Rookafzuigsysteem, compleet type RAS, zonder of met drukverschilregeling

Waardering:
100% of 100

Hat RAS rookafvoersysteem voorkomt gegarandeerd overlast buiten iedere rookruimte c.q. rookkamer voorzien van één toegangsdeur en een inhoud van max. zo'n 125 m3 en zorgt tevens voor een hoge ventilatievoud van de gemiddelde rookruimte.

Heeft u een rookruimte met meer dan één standaard toegangsdeur die gelijktijdig geopend kunnen zijn, een inhoud van meer dan 125 m3 of past de RAS oplossing u niet dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een advies op maat.

Neem contact  met ons op voor een advies of offerte op maat!

Op voorraad
Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
RAS1
€ 149,08 € 123,21

Rookafzuigsysteem type RAS 1

Hat RAS rookafvoersysteem voorkomt gegarandeerd overlast buiten iedere rookruimte c.q. rookkamer voorzien van één toegangsdeur en en een inhoud van max. zo'n 125 m3 en zorgt tevens voor een hoge ventilatievoud van de gemiddelde rookruimte. Het RAS rookafvoersysteem stelt u zelf samen en wordt als bouwpakket geleverd. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de noodzakelijk componenten dan kunnen wij u daarbij telefonisch de nodige ondersteuning geven. Installatie is zeer eenvoudig en is binnen een aantal uur gerealiseerd. Heeft u een rookruimte met meer dan één standaard toegangsdeur die gelijktijdig geopend kunnen zijn, een inhoud van meer dan 125 m3 of past de RAS oplossing u niet dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een advies op maat.

Neem contact met ons op voor een advies of offerte op maat! 

 

 

Specificaties
Aantal toegangsdeuren rookruimte 1
Type luchtreiniging Direct afvoerend
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!