Deskundig advies op maat Vragen? Bel ons op 0180 642 070 Klantbeoordeling:

Vacature Installatiemonteur / Service Monteur: volop afwisseling!

Als Installatiemonteur / Service Monteur installeer en onderhoud je waterkoelers, rookcabines en geursystemen op locatie bij de klant. Wij groeien hard en onze ambitie reikt verder, dus hier zullen in de toekomst nog andere producten aan toegevoegd worden. Niet dag in, dag uit hetzelfde product voor je neus, maar volop afwisseling dus! Natuurlijk krijg je van ons een training over onze producten zodat je op locatie precies weet wat er moet gebeuren.

 

Jouw werk als Installatiemonteur / Service Monteur

Voor onze waterkoelers, rookcabines en geursystemen ben jij, samen met je collega monteur, verantwoordelijk voor:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Reparaties en het verhelpen van storingen

Naast het werk op locatie bij de klant, pak je vanaf kantoor ook storingen en reparaties op van klanten die hun product naar ons opsturen. Dit zijn vooral waterkoelers, geursystemen en luchtreinigers. Ook doe je waar nodig licht productiewerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van geurcartridges.

Als je niet op pad bent voor service of installaties, dan help je mee in ons magazijn. Je neemt zendingen aan, telt of alles in orde is en ruimt alles op de juiste plek op. Wij hebben ook een webshop, dus als je op kantoor bent, maak je aan het einde van de dag de webshop orders klaar voor verzending. 

We zijn een klein bedrijf en verwachten dat je breed inzetbaar bent. Je functie is daardoor heel afwisselend. Wel zo leuk!

 

Jouw profiel als Installatiemonteur / Service Monteur

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Installatiemonteur of Servicemonteur, bij voorkeur met waterkoelers, rooksystemen of koffieautomaten. Een VCA certificaat is een pré. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en kunt goed zelfstandig werken. Wij werken in heel Nederland en in België, dus je moet in bezit zijn van een rijbewijs B. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur woon je in de buurt van Ridderkerk.

 

Ons aanbod

Wij bieden je als Installatiemonteur / Service Monteur een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je bij goed functioneren veel vrijheid krijgt in het uitvoeren van je werkzaamheden. We bieden een marktconform salaris en 25 vakantiedagen (op fulltime basis).

 

Over ons

Habitat Solutions levert producten en diensten voor een beter leefklimaat in de breedste zin van het woord. Wij bieden een divers assortiment met onder andere luchtreinigers, waterkoelers, waterfilters, rookruimtes, asbakken, afvalbakken en geurverspreiders en aroma’s. We leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven. Voor een aantal producten leveren we ook via dealers. Wij kiezen bewust voor duurzame producten. We groeien hard en zoeken daarom nu versterking. Groei jij met ons mee?

 

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar info@habitatsolutions.eu ter attentie van Linda van der Zande. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0180-642070.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu