Geurverspreiders

Geurverspreiders

Habitat Solutions biedt u een grote verscheidenheid aan geurverspreiders. Van stijlvolle kleine geurverspreiders voor thuis tot professionele geurmachines met een grote capaciteit, wij hebben een oplossing voor elk budget en elke geurmarketing toepassing. Kies uw geurverspreider op basis van het volume van de ruimte die u wilt begeuren (lees de tips onderaan de pagina).

Liever persoonlijk advies welke geurverspreider voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op via 0180-642070. Wij vertellen u dan graag meer over de toepassingen en prijzen.

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Onze geurverspreiders

Op deze pagina vindt u een impressie van onze geurverspreiders. Voor uw gemak hebben we per geurverspreider de capaciteit weer gegeven. Op basis van de inhoud van uw ruimte kunt u zo eenvoudig de juiste geurverspreider selecteren. In sommige gevallen is het slim om niet in de hele ruimte geur te verspreiden, maar in plaats daarvan geurzones te creëren zodat de geursensatie zich steeds herhaalt. Wij adviseren u graag welke geurverspreider in uw geval het meest geschikt is. 

Kies uw geurverspreider

We hebben verschillende manieren waarop u een geur kunt verspreiden: van eenvoudige sprays tot professionele geurmachines met een capaciteit tot wel 6000 m3. Zo kunnen we voor elke situatie de beste geurverspreider leveren.

Om te bepalen wat voor u de beste geurverspreider is, is het belangrijk om te weten waar de geur verspreid moet worden. Hoe groot is de ruimte? Hoe is de ruimte ingedeeld? Moet de geur in de hele ruimte verspreid worden of slechts in een gedeelte? Onze geurverspreiders staan gesorteerd op bereik in m3. U kiest het juiste bereik op basis van het aantal kubieke meters van de ruimte waar u de geur wilt verspreiden. Een aantal tips:

  • Als u slechts een deel van een ruimte wilt begeuren dan kunt u een geurverspreider met een kleiner bereik kiezen. Deze plaatst u daar waar u de geur wilt verspreiden.
  • Bij een zeer hoge ruimte adviseren wij om een geurverspreider op te hangen en deze omlaag te richten. U hoeft dan geen rekening te houden met de volledige plafondhoogte bij het bepalen van het benodigde bereik. Het is immers zonde om boven de neus van de bezoeker een geur te verspreiden.
  • Wilt u de geur in meerdere aangrenzende ruimten verspreiden of is de ruimte voorzien van een centraal ventilatiekanaal? Kies dan voor een inbouw geurverspreider zoals de Aroscent geurverspreider of de Ecoscent geurmachine. Dit is de meest efficiënte vorm van geurverspreiding. U voorziet direct een hele vleugel van de juiste geur en bent veel voordeliger uit dan met een geurverspreider in elke ruimte.

Liever persoonlijk advies wat voor u de beste geurverspreider is?

Wij adviseren u graag over de inzet van geurverspreiders en geurmarketing binnen uw bedrijf. Vertrouw op onze jarenlange ervaring in verschillende branches. Vraag vandaag nog een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. 


Meer weten over geurmarketing?

Er is nog veel meer te vertellen over geurmarketing en geurverspreiding. Om deze reden hebben wij 2 aanvullende websites gelanceerd die dieper op geurmarketing en de toepassingen in gaan. 

Slimmegeurmarketing.nl

Slimme geurmarketing, slimmegeurmarketing.nl

Op slimmegeurmarketing.nl vindt u meer informatie over ons zogenaamde 'droge' geursysteem: de Spirit Pro geurverspreider. Deze geurverspreider, met een bereik van 50 m2, is met name zeer geschikt voor de zorg (snoezelruimtes), food omgevingen en ruimten waar mensen langere tijd achter elkaar verblijven. De geurverspreider maakt gebruik van geurcartridges met geïmpregneerde geurkorrels. Het voordeel van deze wijze van geurverspreiding is dat er geen aromaspetters in de ruimte komen, waar sommige mensen gevoelig voor kunnen zijn. Hier kiest u voor gerichte, betaalbare geurmarketing met respect voor de omgeving. 

Aromasolutions.eu

Aroma Solutions: geursystemen en aroma's voor elke toepassing en elk budget

Op aromasolutions.eu vindt u een divers assortiment geurverspreiders met aroma olies. Van kleine geurverspreiders tot inbouw geursystemen met een capaciteit tot wel 6000 m3. Ook vindt u hier een assortiment van ruim 500 aroma's, van ambiance geuren tot museum specials als drakenadem, stoomschip en meer. Op aromasolutions vindt u voor vrijwel elke geurmarketing toepassing een geschikt geursysteem. 

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!