Cyber Clean Home & Office

Cyber Clean Home & Office

Met Cyber Clean Home & Office reinigt u eenvoudig tot diep in de naden en kieren van uw toetsenbord, computer, telefoon en muis. Met frisse citroengeur. Cyber Clean Home & Office is onmisbaar voor thuis en de werkplek (zeker als u met flexplekken werkt)!

Vandaag voor 14.30 uur besteld, is morgen in huis. 

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cyber Clean Avarex reinigingsset %
  Cyber Clean Home & Office Avarex cleaning kit
  Speciale prijs € 14,95 € 12,36 Normale prijs € 29,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toetsenborden, (mobiele) telefoons, kassa's, verkoopautomaten en dergelijke zijn dikwijls smeriger dan openbare toiletten en bevatten vaak behoorlijk wat vuil (zoals haren, huidschilfers, etensresten en stof), bacteriën en allerlei andere ziekteverwekkers. Dit blijkt uit onderzoeken die over de hele wereld zijn uitgevoerd. Onhygiënische toetsenborden en kassa's, printers met tonerresten en andere vieze objecten kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien kan het vuil ertoe leiden dat uw elektronische apparaten aanzienlijk slechter gaan functioneren. Voor dit probleem is Cyber Clean Home & Office de oplossing!

Cyber Clean Home & Office voor thuis

Met Cyber Clean Home & Office reinigt u in een handomdraai toetsenborden, telefoons, ventilatieroosters, computers, speelgoed, elektrische apparaten zoals uw stereo, foto- of filmcamera, scheerapparaat, kleding, et cetera. Cyber Clean dringt diep door in naden en kieren. Onmisbaar in elk huishouden!

Cyber Clean Home & Office op de werkplek

Hygiëne op de werkplek is van vitaal belang voor uw medewerkers. Zeker nu steeds meer bedrijven werken met flexibele werkplekken is het wel zo fijn als de werkplek snel even gereinigd kan worden. Cyber Clean Home & Office is hiervoor uitermate geschikt! Met Cyber Clean Home & Office reinigt u eenvoudig uw toetsenbord, computer, telefoon en muis. Cyber Clean hoort thuis in elke bureaula!

Hoe werkt Cyber Clean

Cyber Clean is een revolutionair schoonmaakproduct. Door de gepatenteerde formule en de perfecte balans tussen viscositeit en elasticiteit dringt Cyber Clean dieper door in kieren en gaten dan gewone schoonmaakproducten. Cyber Clean absorbeert vuil en andere resten zowel aan de oppervlakte als in holtes en zorgt voor een grondige reiniging van uw apparaten.

Cyber Clean is makkelijk te gebruiken en zeer effectief. Druk de compound op het te reinigen oppervlak, trek het eraf en het vuil en schadelijke deeltjes zijn verwijderd tot uit de diepste kieren. En, de Cyber Clean verwijdert tegelijkertijd alle schadelijke deeltjes van het contactoppervlak! Vouw de compound dubbel en het vuil en de schadelijke deeltjes zijn in de compound steriel opgeslagen en kunnen er nooit meer uit. Bovendien ruikt het gereinigde oppervlak weer heerlijk fris.

 • Ideaal voor alle apparaten en oppervlakken
 • Verwijdert stof, vuil en schadelijke deeltjes van oppervlakken en uit naden en kieren
 • Grondige hygiënische reiniging
 • Slaat het vuil steriel op in de reinigingsmassa
 • Zichtbaar schonere apparaten
 • Biologisch afbreekbaar
 • Vele malen herbruikbaar (kleurindicator op de verpakking geeft aan wanneer product aan vervanging toe is)
 • Gegarandeerde kwaliteit door de Zwitserse formule

Cyber Clean gebruik

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!