Aroma’s en Geurcartridges

Aroma’s en Geurcartridges

Voor gebruik in uw geurverspreider bieden wij een ruim assortiment met keuze uit meer dan 500 professionele aroma's en etherische oliën. Een klein deel hiervan vindt u op onze site.

Staat uw aroma er niet bij? Neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we de geur gewoon leveren. Het is ook altijd nog mogelijk om een eigen geur te laten ontwikkelen. Wij vertellen u er graag meer over.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Keuze uit meer dan 500 professionele aroma's

In geurmarketing is de keuze voor het juiste aroma cruciaal. Het aroma is bepalend voor de sfeer die gecreëerd wordt en daarmee voor het effect wat u met geurmarketing sorteert. Kies een geur die past bij uw inrichting of merk voor een versterkend effect op andere communicatiemiddelen die u inzet. Kies voor frisse, lichte geuren voor een fris en opgeruimd gevoel of om een ruimte groter te laten lijken. Of kies juist een warme, kruidige geur voor gezelligheid, warmte en ontspanning. Wij adviseren u graag.

Alle aroma's van Habitat Solutions worden in olie vorm geleverd. Alle geuren zijn veilig in gebruik en worden conform strikte IFRA richtlijnen geproduceerd. Van alle aroma's kunt u samples bestellen, zodat u zeker weet dat de geur naar uw wens is. 

Ons assortiment aroma's: 

Aroma Solutions biedt u de ruimste keus in aroma's. Ga naar de categorie van uw keuze voor meer informatie. 

Aroma oliën

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit ambiance geuren. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ambiance geuren vooral bedoeld om een aangename sfeer te creëren. Het zijn composities van verschillende geuren die door de meeste mensen als prettig ervaren worden met alle geurmarketing voordelen van dien. Onze aroma olies zijn samengestelde aroma's in vloeibare vorm. Dit zijn vooral ambiance geuren. Professionele aroma's met een rijke en volle geur.

Etherische oliën

Etherische olies zijn vloeibare aroma's van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. 

Specials: uniek in ons assortiment!

Soms wilt u een specifieke geur die direct herkenning oproept bij uw bezoeker. Geen parfum of ambiance geur, maar de pure geur van een product of locatie. Zoals de geur van gras, het aroma van een paardenstal, de geur van een oud ziekenhuis of het aroma van kruidnagel of appeltaart. Voor dit soort speciale toepassingen bieden wij u onze zogenaamde 'specials'. U kunt het zo gek niet noemen of wij kunnen het leveren. Deze aroma's zijn zeer geschikt voor musea, evenementen, escape rooms en dergelijke.

Eigen (signature) geur

Vind u in ons assortiment aroma's niet de juiste geur, dan kunt u ook altijd nog een eigen geur laten ontwikkelen. Voor retailketens is het ontwikkelen van een eigen signature geur een krachtig marketingmiddel. Een eigen geur draagt bij aan merkherkenning. Denk bijvoorbeeld aan Abercrombie & Fitch of Scotch & Soda. Zelfs buiten op straat herkent u direct de geur al en weet u dat u in de buurt komt van de winkel.

Liever persoonlijk advies over onze aroma's?

Op onze site vindt u slechts een gedeelte van onze geuren. Staat uw geur er niet bij of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.


Meer weten over geurmarketing?

Er is nog veel meer te vertellen over geurmarketing en geurverspreiding. Om deze reden hebben wij 2 aanvullende websites gelanceerd die dieper op geurmarketing en de toepassingen in gaan. 

Slimmegeurmarketing.nl

Slimme geurmarketing, slimmegeurmarketing.nl

Op slimmegeurmarketing.nl vindt u meer informatie over ons zogenaamde 'droge' geursysteem: de Spirit Pro geurverspreider. Deze geurverspreider, met een bereik van 50 m2, is met name zeer geschikt voor de zorg (snoezelruimtes), food omgevingen en ruimten waar mensen langere tijd achter elkaar verblijven. De geurverspreider maakt gebruik van geurcartridges met geïmpregneerde geurkorrels en verspried geur in de meest pure vorm. Het voordeel van deze wijze van geurverspreiding is dat er geen nano geurdeeltjes in de ruimte worden gebracht, waar sommige mensen gevoelig voor kunnen zijn. Hier kiest u voor gerichte, betaalbare geurmarketing met respect voor de omgeving. 

Aromasolutions.eu

Aroma Solutions: geursystemen en aroma's voor elke toepassing en elk budget

Op aromasolutions.eu vindt u een divers assortiment geurverspreiders met aroma oliën. Van kleine geurverspreiders tot inbouw geursystemen met een capaciteit tot wel 8000 m3 per begeurpunt. Ook vindt u hier een assortiment van ruim 500 aroma's, van ambiance geuren tot museum specials als drakenadem, stoomschip en meer. Op aromasolutions vindt u voor vrijwel elke geurmarketing toepassing een geschikt geursysteem. 

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!