Afvalbakken & asbakken

Afvalbakken & asbakken

Ga direct naar:

Afval en afvalscheiding vormt een belangrijk onderdeel van een duurzaam, maatschappelijk verantwoord beleid. Bij Habitat Solutions vindt u een breed assortiment asbakken en afvalbakken voor binnen en buiten. Maak in het menu aan de linkerzijde uw keuze en ga direct naar onze asbakken of de afvalbakken

Afvalscheiding, afvalbakken en asbakken

Afval en afvalscheiding spelen een grote rol in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en uw duurzaamheidstrategie. Een goede inrichting van uw afvalstromen zorgt voor efficiëntie en een duidelijk communicatie met uw gebruikers zorgt een maximaal afvalscheiding percentage. Wetten en richtlijnen omtrent afval scheiden worden steeds strenger en in de toekomst zal de aandacht voor afvalscheiding alleen maar toenemen. Onze jaarlijkse afvalproductie is enorm en afval scheiden wordt dan ook steeds belangrijker. Alleen met een hoog percentage afvalscheiding zullen we in staat zijn het volume restafval (en daarmee de kosten voor restafval) te verlagen en de mogelijkheden voor recycling te maximaliseren.

Ga direct naar:

Afvalbakken

U vindt hier afvalbakken voor binnen en buiten, met en zonder afvalscheiding. Het accent in ons assortiment ligt wel op de afvalsystemen voor afvalscheiding.

Asbakken

U vindt hier een divers assortiment aan duurzame wandasbakken, tegelasbakken, staande asbakken en tafelasbakken.

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!