Waterkwaliteit meten

Waterkwaliteit meten

Omdat het voor u onmogelijk is om met het blote oog vast te stellen of uw water verontreinigd is, bieden wij u een betaalbaar waterkwaliteit onderzoek aan. In tegenstelling tot traditionele methoden die uren en soms wel dagen tot weken duren, heeft u met onze test binnen 3 minuten uitsluitsel.

Klik hieronder op ‘waterkwaliteit meten’ voor meer informatie of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maakt u zich zorgen over de kwaliteit van het water op uw locatie? Dan bieden wij u nu een unieke service: waterkwaliteit test op locatie.

Veel bedrijven maken zich zorgen om de kwaliteit van hun drinkwater en willen graag de waterkwaliteit meten zonder daar direct heel veel geld aan kwijt te zijn. Een slechte waterkwaliteit leidt tot gezondheidsklachten. Omdat het voor u onmogelijk is om met het blote oog vast te stellen of uw water verontreinigd is, bieden wij u een betaalbaar waterkwaliteit onderzoek aan. In tegenstelling tot traditionele methoden die uren en soms wel dagen tot weken duren, heeft u met onze test binnen 3 minuten uitsluitsel.

Binnen 3 minuten uitsluitsel over uw waterkwaliteit

Onze meetmethode is uniek en geeft u binnen 3 minuten inzicht in de microbiologische activiteit in uw water. Onze test geeft direct duidelijkheid of uw water verontreinigd is en in welke mate. Binnen minuten wordt bepaald of uw water besmet is met bacteriën, gisten en/of schimmels en weet u of uw water veilig is of niet. Afhankelijk van de uitkomsten kan vervolgens nader onderzoek gedaan worden met andere onderzoeksmethoden om te bepalen om welk micro-organismen het precies gaat.

De testmethode die wij gebruiken is de enige portable ATP methode die door het KWR Watercycle Research Institute gevalideerd is. 

Wat kunt u verwachten van de meting?

Om de waterkwaliteit te meten, verzorgen wij voor bedrijven een meting op locatie. U krijgt direct inzicht in de resultaten en hoeft geen monsters op te sturen of iets dergelijks. De meting zal worden verwerkt tot een professionele rapportage met voldoende aanknopingspunten voor u om een actieplan op te stellen om de waterkwaliteit te verbeteren als dat nodig blijkt te zijn. De snelle meetmethode maakt het ook mogelijk om op verschillende momenten te meten om zo een duidelijk beeld te krijgen van de verontreiniging door de tijd heen.

Wilt u een afspraak maken voor een meting bij u op locatie of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0180-642070. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info@habitatsolutions.eu. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een waterkwaliteit meting kan vaak op korte termijn ingepland worden. 

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!