%

LightAir Health+ Mini E Voordeelpakket | 1 x LightAir IonFlow Evolution ultra high density ionisator + 1 x CellFlow Mini HEPA+ filter luchtreiniger

LightAir Health+ Mini E voordeelpakket bestaande uit: 

  • 1 x LightAir IonFlow Evolution luchtreiniger voor het deactiveren van nog in de lucht zwevende virussen en verwijderen van overige ultra fijnstof en fijnstof vervuilingen
  • 1 x LightAir CellFlow Mini luchtreiniger voor het extreem snel verwijderen van gedeactiveerde virussen, schimmels, bacteriën, pollen, overige allergenen en meer.

Dit voordeelpakket is uitermate geschikt voor pedicures, schoonheidsspecialisten en andere contactberoepen met een ruimte tot 20m2. Met deze set luchtreinigers worden in de lucht zwevende virussen verwijderd en gedeactiveerd. De CellFlow zuigt vuile lucht aan en verzamelt virussen en andere vervuiling op het filter. Het CellFlow filter kunt u tussentijds schoon zuigen en hoeft pas na 18 maanden vervangen te worden. De LightAir IonFlow deactiveert virussen die in de lucht zweven en die de CellFlow luchtreiniger nog niet hebben bereikt waardoor u optimaal beschermd bent in een contactberoep. Met de IonFlow wordt het risico op luchtmobiele virusoverdracht tot 97% verkleind. 

Het pakket kan ook thuis gebruikt worden waarbij de IonFlow Evolution luchtreiniger dan vaak in de woonkamer geplaatst wordt en de CellFlow Mini in de slaapkamer. 

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
SHOP-HEALTHMINI-E
Speciale prijs € 529,00 € 437,19 Normale prijs € 578,00

LightAir Health+ Mini E voordeelpakket bestaande uit: 

  • 1 x LightAir IonFlow Evolution luchtreiniger voor het deactiveren van nog in de lucht zwevende virussen en verwijderen van overige ultra fijnstof en fijnstof vervuilingen
  • 1 x LightAir CellFlow Mini luchtreiniger voor het extreem snel en tegen de laagste kosten verwijderen van gedeactiveerde virussen, schimmels, bacterién, pollen, overige allergenen en meer.

Met de LightAir IonFlow ultra high density ionisator worden luchtmobiele virussen gedeactiveerd en verwijdert u fijn stof, ultra fijnstof, luchtmobiele virussen en bacteriën, sigarettenrook, schimmels, allergenen en nog veel meer direct in de lucht om u heen! Met de CellFlow Mini filter luchtreiniger verwijdert u aanvullend extreem snel en tegen de laagste kosten het vuil met een reinigbaar, gepatenteerd HEPA+ filter (efficiency van 99,99% bij PM 0.1 ofwel 0,0001 mm). Het filter kunt u tussendoor schoon zuigen met een stofzuiger en hoeft pas na 18 maanden vervangen te worden. 

Dit voordeelpakket is uitermate geschikt voor pedicures, schoonheidsspecialisten en andere contactberoepen met een ruimte tot 20m2. Met deze set luchtreinigers worden in de lucht zwevende virussen verwijderd en gedeactiveerd. De CellFlow verzamelt virussen en andere vervuiling op het filter. De LightAir IonFlow deactiveert virussen die in de lucht zweven en de CellFlow luchtreiniger nog niet hebben bereikt waardoor u optimaal beschermd bent in een contactberoep. Het risico op luchtmobiele virusoverdracht wordt met de IonFlow tot 97% verkleind. 

Het pakket kan ook thuis gebruikt worden waarbij de IonFlow Evolution luchtreiniger dan vaak in de woonkamer geplaatst wordt en de CellFlow Mini in de slaapkamer. 

Jaarlijkse kosten (excl. afschrijving)

Energieverbruik in euro PER JAAR (bij 0,23 euro per kW en beide systemen aan)

Oppervlak/Inhoud ruimte: 10 m2/25 m3

  • bij 24 uurs gebruikper dag: 13,10 euro per jaar
  • bij 8 uur gebruik per dag: 4,40 euro per jaar

Oppervlak/Inhoud ruimte: 20 m2/50 m3

  • bij 24 uurs gebruikper dag: 16,10 euro per jaar
  • bij 8 uur gebruik per dag: 5,37 euro per jaar

Filterkosten PER JAAR (uitsluitend voor CellFlow mini, standtijd filter 18 maanden en tussendoor reinigbaar)

  • 26,63 euro incl. BTW per jaar

Specificaties
Kleur Wit, Zwart
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!