} Habitat Solutions en Longfonds
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5

Habitat Solutions en Longfonds

Ademhalen. Het lijkt zo gewoon, maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Daarom jagen ze wetenschappelijke doorbraken aan en zetten ze zich in voor de beste zorg. Ze willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven. En daar vinden wij elkaar.

Longfonds heeft een ideaal. Ze willen dat vrij ademen voor iedereen weer vanzelfsprekend is. Dat willen wij ook. Daarom zijn wij vriend van Longfonds en zetten we ons daar vol voor in. Want het kan! Daar zijn we van overtuigd. Zo werken we samen aan een wereld waarin we vrij kunnen ademen.

 

Longfonds luchtreiniger Habitat Solutions / LightAir 

 

Habitat Solutions

Wij willen mensen met longziekten vooral handelingsperspectief bieden. Wij willen laten zien dat schone en gezonde lucht binnen heel makkelijk te realiseren is met de inzet van goede luchtreinigers. Binnenlucht is iets waar u zelf controle over heeft. Met onze luchtreinigers dragen we bij aan een gezond binnenklimaat. In een gezond binnenklimaat worden onze longen minder zwaar belast en krijgen jonge longen meer kans om zich goed te ontwikkelen. Voor mensen met longziekten kunnen luchtreinigers het leven veraangenamen door prikkels weg te nemen die zorgen voor benauwdheid en aanvallen. 

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu