Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 200 Klantbeoordeling: 9/10

24 jun. 2022

Is deze sluipmoordenaar bij u in de omgeving ook actief?

Mensen die in de buurt van Schiphol wonen, wisten het waarschijnlijk al langer. De lucht die zij inademen is verre va...

23 mei 2022

Dronken of uitgedroogd?

Volgens een Brits onderzoek in 2015 heeft uitdroging hetzelfde effect als een alcoholpromillage van 0,8%. Nu doet alcohol wel wat anders met het lichaam dan uitdroging maar de symptomen komen wel voor een groot deel overeen. Zeker met warme temperaturen is de kans op uitdroging groter. Genoeg reden om daar wat aan te doen op het werk!

13 okt. 2021

Kies bij allergie voor een luchtreiniger in de slaapkamer!

Heeft u last van allergie? Allergie is vervelend en zorgt vaak voor een slechte nachtrust. Een luchtreiniger op de slaapkamer biedt dan verlichting!

13 okt. 2021

Luchtreiniger kopen? 8 tips om de juiste luchtreiniger te kiezen

Wilt u een luchtreiniger kopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Er zijn veel luchtreinigers te koop. Met deze 8 tips kiest u de beste luchtreiniger voor uw situatie.

12 mei 2020

Health+ luchtreiniging bij 'Next Level' op RTLZ

Kijk hier onze presentatie terug over het Health+ luchtreinigingssysteem die zondag 10 mei 2020 uitgezonden is bij RT...

29 mrt. 2019

Heeft u ook last van fijnstof? Dit zijn de signalen (en de oplossingen)!

Op veel plaatsen in Nederland zit een hoge concentratie (ultra)fijnstof in de lucht. Volgens de Gezondheidsraad sterven er vermoedelijk 12.000 Nederlanders per jaar vroegtijdelijk en is luchtverontreiniging na roken de grootste risicofactor om ziek te worden. Heeft u last van fijnstof? Dit zijn de signalen en wat u eraan kunt doen.

16 apr. 2018

Helpt een luchtreiniger een astma-aanval te voorkomen?

Verschillende prikkels kunnen zorgen voor een astma-aanval of longaanval bij COPD. Een luchtreiniger vermindert deze prikkels. Helpt elke luchtreiniger een astma-aanval te voorkomen? Zo ontdekt u het.

23 feb. 2018

Geurmarketing: onbewust onderbelicht?

We houden van de geur van versgebakken brood bij de bakker. Van de zoete geur uit zeepwinkeltjes als Lush. Het parfum van Scotch&Soda verleidt ons al in de winkelstraat en trekt ons over de drempel.  Geur is de stille kracht achter ons gedrag. We blijven langer, daar waar het lekker ruikt. We onthouden de geur en koppelen die aan fijne herinneringen. Wist u dat geur maar liefst 75% van onze emoties bepaalt?
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu