Luchtreinigers & luchtontvochtigers

Luchtreinigers & luchtontvochtigers

Met de luchtreinigers en luchtontvochtigers verbetert u de luchtkwaliteit in huis en op kantoor. Een luchtontvochtiger gebruikt u om de relatieve luchtvochtigheid in uw ruimte te verlagen. Een luchtreiniger zet u in om verontreinigingen zoals ultra fijnstof, fijnstof, pollen, schimmels, bacteriën, allergenen en rook te verwijderen. 

Klik op de producten hieronder voor meer informatie of gebruik de filters aan de linkerzijde om uw selectie te verfijnen.  

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luchtkwaliteit testkit
  € 9,95 € 8,22
 2. Habit Multi Purpose Cleaner
  € 9,95 € 8,22
 3. Collector LightAir Ionflow luchtreiniger
  € 40,90 € 33,80
 4. Meaco 12 Platinum Eco HEPA filter
  € 24,50 € 20,25
 5. Voet Lightair Ionflow luchtreiniger
  € 49,95 € 41,28
 6. Schimmel Test Kit
  € 69,95 € 57,81
 7. luchtontvochtiger, luchtontvochtigers, luchtontvochtiging, luchtvochtigheid %
  Luchtontvochtiger Meaco 10L
  Speciale prijs € 189,00 € 156,20 Normale prijs € 229,00
 8. Huurluchtreiniger LifeAir IonFlow vloermodel
  € 45,00 € 37,19
 9. luchtvochtigheid, luchtontvochtiger, luchtontvochtigers, ontvochtiger, luchtvochtigheid, vochtbestrijding, luchtvochtigheid in huis %
  Luchtontvochtiger Meaco 12 Platinum Eco
  Speciale prijs € 259,00 € 214,05 Normale prijs € 329,00
 10. Luchtontvochtiger Meaco 20L
  € 279,00 € 230,58

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Habitat Solutions is specialist in het leveren van oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren. Wij hebben hierin bewust gekozen om slechts een beperkt aantal merken te voeren die hun waarde bewezen hebben.

Luchtreinigers

Wij zijn importeur van de Lightair luchtreiniger. Er zijn vele luchtreinigers op de markt en wij kiezen vol vertrouwen om alleen de Lightair luchtreiniger aan te bieden. Wij hebben gekozen voor de Lightair luchtreiniger vanwege de stille en zeer efficiënte werking. De Lightair luchtreinigers leveren in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. De Lightair ionisatie luchtreiniger verwijdert efficiënt ultra fijnstof, fijnstof, stof, rook, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht. Wij zijn zo zeker van het product dat wij u maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle ionisator modellen. De Lightair luchtreinigers zijn bovendien zeer energiezuinig zodat u het apparaat zonder problemen de hele dag aan kan laten staan. De luchtreinigers gebruiken geen filters, wat bij andere luchtreinigers vaak een aanzienlijke kostenpost kan zijn. De afwasbare, statische collector van de Lightair luchtreiniger zorgt in vergelijking tot een filter luchtreiniger, voor een constante prestatie.

Ga direct naar de Lightair luchtreinigers

Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers ofwel luchtdrogers verlagen de relatieve luchtvochtigheid en zijn daarmee uitermate geschikt bij wateroverlast of overlast door vocht. Een goede luchtvochtigheid ligt rond de 50%. Klachten bij een te hoge relatieve luchtvochtigheid zijn o.a. een slechte luchtkwaliteit die zich uit in een muffe en bedompte lucht en vochtplekken. Wij kiezen hierbij bewust voor de kwaliteit en duurzaamheid van de Fral en Meaco luchtontvochtigers.

Ga direct naar de luchtontvochtigers

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!