%

Leidingwaterkoeler HABIT Sport incl. gratis waterfilter- en aansluitset | 22 L/UUR | Beste prijsgarantie

Koop deze koeler met beste prijs garantie. De Habit Sport waterkoeler is leverbaar met koud, kamertemperatuur, heet en/of bruisend water en als staand model of als tafelmodel koeler. Dankzij de hoge tapopening (25 cm) kunt u waterflesjes en karaffen makkelijk vullen. Dit is een zogenaamde direct chill leidingwaterkoeler wat betekent dat elk glas gekoeld wordt terwijl u tapt. Verser kan niet! In staande uitvoering is de Habit Sport waterkoeler standaard voorzien van een lekbak opvangcontainer met overstroom alarm, ideaal voor zorgeloos gebruik.

De Habit Sport wordt geleverd inclusief gratis 3M waterfilter- en aansluitset.

Capaciteit koud water: 22 liter/uur (ca. 5,5 °C)
Capaciteit heet water: 6 liter/uur
Bruisend water type: grove bubbel (SPA rood)

Ga voor uitvoerige informatie over onze waterkoelers naar watercoolersolutions.eu

Meerdere waterkoelers kopen of huren? Neem contact met ons op!

Op voorraad
Levertijd op aanvraag
SKU
HABITSPORT
Speciale prijs € 615,89 € 509,00 Normale prijs € 966,79

Waterkoeler HABIT Sport Direct Chill incl. gratis waterfilter- en aansluitset

De duurzame HABIT Sport direct waterkoeler is de ideale waterkoeler voor groot verbuik en het vullen van flessen en kannen. De Habit Sport is verkrijgbaar in Koud/Kamer, Koud/Heet/Kamer, Koud/kamer/Bruisend en Koud/Heet/Bruisende uitvoering als countertop of staand model (onderkast).

De HABIT Sport is een zogenaamde direct chill systeem en dus niet voorzien van een intern watervat met alle bacteriele risico's van dien. Uw water wordt pas gekoeld en gefilterd op het moment dat u tapt. Verser kunt u geen water tappen.

Onze HABIT Sport waterkoelers zijn voorzien van een porieloze coating waardoor deze eenvoudig en hygienisch is schoon te maken.

De Habit Sport vloermodel, dus met onderkast, wordt standaard geleverd inclusief lekwater opvangcontainer voorzien van overstroom alarm, ideaal voor grootverbuik toepassingen.

Beste prijs garantie

Wij garanderen u de laagste aanschafprijs van de u aangeboden waterkoeler(s) hetgeen inhoudt dat in geval u hetzelfde product tot 4 weken na plaatsing elders voordeliger krijgt aangeboden wij u het verschil, na overleggen van deze aanbieding , zullen crediteren.

Voor wie?

De HABIT Sport waterkoeler wordt wereldwijd succesvol ingezet in grote kantoorgebouwen, sportcentra, instellingen, scholen et cetera. Deze waterkoeler is geschikt voor:

  • Grote kantoorgebouwen en instellingen: plaats de basis versie voor gekoeld water op drukke plaatsen en kies in vergaderruimtes en executive afdelingen voor de luxere variant.
  • Overheid: gebruik de HABIT Sport waterkoeler op uw afdelingen of zet de koeler in in wachtruimtes en openbare ruimtes.
  • Hotels en resorts: zet de Habit Sport waterkoeler neer in de ontbijtruimte of lobby en biedt uw gasten op elk moment een verfrissend drankje. Of zet de waterkoeler in de fitness ruimte. Uw gasten (en personeel) zal het zeker waarderen.
  • Fitness en sportclub: verras uw bezoekers met een Habit Sport waterkoeler in de kleedkamer.
  • Kantine: als mensen allemaal tegelijkertijd komen lunchen dan is er eigenlijk maar één waterkoeler die steeds weer een heerlijk glas koud water serveert: de HABIT Sport waterkoeler. Door een waterkoeler in de kantine te plaatsen hoeft u bovendien geen ruimte meer in te ruimen in de keuken voor verpakt water.
  • Industrie en productieruimtes: het volledig afgesloten watersysteem van de Habit Sport waterkoeler zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes die tijdens productie vrij komen niet in het water kunnen komen. Ook in extreme temperaturen doet de HABIT Sport waterkoeler het bovendien uitstekend.
  • Scholen en universiteiten: bevorder het drinken van water onder uw studenten met de HABIT Sport waterkoeler. Minder suiker en dus beter voor de gezondheid. 
  • Ziekenhuizen en andere zorginstellingen: zorg dat op elke afdeling een glas heerlijk koud water is. Door de gesloten constructie hebben bacteriën geen kans en de hygiënische tapkraan zorgt ervoor dat er geen contact is met handen of mond zoals bij een waterfontein of gewone kraan kan zijn.
  • Retail: onderscheid uzelf van de concurrent en biedt uw klanten een verfrissend glaasje water tijdens het winkelen. Actief in de zakelijke dienstverlening? Dan mag de HABIT Sport waterkoeler zeker niet ontbreken in uw wachtruimte / receptie.

Unieke eigenschappen!

Geen stilstaand water

In tegenstelling tot andere waterkoelers, beschikt de HABIT Sport Koud, Heet & Bruisend niet over een waterreservoir (intern gekoeld of extern in de vorm van een voorraadvat) waardoor het water gefilterd wordt op het moment dat het getapt wordt. Dit in tegenstelling tot systemen met voorraad tanks waardoor water soms al dagen of al weken oud is voordat dit wordt geconsumeerd. De HABIT Sport waterkoeler maakt gebruik van een afgesloten systeem, waarbij het water niet in contact met de buitenlucht komt. Ieder glas is dus vers. Filteren op aanvraag dus voor het verste water denkbaar!

Direct gekoeld en constante prestaties

De HABIT Sport maakt gebruik van een gesloten leidingsysteem dat door een zogenaamde ijsbank loopt. Hierdoor wordt het water maximaal gekoeld vlak voor het wordt getapt. Door deze technologie bezit de HABIT Sport een enorme koelcapaciteit en is het de ideale waterkoeler voor grote en continue afname zoals bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen, hete fabriekshallen, kantines, fitness centra et cetera. Kortom, daar waar andere koelers kansloos zijn.

Andere koelers maken veelal gebruik van een (intern) reservoir. Bij grote consumptie wordt steeds nieuw lauw water toegevoegd aan de binnentank waardoor de temperatuur in de tank stijgt. Het resultaat is dat u steeds lauw water tapt in plaats van heerlijk koel water.

U kunt de HABIT Sport waterkoeler nu ook komen bewonderen in onze showroom in Ridderkerk. U kunt dan zelf ervaren hoe goed en eenvoudig dit systeem werkt. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat we zeker weten dat er iemand is die u meer kan vertellen over de waterkoeler. 

Specificaties
Specificaties Nee
Merk Habit
Voordelig alternatief Brita® filter? Nee
Kleur RVS / Zilver
Grootte van de ruimte (m2) Nee
Capaciteit (m3) Nee
Locatie Nee
Materiaal Nee
Totale inhoud (liter) Nee
Afvalscheiding Nee
Opties Nee
Uitvoering Nee
Capaciteit (liter/dag) Nee
Type afvoer Nee
Inhoud waterreservoir Nee
Wasbaar luchtfilter Nee
Automatische ontdooi functie Nee
Opties Nee
Aantal toegangsdeuren rookruimte Nee
Type ventilator Nee
Bediening Nee
Aantal personen Nee
Type luchtreiniging Nee
Type water Koud, Heet, Bruisend, Kamertemperatuur
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Direct chill
Capaciteit (liter/uur) 15-25 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Type aroma Nee
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leidingwaterkoeler HABIT Sport incl. gratis waterfilter- en aansluitset | 22 L/UUR | Beste prijsgarantie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Karaf Ypsilon Rocco Bormioli
Karaf Ypsilon Rocco Bormioli
€ 7,55 € 6,24
Waterkan Habit GreenLine
Waterkan Habit GreenLine
€ 30,75 € 25,41

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!