Tegelasbak DropPit XL

Deze grote capaciteit tegelasbak is voorzien van een uniek leeg- en sluitsysteem. De asbaktegel is daarmee zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor openbare ruimten. De te legen binnenbak kan met een tegelsleutel worden uitgenomen en terug geplaatst. De tegelasbak wordt met behulp van de meegeleverde grondankers vandalismebestendig geborgd.

Grote aantallen op aanvraag!

Prijs incl. verzendkosten!

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
DroppitXL
€ 350,00 € 289,26

Deze tegelasbak ofwel asbaktegel is voorzien van een uniek leeg- en sluitsysteem en daarmee zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en geschikt voor openbare ruimten of plaatsen waar veel mensen tegelijkertijd samen komen zoals stadion, concertzalen, beurscomplexen et cetera. De te legen binnenbak kan met een tegelsleutel worden uitgenomen en terug geplaatst. Deze tegelasbak gemaakt van gegalvaniseerd (verzinkt) staal en is zeer robuust. De asbaktegel is voorzien van een geperforeerde bodem waardoor hemelwater wordt afgevoerd. De tegelasbak wordt met behulp van de meegeleverde grondankers vandalismebestendig geborgd.

Gemiddelde lediging: afhankelijk van toepassing/locatie 
Ideaal voor: locaties waar grote groepen mensen samen komen zoals, stadions, beursgebouwen, concertgebouwen, theaters, bioscopen, gemeenten, scholen, ziekenhuizen, rookplekken

Wenst u meerdere aantallen af te nemen en/of wilt u dat wij de tegel plaatsen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Specificaties
Specificaties
Afmetingen (L X B X D):   50,0 x 50,0 x 25,5 cm
Gewicht: 22 kilogram
Materiaal: gegalvaniseerd (verzinkt) staal
Lediging: tegelsleutel
Vergrendeling: slot (vierkant sleutel)
Verankering: incl. ankers
Merk DropPit
Kleur RVS / Zilver
Materiaal Staal
Uitvoering Asbaktegel / tegelasbak
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tegelasbak DropPit XL

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!