} Office manager / Commercieel Medewerker Binnendienst: Onderneem mee | – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5

Office manager / Commercieel Medewerker Binnendienst: Onderneem mee | Ridderkerk | fulltime

Binnen komen in een gespreid bedje hoeft voor jou niet. Je vindt het juist leuk om zelf dingen uit te zoeken, op te zetten en mee te ondernemen. Dit is een echte duizendpoot / spin in het web functie (hoe stom we dat ook vinden klinken 😉). Je pakt makkelijk de telefoon om de details van een order af te stemmen of om klanten te woord te staan. Moeiteloos afgewisseld met het opstellen van contracten of het maken van een planning voor onze monteur(s). Juist die afwisseling spreekt je aan.

Functie Commercieel Medewerker Binnendienst
Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je bij ons een enorm veelzijdige functie. Het leuke van deze functie bij ons is dat je in een relatief klein team komt met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng. We verwachten dat je je eigen werkzaamheden organiseert, initiatief neemt en actief mee denkt over de toekomst van ons bedrijf.

Binnen het team richt jij je als Commercieel Medewerker Binnendienst vooral op:

  • Klantenservice: eerste aanspreekpunt per mail en telefoon voor klanten bij vragen en storingen, klachtenafhandeling.
  • Verkoop administratie: ondersteuning bij het opstellen en opvolgen van offertes, administratieve verwerking van verkooporders, retouren en huurcontracten
  • Planning en coördinatie van onze servicewerkzaamheden: data voor installatie en onderhoud inplannen met onze klanten, onderhoudscontracten opstellen en verwerken, monteur(s) aansturen
  • Inkoop ondersteuning: voorraadbeheer, contact met leveranciers, transport plannen

Jouw achtergrond als Commercieel Medewerker Binnendienst
Je hebt minimaal 5 - 10 jaar ervaring als office manager of in de commerciële binnendienst. Je weet wat er in een dergelijke functie van je verwacht wordt en bent accuraat, communicatief sterk en klantgericht. Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je staat stevig in je schoenen en hebt ervaring met klantenservice en klantenafhandeling. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist. Ervaring met het ERP pakket van Exact Online is een pré.

Het belangrijkste is jouw persoonlijkheid. Je bent bereid een stapje meer te zetten als dat nodig is. Je bent betrokken bij je werk en haalt er voldoening uit als je met goed advies klanten kan helpen. Je vindt het juist leuk om zelf dingen uit te zoeken, op te zetten en mee te ondernemen. Je neemt initiatief, neemt verantwoordelijkheid en kunt goed om gaan met de vrijheid die je krijgt.

Dit verdien je als Commercieel Medewerker Binnendienst
Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding, verdien je als Commercieel Medewerker Binnendienst bij ons tussen de 3.000 en 4.000 euro bruto per maand op fulltime basis. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen (op fulltime basis).

Over Habitat Solutions
Habitat Solutions levert producten en diensten voor een beter leefklimaat in de breedste zin van het woord. Wij bieden een divers assortiment met onder andere luchtreinigers, waterkoelers, waterfilters, rookruimtes, asbakken, afvalbakken en geurverspreiders en aroma’s. We leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven via wederverkopers en rechtstreeks. We kiezen binnen deze productgroepen bewust voor duurzame producten.

Wij staan voor gedegen en eerlijk advies aan onze klanten en zijn trots als klanten tevreden zijn. Simpel en zonder poespas! En die ‘Rotterdamse’ instelling heeft succes! We groeien hard de laatste jaren. Zo hard, dat we nu op zoek zijn naar een Commercieel Medewerker Binnendienst die ons team komt versterken. Wij werken met een relatief klein team en bieden je volop de kans om met ons mee te ondernemen!

Solliciteren of meer informatie
Stuur je cv met motivatiebrief naar info@habitatsolutions.eu, ter attentie van Linda van der Zande. Nog vragen? Neem dan contact op per mail of telefonisch via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu