Rookluchtreinigers

Rookluchtreinigers

Met een rook luchtreiniger verwijdert u de rooklucht uit een bestaande rookruimte waar geen mogelijkheid is om de rooklucht naar buiten af te voeren. De Lightair Solution rookluchtreiniger is geschikt voor kleine rookruimtes die voorzien zijn van ventilatie en voor thuisgebruik. De Smokeroom rook luchtreiniger is geschikt voor het verwijderen van rooklucht uit zwaar belaste rookruimten.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vraag direct een offerte aan voor een rook luchtreiniger.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Luchtreiniger LightAir IonFlow Evolution
    € 395,00 € 326,45
  2. Luchtreiniger Lightair Solution
    € 445,00 € 367,77

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als u een rookruimte of rookkamer heeft ingericht voor uw personeel, dan mag er in het kader van de tabakswet buiten deze rookruimte geen hinder of overlast zijn van het roken. Om het voor de roker aangenaam te houden en om rookluchtoverdracht via kleding tot een minimum te beperken, dient de rookruimte of rookkamer gereinigd te worden, zeker als de ruimte zelf onvoldoende geventileerd wordt. Een goede rookluchtreiniger is dus noodzakelijk. Als u de mogelijkheid heeft om de rook naar buiten af te voeren, dan kunt u ook kiezen voor een rookafvoer -of rookafzuigsysteem.

Rook luchtreiniger

Met onze rookluchtreinigers worden rookruimten, rookkamers en andere ruimten waar rook overlast is, snel en efficiënt gereinigd. De rook luchtreinigers hebben geen rookafvoer naar buiten nodig en zijn dus makkelijk te installeren. Heeft u slechts een paar rokers en is de rookruimte of rookkamer voorzien van ventilatie dan is de Lightair Solution rookluchtreiniger een kostenefficiënte oplossing. Heeft u een groot aantal rokers en/of wordt de rookruimte niet of onvoldoende geventileerd dan heeft u een grote capaciteit nodig en is de SmokeRoom rookruimte luchtreiniger het juiste product voor u. Klik op het product van uw keuze voor meer informatie.

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!