} Ondernemende Sales Manager Koffie: innovatief koffieconcept| Ridderker – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 200 Klantbeoordeling: 9/10

Ondernemende Sales Manager Koffie: innovatief koffieconcept| Ridderkerk

Verover jij de koffiemarkt met koffiebundel.nl? Wij zoeken een gedreven Sales Manager die dit innovatieve koffieconcept naar grote hoogtes kan tillen.

Functie Sales Manager Koffie
Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de salesstrategie van ons koffieconcept. Jouw doel is om de verkoop te laten groeien en nieuwe klanten te werven. Je genereert leads, onderhoudt bestaande relaties en sluit deals. Je hebt een uitstekend gevoel voor commercie en weet kansen te spotten en deze te benutten. Met jouw leidinggevende kwaliteiten kun je een salesteam opzetten.

Naast directe sales, bouw je aan onze naamsbekendheid en marktpositie. Je denkt mee over onze marktbewerking, bezoekt relevante netwerkbijeenkomsten en genereert publiciteit waar mogelijk.  

Kortom:

  • Identificeren en benaderen van nieuwe klanten en partners
  • Onderhouden van relaties met bestaande klanten
  • Offertes opstellen en contracten afsluiten
  • Ontwikkelen en uitvoeren van de salesstrategie van koffiebubndel.nl
  • Opzetten en uitvoeren van sales- en marketingcampagnes
  • Deelnemen aan evenementen, netwerkbijeenkomsten en beurzen
  • Analyseren van verkoopresultaten en bijsturen waar nodig
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten
  • Leidinggeven aan een op te zetten sales team

 

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een resultaatgerichte Sales Manager met een passie voor koffie en pionieren en ondernemen. Je hebt een bewezen track record in het genereren van nieuwe business en je weet als geen ander hoe je klanten kunt overtuigen van de toegevoegde waarde van ons koffieconcept. Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring en kent de laatste trends in de koffiemarkt.

Maar we zoeken niet zomaar een Sales manager. We zoeken iemand die net zo ondernemend is als wij. Iemand die met de poten in de klei staat om ons koffieconcept te verkopen, maar die ook strategisch mee kan denken om onze groeiambities waar te maken.

Ons aanbod

Als Sales Manager heb je bij ons een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ontvangt een goed salaris. Met bonussen kun je je salaris aanzienlijk verhogen. Natuurlijk krijg je een representatieve, bij de functie passende auto van de zaak om relaties te bezoeken.

Bij succes bieden we jou de mogelijkheid om te participeren in ons bedrijf. Wij geloven dat ons koffieconcept de potentie heeft om de markt te veroveren en willen graag dat jij daar in meedeelt.

Over Habitat Solutions
Habitat Solutions levert producten en diensten die bijdragen aan een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Met onze aanpak hebben we in de waterkoeler markt een stevige voet aan de grond gekregen. We hebben de ambitie om met jou als Sales Manager ook een toonaangevende speler te worden in de koffiemarkt. De klanten voor koffie kennen we in ieder geval al vanuit onze andere activiteiten!

Naast waterkoelers en koffie, verkopen wij o.a. professionele luchtbehandelingssystemen voor kantoor en industrie, geursystemen en professionele afvalscheiding meubelen. Service, installatie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Door de samenhang van de producten zijn er veel cross selling mogelijkheden.

Solliciteren of meer informatie
Enthousiast over deze functie? Stuur je cv met motivatiebrief naar info@habitatsolutions.eu ter attentie van Linda van der Zande. Nog vragen? Neem dan contact op per mail of telefonisch via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu