Deskundig advies op maat Vragen? Bel ons op 0180 642 070 Klantbeoordeling:

Retourneren

Zichttermijn

Voor consumenten bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

Wij vragen u om direct na ontvangst van het artikel te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 

LET OP: Voor bedrijven geldt de zichttermijn zoals bedoeld voor consumenten niet. Wilt u als bedrijf een product retourneren? Neem dan even contact met ons op. 

Retourneren

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het uiteraard retourneren. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet en onbeschadigd is
  • in - voor zover redelijkerwijs mogelijk - ongebruikte staat en originele verpakking.

Stuur bij uw retourzending altijd een kopie van uw aanschafbewijs mee. Wij verzoeken u vriendelijk om het herroepingsformulier te gebruiken dat meegeleverd is bij uw zending als u uw aankoop binnen de zichttermijn wilt herroepen. 

Download hier het herroepingsformulier. 

Ons adres is:

Habitat Solutions
Pesetastraat 80
2988 CN Ridderkerk

Kosten voor retourneren

De verzendkosten voor retourzending binnen de zichttermijn zijn voor uw eigen rekening.

Vooruitbetaalde producten retour sturen?

Als u vooruit betaald heeft en toch besluit het product te retourneren binnen de zichttermijn dan ontvangt u van ons binnen de wettelijke termijn van 14 dagen uw geld terug. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u bij uw bestelling heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. Als u bij uw bestelling gekozen heeft voor 'vooraf overmaken', dan vragen wij u vriendelijk om bij retourzending uw IBAN rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden zodat wij deze kunnen gebruiken voor de terugbetaling. Wij betalen u het bedrag terug ter hoogte van het factuurbedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten. Aan de terugbetaling zijn voor u als consument geen kosten verbonden.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu