} Projecten – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5

Projecten

21 dec. 2020

Gezonde lucht voor een optimale sportprestatie

Sporten op het hoogste niveau, daar komt héél wat bij kijken. Niet alleen bewuste voeding, goede nachtrust en voldoende beweging dragen bij aan een betere sportprestatie. Schone lucht en een gezond binnenklimaat zijn van essentieel belang om als topsporter optimaal te kunnen presteren.Langeafstandloopster Jill Holterman en haar man Ronald Schröer praten met enthousiasme over de Ionflow en Cellflow technologie die zij sinds kort thuis hebben geplaatst.

20 nov. 2020

BarberSociety over Lightair luchtreiniging tegen corona in kapsalons

In de wintereditie van BarberSociety magazine is er aandacht besteed aan onze Lightair luchtreiniging in kapsalons en de werking hiervan. In de bestrijding van het Corona virus wordt er door diverse kappers gebruik gemaakt van ionisatie luchtreinigers. Deze apparaten deactiveren ofwel doden virussen. BarberSociety oprichter Marc van de Hare is ervan overtuigd dat hij met het gepatenteerde ultra high density ionisatie luchtreinigingssysteem een super veilige en gezonde omgeving heeft gecreëerd, waar klanten met een gerust hart in de kappersstoel kunnen plaatsnemen. Marc ziet zelfs oude klanten weer terugkeren sinds hij het gebruik van Lightair Health+ promoot. Hij hoopt met dit verhaal de aandacht te wekken van vele andere kappers om op deze manier dit vervelende virus het hoofd te bieden.

12 nov. 2020

Restaurant Picasso investeert in schone en veilige lucht

Restaurant Picasso, het voormalige Pinoccio, is al bijna 30 jaar een kleurrijk restaurant in de binnenstad van ’s Hertogenbosch. Picasso biedt een bont palet van Zuid-Europese gerechten op de menukaart. Van mediterrane specialiteiten tot en met tapas en pasta’s. ”Een bezoek aan Picasso moet de verwachting overtreffen, aldus Michaël Verheij, mede eigenaar van Picasso.  En nu zeker. Daarom is investeren in schone, gezonde lucht en bescherming bieden tegen virussen voor ons essentieel. In zijn zoektocht hoe dit te realiseren ontdekte Verheij ademschonlucht.nl, onderdeel van Habitat Solutions. Een bezoek op locatie bracht hen al snel bij de oplossing:het unieke Health+ luchtzuiveringssysteem.

14 sep. 2020

'Gezonde' lucht van (levens)belang

Het goed ventileren van binnenruimtes is actueler dan ooit. Deskundigen van over de hele wereld schreven onlangs een brandbrief aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarin zij onder andere het belang van juiste ventilatie en luchtreiniging onderschrijven in binnenruimtes. Voor mensen met een longziekte is een goede ventilatie en luchtkwaliteit al jarenlang van levensbelang. De twee gaan echter veelal niet samen, zeker niet in de stedelijke omgeving!

14 sep. 2020

Sporten in gezonde lucht bij Warren's sportinstituut

Vaak hebben mensen een volkomen verkeerd beeld van een sportschool wanneer het gaat om binnenklimaat. Men denkt vaak aan transpiratiegeur of een bedompte sfeer. Dit behoort echter allang tot een grijs verleden. Het zijn tegenwoordig goed geventileerde ruimtes waarin iedereen naar hartenlust kan sporten zonder naar lucht te hoeven happen.
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu