Deskundig advies op maat Vragen? Bel ons op 0180 642 070 Klantbeoordeling:

Installatiemonteur / Service Monteur: NU tekenen = 1 maand EXTRA SALARIS! | 32-40 uur | Ridderkerk

Als Installatiemonteur / Service Monteur installeer en onderhoud je waterkoelers, professionele luchtreinigers en geursystemen op locatie bij de klant. Wij groeien hard en onze ambitie reikt verder, dus hier zullen in de toekomst nog andere producten aan toegevoegd worden. Niet dag in, dag uit hetzelfde product voor je neus, maar volop afwisseling dus! Natuurlijk krijg je van ons een training over onze producten zodat je op locatie precies weet wat er moet gebeuren.

NU TEKENEN =  1 MAAND EXTRA SALARIS!

Jouw werk als Installatiemonteur / Service Monteur

Voor onze waterkoelers, professionele luchtreinigers en geursystemen ben jij, samen met je collega monteur, verantwoordelijk voor:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Reparaties en het verhelpen van storingen

Naast het werk op locatie bij de klant, pak je vanaf kantoor ook storingen en reparaties op van klanten die hun product naar ons opsturen. Dit zijn vooral waterkoelers, geursystemen en luchtreinigers.

We zijn een relatief klein bedrijf en verwachten dat je breed inzetbaar bent. Je functie is daardoor heel afwisselend. Wel zo leuk!

Jouw profiel als Installatiemonteur / Service Monteur

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Installatiemonteur of Servicemonteur, bij voorkeur met waterkoelers of koffieautomaten. Een VCA certificaat is een pré. Je hebt een achtergrond in installatietechniek en/of elektrotechniek. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en kunt goed zelfstandig werken. Wij werken in heel Nederland en in België, dus je moet in bezit zijn van een rijbewijs B. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur woon je in de buurt van Ridderkerk.

Ons aanbod

Wij bieden je als Installatiemonteur / Service Monteur een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je bij goed functioneren veel vrijheid krijgt in het uitvoeren van je werkzaamheden. We bieden een marktconform salaris en 25 vakantiedagen (op fulltime basis). De functie is voor 32-40 uur afhankelijk van je eigen wensen.

Als je bij ons in dienst komt, ontvang je nu een EXTRA MAAND SALARIS. Deze wordt uitgekeerd zodra je een half jaar in dienst bent en een vast contract aangaat.

Over ons

Habitat Solutions levert producten en diensten voor een beter leefklimaat in de breedste zin van het woord. Wij bieden een divers assortiment met onder andere luchtreinigers, waterkoelers, waterfilters, rookruimtes, asbakken, afvalbakken en geurverspreiders en aroma’s. We leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven. Voor een aantal producten leveren we ook via dealers. Wij kiezen bewust voor duurzame producten. We groeien hard en zoeken daarom nu versterking. Groei jij met ons mee?

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar info@habitatsolutions.eu ter attentie van Linda van der Zande. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu