} Sporten in gezonde lucht bij Warren's sportinstituut – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5
Sporten in gezonde lucht bij Warren's sportinstituut

Sporten in gezonde lucht bij Warren's sportinstituut

Vaak hebben mensen een volkomen verkeerd beeld van een sportschool wanneer het gaat om binnenklimaat. Men denkt vaak aan transpiratiegeur of een bedompte sfeer. Dit behoort echter allang tot een grijs verleden. Het zijn tegenwoordig goed geventileerde ruimtes waarin iedereen naar hartenlust kan sporten zonder naar lucht te hoeven happen.

Warren's gaat een stap verder!

Warren’s Sportinstituut is al 33 jaar een professioneel sportcentrum waar je veilig en
verantwoord kan sporten. Ook diegene die revalideert, diabetes of COPD heeft wordt met veel kennis terzijde gestaan. Niet voor niets zijn hier de landelijke certificeringen in orde, tot aan Preventiecentrum toe.

“Veilig betekent ook een goed binnenklimaat creëren om in gezonde lucht te kunnen sporten. Juist nú willen wij het maximale doen voor onze leden. Daarom is investeren in deze tijd in schone, gezonde lucht en bescherming te bieden tegen het Coronavirus voor ons vanzelfsprekend,” vertelt Martin Warren. De heersende angst verminderen of weghalen, in de voor hun zo betrouwbare sportomgeving is prioriteit nummer 1 op dit moment maar ook voor in de toekomst. Hij ontdekte ademschonelucht.nl, onderdeel van Habitat Solutions.

“Al bij het eerste contact begrepen zij direct mijn probleem en gingen we op zoek naar een passende oplossing.” Die werd snel gevonden dankzij het unieke LightAir Health+ luchtzuiveringssysteem van Habitat Solutions.

De oplossing

“Veilig sporten kan doordat de lucht in al onze ruimtes gereinigd wordt. De bij ons gebruikte technologie verwijdert en deactiveert eventueel aanwezige virussen. Het risico op virus overdracht via aerosolen wordt met 97% gereduceerd,” aldus Martin Warren. Het LightAir Health+ systeem verwijdert alle deeltjes uit de lucht ongeacht grootte en herkomst met behulp van ultra high density ionisatie.

Dit voorkomt dat ze diep kunnen doordringen in de longen en zelfs in de bloedbaan. De technologie maakt het mogelijk dat LightAir Health+ ingezet wordt in publieke ruimtes, openbaar vervoer, vliegtuigen, ziekenhuizen, wachtkamers, scholen en kinderdagverblijven; maar ook op werkplekken en thuis,” vertelt Rob Jansen directeur van Habitat Solutions.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit soort systemen niet alleen optimaal in gebruik zijn voor mensen met COPD en astma, maar dat ze ook de verspreiding van via de lucht overdraagbare virussen kan voorkomen.

“De uitbraak van het coronavirus heeft mensen en ondernemers aan het denken gezet. Habitat Solutions denkt graag mee voor een passende oplossing thuis, op kantoor, de sportschool of waar dan ook!”, besluit de enthousiasme ontwerper van schone lucht.

Zuiver en veilig resultaat

“Dankzij het LightAir Health+ systeem van Habitat Solutions kan ik mijn leden en klanten weer opgelucht adem laten halen”, lacht Warren. “De lucht voelt zó zuiver dat het lijkt of je in een bos loopt. Een heerlijk en vooral ook veilig gevoel voor iedereen die op adem wil komen in de sportschool.”.

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu