Deskundig advies op maat Vragen? Bel ons op 0180 642 070 Klantbeoordeling:

Vacature Business Development Manager Luchtbehandeling: Onderneem mee! | Ridderkerk

Stap midden in de actualiteit. Als Business Development Manager ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze productgroep ‘luchtbehandeling en luchtkwaliteitmeting’. Wij zijn importeur van een aantal bijzondere merken waarmee we een unieke propositie op de markt kunnen brengen in deze coronatijd maar ook daarna. Bouw mee aan de groei van ons marktaandeel. 

Functie
Luchtbehandeling is dankzij corona momenteel een hot issue. Onze gepatenteerde luchtreinigers zijn wetenschappelijk bewezen in staat om het risico op virusoverdracht via de lucht met 97% te verlagen. Een unieke propositie met een enorm marktpotentieel. Onze oplossingen zijn toekomstproof en hebben ook post-corona grote toegevoegde waarde voor o.a. kantoren en scholen.

Jij brengt de markt in kaart en weet commerciële kansen te vinden en te benutten. Je pioniert, benadert potentiële klanten en volgt leads op. Tijdens klantbezoeken demonstreer je de producten en laat je met meetapparatuur de klant zien hoe veilig en schoon de lucht op locatie kan zijn. Onze ervaring leert dat elke klant dan al snel overtuigd is. Het is aan jou om bij de juiste mensen aan tafel te komen. Je gesprekspartners bevinden zich op diverse niveaus, van inkoper tot en met directie.

Naast directe sales, bouw je aan naamsbekendheid en marktpositie voor de merken die wij vertegenwoordigen. Je bezoekt relevante netwerkbijeenkomsten, benadert stakeholders en genereert publiciteit waar mogelijk.   

Kortom:

  • Klantbezoeken afleggen op eigen initiatief en op aanvraag;
  • het genereren van verkoopkansen en orders;
  • relaties op- en uitbouwen met nieuwe en bestaande klanten;
  • belangen behartigen namens je productgroep bij relevante netwerkgroepen en andere stakeholders
  • samen met jouw collega’s de naamsbekendheid en marktpositie van onze luchtbehandeling naar een hoger niveau tillen

Jouw profiel
Een ondernemer in loondienst. Klinkt dat goed? Dan pas je goed in ons bedrijf. Om succesvol te zijn als Business Development Manager ben je gedreven, zelfverzekerd en ondernemend. Je vindt het leuk om te pionieren en om je stempel te drukken op de groei van ons bedrijf. Je hebt minimaal 5 jaar sales ervaring en daarnaast de nodige ervaring met business development. Ervaring in de installatietechniek en/of een HBO opleiding in technische richting is een pré.

Ons aanbod
Als Business Development Manager ontvang je een goed salaris. Met bonussen kun je je salaris aanzienlijk verhogen. Natuurlijk krijg je een auto van de zaak om klanten te bezoeken.

Wij zijn een snel groeiende, relatief kleine onderneming dus dat betekent dat jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Wij kennen geen strikte taakverdeling maar zetten gezamenlijk onze schouders eronder om te groeien. Je kunt echt mee ondernemen!

Over Habitat Solutions
Habitat Solutions levert producten en diensten die bijdragen aan een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Wij zijn importeur voor diverse merken waaronder LightAir luchtreinigers en Kaiterra luchtkwaliteitmeters en willen met een dedicated Business Development Manager verder groeien binnen de professionele luchtreiniging markt.

Naast luchtreinigers verkopen wij tevens rookoplossingen, professionele waterkoelers, geursystemen, afvalscheiding meubelen en diverse consumentenproducten, deels onder eigen label. Wij doen service en onderhoud in eigen beheer en hebben meerdere webshops en sites.

Solliciteren of meer informatie
Enthousiast over deze functie? Stuur je cv met motivatiebrief naar info@habitatsolutions.eu ter attentie van Linda van der Zande. Nog vragen? Neem dan contact op per mail of telefonisch via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu