Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 20 Klantbeoordeling: 9/10

Sales Manager Water & Koffie: Onderneem mee! | Ridderkerk

De basisbehoefte van iedereen op het werk: water en koffie! Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van deze productgroep. Wij leveren een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor zowel de B2B als B2C markt. Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verdere groei van deze portfolio in de Benelux.

Functie
Vrijwel elk bedrijf heeft wel een waterkoeler en koffieautomaat. Deze markt heeft dan ook een enorm potentieel. Met onze aanpak hebben we in de waterkoeler markt een stevige voet aan de grond gekregen. Er is echter ook nog veel te winnen met nieuwe producten die steeds toegevoegd worden aan ons assortiment en nieuwe markten die daarmee opengaan. Koffie is voor ons nog nieuw maar we denken dat we ook daar grote stappen kunnen maken. De klanten voor koffie kennen we in ieder geval al vanuit onze andere activiteiten!

Als Sales Manager breng jij de markt in kaart en weet je commerciële kansen te vinden en te benutten. Je pioniert, benadert potentiële klanten en volgt leads op. Je gesprekspartners bevinden zich op diverse niveaus, van inkoper tot en met directie. Naast directe sales, bouw je aan onze naamsbekendheid en marktpositie. Je denkt mee over onze marktbewerking, bezoekt relevante netwerkbijeenkomsten en genereert publiciteit waar mogelijk.   

Kortom:

  • Klantbezoeken afleggen op eigen initiatief en op aanvraag;
  • het genereren van verkoopkansen en orders;
  • relaties op- en uitbouwen met nieuwe en bestaande klanten;
  • samen met jouw collega’s onze naamsbekendheid en marktpositie naar een hoger niveau tillen

Jouw profiel
Een ondernemer in loondienst. Klinkt dat goed? Dan pas je goed in ons bedrijf. Om succesvol te zijn als Sales Manager ben je gedreven, zelfverzekerd en ondernemend. Je vindt het leuk om te pionieren en om je stempel te drukken op de groei van ons bedrijf. Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring en daarnaast de nodige ervaring met business development. Ervaring binnen de waterkoeler branche, koffiemarkt of andere facilitaire dienstverlening is zeer gewenst.

Ons aanbod
Als Sales Manager ontvang je een goed salaris. Met bonussen kun je je salaris aanzienlijk verhogen. Natuurlijk krijg je een auto van de zaak om klanten te bezoeken.

Wij zijn een snelgroeiende, relatief kleine onderneming dus dat betekent dat jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Wij kennen geen strikte taakverdeling maar zetten gezamenlijk onze schouders eronder om te groeien. Je kunt echt mee ondernemen!

Over Habitat Solutions
Habitat Solutions levert producten en diensten die bijdragen aan een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Wij zijn importeur voor diverse merken en willen met jou als Sales Manager verder groeien binnen de professionele markt voor water en koffie.

Naast waterkoelers verkopen wij tevens professionele luchtbehandeling, geursystemen, afvalscheiding meubelen, rookoplossingen en diverse consumentenproducten, deels onder eigen label. Wij doen service en onderhoud in eigen beheer en hebben meerdere webshops en sites.

Solliciteren of meer informatie
Enthousiast over deze functie? Stuur je cv met motivatiebrief naar info@habitatsolutions.eu ter attentie van Linda van der Zande. Nog vragen? Neem dan contact op per mail of telefonisch via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu