%

Leidingwaterkoeler Habit Sport (B&O B4.2) staand model incl. gratis waterfilter- en aansluitset | 35 L/UUR | Beste prijsgarantie!

Met de Sport (B&O B4.2) leidingwaterkoeler koopt u een alleskunner voor elk kantoor. Leverbaar als tafelmodel waterkoeler en als staande waterkoeler. U tapt met de Sport leidingwaterkoeler koud en kamertemperatuur water, optioneel in combinatie met bruisend en/of heet water. De Sport watercooler heeft een hoge tapopening van 28cm voor het vullen van flesjes en karaffen. De koud waterdispenser heeft een capaciteit van maar liefst 35 liter gekoeld water per uur. Voor vrijwel elke locatie kunt u deze waterkoeler kopen. Leverbaar in de kleuren: zilver, wit en zwart. Ook leverbaar met onderkast waarmee u de tafelmodel waterkoeler in een handomdraai ombouwt naar een staande waterkoeler.

Voordelen kopen Sport (B&O B4.2.) leidingwaterkoeler:

 • + Geleverd incl. gratis 3M waterfilter en aansluitset!
 • + Extra hoge tap opening voor het makkelijk vullen van flessen en karaffen
 • + Optie voor koud, kamertemperatuur, heet en/of bruisend water
 • + Zowel als tafelmodel waterkoeler als staand model verkrijgbaar
 • + Past in elk interieur: in wit, zwart en zilver leverbaar
 • Direct chill waterkoeler: elk glas wordt gekoeld terwijl u tapt. Nooit meer lauw water!
 • + Slechts 1 x per jaar onderhoud nodig dankzij de unieke directe chill technologie
 • + Voorzien van hygiënische porieloze coating
 • + Ergonomische taphoogte staande uitvoering: u hoeft niet te bukken als u water tapt
 • + Onderkast voor staande uitvoering voorzien van cupdispenser en opslagruimte
 • + Onderkast standaard voorzien van lekbak opvangcontainer met overstroom alarm
 • + Instelbare koud water temperatuur
 • + Geleverd incl. beste prijs garantie!

Capaciteit koud water: 35 liter/uur
Capaciteit heet water: 6 liter/uur
Bruisend water type: grove bubbel (SPA rood)

Ga voor uitvoerige informatie over onze waterkoelers naar watercoolersolutions.eu


Meerdere waterkoelers kopen of huren? Neem contact met ons op!

Huur: vanaf 21,50 euro/mnd (op basis 48 maanden excl. onderhoud)


Niet op voorraad
Leverbaar binnen 10-15 werkdagen
SKU
SPORTB4.2STAAND
Speciale prijs € 905,08 € 748,00 Normale prijs € 1.340,68

Waterkoeler Habit Sport (B&O B4.2) direct chill incl. gratis waterfilter- en aansluitset

De duurzame Habit Sport (B&O B4.2) direct chill waterkoeler met een capaciteit van 35 liter gekoeld water per uur is de ideale waterkoeler voor groot verbuik en met een vulhoogte van 28 cm uitermate geschikt voor vullen van flessen en kannen. De Habit Sport (B&O B4.2) is verkrijgbaar in Koud/Kamer, Koud/Heet/Kamer, Koud/kamer/Bruisend en Koud/Heet/Bruisende uitvoering als countertop of staand model (onderkast) en leverbaar in drie kleurstellingen, wit, zwart en zilver.

Totaly™, B&O's totale hygiëne pakket

De Habit Sport (B&O B4.2) is een zogenaamde direct chill systeem en dus niet voorzien van een intern watervat met alle bacteriele risico's van dien. Uw water wordt pas gekoeld en gefilterd op het moment dat u tapt. Verser kunt u geen water tappen.  

Onze Habit Sport (B&O B4.2) waterkoelers zijn voorzien van een compleet hygiëne pakket. Zo krijgt iedere B&O waterkoeler voor het verlaten van de fabriek een Sterizen™ antimicrobiële, antipathogene ontsmettende behandeling (laboratorium gecertificeerd 99,999% bacterievrij), is iedere waterkoeler voorzien van porieloze biofilm bestendige, kalkaanslag en impact bestendige Fynil™ coating waardoor deze duurzaam en eenvoudig hygienisch is schoon te maken. 

Om uw en onze hygiëne standaard op pijl te houden adviseren wij u minimaal één maal per jaar onderhoud aan uw waterkoeler uit te laten voeren hetgeen wij voor u kunnen verzorgen.

Lekbak opvancontainer met overstroom alarm

Het Habit Sport (B&O B4.2) vloermodel, dus met onderkast, wordt standaard geleverd inclusief lekwater opvangcontainer voorzien van overstroom alarm, ideaal voor grootverbuik toepassingen.

Beste prijs garantie

Wij garanderen u de laagste aanschafprijs van de u aangeboden waterkoeler(s) hetgeen inhoudt dat in geval u hetzelfde product tot 4 weken na plaatsing elders voordeliger krijgt aangeboden wij u het verschil, na overleggen van deze aanbieding , zullen crediteren.

Voor wie?

De Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler wordt wereldwijd succesvol ingezet in grote kantoorgebouwen, sportcentra, instellingen, scholen et cetera. Deze waterkoeler is geschikt voor:

 • Grote kantoorgebouwen en instellingen: plaats de basis versie voor gekoeld water op drukke plaatsen en kies in vergaderruimtes en executive afdelingen voor de luxere variant.
 • Overheid: gebruik de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler op uw afdelingen of zet de koeler in in wachtruimtes en openbare ruimtes.
 • Hotels en resorts: zet de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler neer in de ontbijtruimte of lobby en biedt uw gasten op elk moment een verfrissend drankje. Of zet de waterkoeler in de fitness ruimte. Uw gasten (en personeel) zal het zeker waarderen.
 • Fitness en sportclub: verras uw bezoekers met een Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler in de kleedkamer.
 • Kantine: als mensen allemaal tegelijkertijd komen lunchen dan is er eigenlijk maar één waterkoeler die steeds weer een heerlijk glas koud water serveert: de B&O B4.2 waterkoeler. Door een waterkoeler in de kantine te plaatsen hoeft u bovendien geen ruimte meer in te ruimen in de keuken voor verpakt water.
 • Industrie en productieruimtes: het volledig afgesloten watersysteem van de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes die tijdens productie vrij komen niet in het water kunnen komen. Ook in extreme temperaturen doet de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler het bovendien uitstekend.
 • Scholen en universiteiten: bevorder het drinken van water onder uw studenten met de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler. Minder suiker en dus beter voor de gezondheid. 
 • Ziekenhuizen en andere zorginstellingen: zorg dat op elke afdeling een glas heerlijk koud water is. Door de gesloten constructie hebben bacteriën geen kans en de hygiënische tapkraan zorgt ervoor dat er geen contact is met handen of mond zoals bij een waterfontein of gewone kraan kan zijn.
 • Retail: onderscheid uzelf van de concurrent en biedt uw klanten een verfrissend glaasje water tijdens het winkelen. Actief in de zakelijke dienstverlening? Dan mag de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler zeker niet ontbreken in uw wachtruimte / receptie.

Unieke eigenschappen!

Ultra hygiënisch aanraakgevoelig bedieningspaneel

De Habit Sport (B&O B4.2) is voorzien van een ultra hygiënisch aanraakgevoelig bedieningspaneel dat eenvoudig en snel kan worden ontsmet en ongevoelig is voor schade door lange nagels.

