Luchtreinigers & luchtontvochtigers

Luchtreinigers & luchtontvochtigers

Ga direct naar:

In veel wonigen en gebouwen is de luchtkwaliteit niet in orde. Vaak realiseren we ons dit niet, maar ervaren we wel klachten als hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen, vermoeidheid en verkoudheid.

Met onze luchtreinigers en luchtontvochtigers verbetert u de luchtkwaliteit in huis en op kantoor. Een luchtontvochtiger gebruikt u om de relatieve luchtvochtigheid in uw ruimte te verlagen. Een luchtreiniger zet u in om verontreinigingen zoals ultra fijnstof, fijnstof, pollen, schimmels, bacteriën, allergenen en rook te verwijderen. 

Klik op de producten hieronder voor meer informatie of gebruik de filters aan de linkerzijde om uw selectie te verfijnen.  

Habitat Solutions is specialist in het leveren van oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren. Wij hebben hierin bewust gekozen om slechts een beperkt aantal merken te voeren die hun waarde bewezen hebben.

Luchtreinigers

Wij zijn importeur van de LifeAir luchtreiniger (voorheen Lightair). Er zijn vele luchtreinigers op de markt en wij kiezen vol vertrouwen voor de LifeAir luchtreiniger. Wij hebben gekozen voor de LifeAir luchtreiniger vanwege de stille en zeer efficiënte werking. De LifeAir luchtreinigers leveren in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. De LifeAir ionisatie luchtreiniger verwijdert efficiënt ultra fijnstof, fijnstof, rook, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht. Wij zijn zo zeker van het product dat wij u maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle ionisator modellen. De LifeAir luchtreinigers zijn bovendien zeer energiezuinig zodat u het apparaat zonder problemen de hele dag aan kan laten staan. De luchtreinigers gebruiken geen filters, wat bij andere luchtreinigers vaak een aanzienlijke kostenpost kan zijn. De afwasbare, statische collector van de LifeAir luchtreiniger zorgt in vergelijking tot een filter luchtreiniger, voor een constante prestatie.

Ga direct naar de LifeAir luchtreinigers

NIEUW in ons assortiment luchtreinigers zijn de Air Oasis luchtreinigers. Deze luchtreinigers hebben een unieke technologie die met name zeer effectief is tegen ongewenste geuren, bacteriën, allergenen en schimmels. Vooral bij allergie en muffe luchtjes in huis of op kantoor adviseren wij de Air Oasis luchtreiniger. De Air Oasis modellen zijn tevens geschikt voor grotere ruimtes.

Ga direct naar Air Oasis luchtreinigers. 

Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers ofwel luchtdrogers verlagen de relatieve luchtvochtigheid en zijn daarmee uitermate geschikt bij wateroverlast of overlast door vocht. Een goede luchtvochtigheid ligt rond de 50%. Klachten bij een te hoge relatieve luchtvochtigheid zijn o.a. een slechte luchtkwaliteit die zich uit in een muffe en bedompte lucht en vochtplekken. Wij kiezen hierbij bewust voor de kwaliteit en duurzaamheid van de Fral en Meaco luchtontvochtigers.

Ga direct naar de luchtontvochtigers

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!