Cyber Clean CAR

Cyber Clean CAR

Met Cyber Clean CAR reinigt u eenvoudig tot diep in de naden en kieren van het dashboard en interieur van uw auto. Ook losse kruimels, haren en pluisjes verwijdert u met Cyber Clean in een handomdraai van uw bekleding. Met frisse muntgeur.

Vandaag voor 14.30 uur besteld, is morgen in huis. 

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cyber Clean CAR avarex cleaning kit Nieuw%
  Cyber Clean CAR Avarex cleaning kit
  Speciale prijs € 14,95 € 12,36 Normale prijs € 29,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cyber Clean Home & Office voor de auto

Het reinigen of schoonmaken van uw dashboard, ventilatieroosters, bedieningsorganen en middenconsole was nog nooit zo makkelijk.  Maar Cyber Clean Car kan meer dan alleen het schoonmaken van het dashboard. Het verwijdert ook moeiteloos haren, pluizen en ander loszittend vuil van uw bekleding. Het gereinigde oppervlak ruikt weer heerlijk fris.

Met Cyber Clean Car is het schoonmaken/reinigen van het interieur van uw auto een fluitje van een cent. Gebruik het voor het stoplicht of ieder ander moment dat u even tijd hebt om schoon te maken wat u wilt. Cyber Clean Car, zo leuk is auto interieur reiniging nog nooit geweest!

Hoe werkt Cyber Clean

Cyber Clean is een revolutionair schoonmaakproduct. Door de gepatenteerde formule en de perfecte balans tussen viscositeit en elasticiteit dringt Cyber Clean dieper door in kieren en gaten dan gewone schoonmaakproducten. Cyber Clean absorbeert vuil en andere resten zowel aan de oppervlakte als in holtes en zorgt voor een grondige reiniging van uw oppervlakken.

Cyber Clean is makkelijk te gebruiken en zeer effectief. Druk de compound op het te reinigen oppervlak, trek het eraf en het vuil en schadelijke deeltjes zijn verwijderd tot uit de diepste kieren. En, de Cyber Clean verwijdert tegelijkertijd alle schadelijke deeltjes van het contactoppervlak! Vouw de compound dubbel en het vuil en de schadelijke deeltjes zijn in de compound steriel opgeslagen en kunnen er nooit meer uit. Bovendien ruikt het gereinigde oppervlak weer heerlijk fris.

 • Ideaal voor alle apparaten en oppervlakken
 • Verwijdert stof, vuil en schadelijke deeltjes van oppervlakken en uit naden en kieren
 • Grondige hygiënische reiniging
 • Slaat het vuil steriel op in de reinigingsmassa
 • Zichtbaar schonere oppervlakken
 • Biologisch afbreekbaar
 • Vele malen herbruikbaar (kleurindicator op de verpakking geeft aan wanneer product aan vervanging toe is)
 • Gegarandeerde kwaliteit door de Zwitserse formule

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!