedt uw gasten op elk moment een verfrissend drankje. Of zet de waterkoeler in de fitness ruimte. Uw gasten (en personeel) zal het zeker waarderen.
 • Fitness en sportclub: verras uw bezoekers met een Habit Unite B&O B5 waterkoeler in de kleedkamer.
 • Kantine: als mensen allemaal tegelijkertijd komen lunchen dan is er eigenlijk maar één waterkoeler die steeds weer een heerlijk glas koud water serveert: de B&O B4.2 waterkoeler. Door een waterkoeler in de kantine te plaatsen hoeft u bovendien geen ruimte meer in te ruimen in de keuken voor verpakt water.
 • Scholen en universiteiten: bevorder het drinken van water onder uw studenten met de Habit Unite B&O B5 waterkoeler. Minder suiker en dus beter voor de gezondheid. 
 • Ziekenhuizen en andere zorginstellingen: zorg dat op elke afdeling een glas heerlijk koud water is. Door de gesloten constructie hebben bacteriën geen kans en de hygiënische tapkraan zorgt ervoor dat er geen contact is met handen of mond zoals bij een waterfontein of gewone kraan kan zijn.
 • Retail: onderscheid uzelf van de concurrent en biedt uw klanten een verfrissend glaasje water tijdens het winkelen. Actief in de zakelijke dienstverlening? Dan mag de Habit Unite B&O B5 waterkoeler zeker niet ontbreken in uw wachtruimte / receptie.

Unieke eigenschappen!

Geen stilstaand water

In tegenstelling tot andere waterkoelers, beschikt de Habit Unite B&O B5 niet over een waterreservoir (intern gekoeld of extern in de vorm van een voorraadvat) waardoor het water gefilterd wordt op het moment dat het getapt wordt. Dit in tegenstelling tot systemen met voorraad tanks waardoor water soms al dagen of al weken oud is voordat dit wordt geconsumeerd. De Habit Unite B&O B5 waterkoeler maakt gebruik van een afgesloten systeem, waarbij het water niet in contact met de buitenlucht komt. Ieder glas is dus vers. Filteren op aanvraag dus voor het verste water denkbaar!

Direct gekoeld en constante prestaties

De Habit Unite B&O B5 maakt gebruik van een gesloten leidingsysteem dat door een zogenaamde ijsbank loopt. Hierdoor wordt het water maximaal gekoeld vlak voor het wordt getapt. Door deze technologie bezit de Habit Unite B&O B5 een enorme koelcapaciteit en is het de ideale waterkoeler voor grote en continue afname zoals bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen, hete fabriekshallen, kantines, fitness centra et cetera. Kortom, daar waar andere koelers kansloos zijn.

Andere koelers maken veelal gebruik van een (intern) reservoir. Bij grote consumptie wordt steeds nieuw lauw water toegevoegd aan de binnentank waardoor de temperatuur in de tank stijgt. Het resultaat is dat u steeds lauw water tapt in plaats van heerlijk koel water.

Aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert. In het uitzonderlijke geval dat de waterdruk te laag blijft rest niets anders dan additioneel een boosterpomp te plaatsen. Om lekkages of storingen te voorkomen moet waterslag zo veel als mogelijk worden vermeden. Heeft u last van waterslag dan leveren wij op aanvraag een expansievat waarmee u de waterslag op kunt vangen. 

Wij gaan bij de installatie van de waterkoeler uit van een installatieduur van maximaal 30 minuten. Bij serieuze overschrijding van de installatieduur met meer dan 50% door oorzaken buiten onze beïnvloedingssfeer zullen wij per tijdvak van 30 minuten 27,50 euro per tijdblok van een half uur extra in rekening brengen. 

Specificaties
Specificaties

Technische specificaties

Model: Habit Unite B&O B5

Water opties: koud/kamer, koud/heet/kamer, koud/kamer/bruisend, koud/heet/bruisend

Taphoogte: 25 cm.

Afmetingen (BxDxH): 520 x 415 x 1310 mm

Max. stroomverbruik:

 • Koud en kamertemp. uitvoering: 100W
 • Koud en heet uitvoering: 900 W
 • Koud en buisend uitvoering: 140 W
 • Koud, heet en bruisend uitvoering: 940W

Temperaturen

 • Koud: min. 2º C./max. 11º C. (instelbaar)
 • Heet: max. 92º C.
Merk Borg and Overstrom
Kleur Zilver
Locatie Binnen
Type water Koud, Heet, Bruisend, Kamertemperatuur
Uitvoering Staand model
Uitvoering Staand model
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Direct chill
Capaciteit (liter/uur) 25-55 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!