Geen stilstaand water

In tegenstelling tot andere waterkoelers, beschikt de Habit Sport (B&O B4.2) niet over een waterreservoir (intern gekoeld of extern in de vorm van een voorraadvat) waardoor het water gefilterd wordt op het moment dat het getapt wordt. Dit in tegenstelling tot systemen met voorraad tanks waardoor water soms al dagen of al weken oud is voordat dit wordt geconsumeerd. De Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler maakt gebruik van een afgesloten systeem, waarbij het water niet in contact met de buitenlucht komt. Ieder glas is dus vers. Filteren op aanvraag dus voor het verste water denkbaar!

Direct gekoeld en constante prestaties

De Habit Sport (B&O B4.2) maakt gebruik van een gesloten leidingsysteem dat door een zogenaamde ijsbank loopt. Hierdoor wordt het water maximaal gekoeld vlak voor het wordt getapt. Door deze technologie bezit de Habit Sport (B&O B4.2) een enorme koelcapaciteit en is het de ideale waterkoeler voor grote en continue afname zoals bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen, hete fabriekshallen, kantines, fitness centra et cetera. Kortom, daar waar andere koelers kansloos zijn.

Andere koelers maken veelal gebruik van een (intern) reservoir. Bij grote consumptie wordt steeds nieuw lauw water toegevoegd aan de binnentank waardoor de temperatuur in de tank stijgt. Het resultaat is dat u steeds lauw water tapt in plaats van heerlijk koel water.

Aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert. In het uitzonderlijke geval dat de waterdruk te laag blijft rest niets anders dan additioneel een boosterpomp te plaatsen. Om lekkages of storingen te voorkomen moet waterslag zo veel als mogelijk worden vermeden. Heeft u last van waterslag dan leveren wij op aanvraag een expansievat waarmee u de waterslag op kunt vangen. 

Wij gaan bij de installatie van de waterkoeler uit van een installatieduur van maximaal 30 minuten. Bij serieuze overschrijding van de installatieduur met meer dan 50% door oorzaken buiten onze beïnvloedingssfeer zullen wij per tijdvak van 30 minuten 27,50 euro per tijdblok van een half uur extra in rekening brengen. 

U kunt de Habit Sport (B&O B4.2) waterkoeler nu ook komen bewonderen in onze showroom in Ridderkerk. U kunt dan zelf ervaren hoe goed en eenvoudig dit systeem werkt. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat we zeker weten dat er iemand is die u meer kan vertellen over de waterkoeler. 


Technische specificaties

Model: B&O B4.2 Sport

Water opties: koud/kamer, koud/heet/kamer, koud/kamer/bruisend, koud/heet/bruisend

Taphoogte: 27 cm.

Afmetingen (BxDxH):

 • Tafelmodel: 320 x 470 x 415 mm
 • Staande uitvoering: 320 x 470 x 1325 mm

Max. stroomverbruik:

 • Koud en kamertemp. uitvoering: 100W
 • Koud en heet uitvoering: 600 W
 • Koud en buisend uitvoering: 150 W
 • Koud, heet en bruisend uitvoering: 650W

Temperaturen

 • Koud: min. 2º C./max. 11º C. (instelbaar)
 • Heet: max. 92º C.
Specificaties
Merk Borg and Overstrom
Kleur Wit, Zilver, Zwart
Uitvoering Staand model
Type water Koud, Heet, Bruisend, Kamertemperatuur
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Capaciteit (liter/uur) 25-55 liter per uur
Type koeling Direct chill
Locatie Binnen
Specificaties

Model: B&O B4.2 Sport

Water opties: koud/kamer, koud/heet/kamer, koud/kamer/bruisend, koud/heet/bruisend

Taphoogte: 27 cm.

Afmetingen (BxDxH):

 • Tafelmodel: 320 x 470 x 415 mm
 • Staande uitvoering: 320 x 470 x 1325 mm

Max. stroomverbruik:

 • Koud en kamertemp. uitvoering: 100W
 • Koud en heet uitvoering: 600 W
 • Koud en buisend uitvoering: 150 W
 • Koud, heet en bruisend uitvoering: 650W

Temperaturen

 • Koud: min. 2º C./max. 11º C. (instelbaar)
 • Heet: max. 92º C.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!