Leidingwaterkoeler B&O B3.2 Elite incl. gratis waterfilter- en aansluitset | 30 L/UUR | Beste prijsgarantie!

De Elite (B&O B3.2) leidingwaterkoeler is een veelzijdige, staande waterkoeler voor elk kantoor. Deze waterkoeler is leverbaar in 2 kleuren: zwart en zilver. Met de Elite (B3.2) waterkoeler tapt u koud en kamertemperatuur water met een optie om ook heet water toe te voegen. De Elite watercooler heeft een hoge tapopening van 26,5 cm voor het vullen van flesjes en karaffen. De koud waterdispenser heeft een capaciteit van maar liefst 30 liter gekoeld water per uur. Voor vrijwel elke locatie kunt u deze waterkoeler kopen.

Voordelen B&O B3.2 Elite leidingwaterkoeler kopen:

 • Geleverd incl. gratis 3M waterfilter en aansluitset!
 • Ingebouwde cup dispenser
 • Onderkast voorzien van opbergmogelijkheid
 • Direct chill waterkoeler: elk glas wordt gekoeld terwijl u tapt. Nooit meer lauw water!
 • Slechts minimaal 1 x per jaar onderhoud nodig
 • Voorzien van hygiënische porieloze coating
 • Instelbare koud water temperatuur
 • Geleverd incl. beste prijs garantie!
 • Hoge tap (26,5 cm) voor het vullen van flessen en karaffen
 • Past in vrijwel elk interieur: leverbaar in zilver en zwart.

De B&O B3.2 Elite wordt standaard geleverd inclusief gratis 3M waterfilter- en aansluitset. 

Capaciteit koud water: 30 liter/uur
Capaciteit heet water: 6 liter/uur

Ga voor uitvoerige informatie over onze waterkoelers naar watercoolersolutions.eu


Meerdere waterkoelers kopen of huren? Neem contact met ons op!

Huur: vanaf 19,55 euro/mnd (op basis 48 maanden excl. onderhoud)


Op zoek naar een waterkoeler waarmee u ook bruisend water kunt tappen? Kijk dan eens naar de Habit Sport leidingwaterkoeler

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
B&O- B3.2-Elite
€ 809,49 € 669,00

Waterkoeler B&O B3.2 Elite Direct Chill incl. gratis waterfilter- en aansluitset

De duurzame B&O B3.2 Elite direct chill waterkoeler met een capaciteit van 35 liter gekoeld water per uur is de ideale waterkoeler voor groot verbuik en met een vulhoogte van 26,5 cm uitermate geschikt voor vullen van flessen en kannen. De B&O B3.2 Elite leidingwaterkoeler is In staande uitvoering verkrijgbaar met Koud/Kamer of Koud/Heet/Kamer water. De B&O B3.2 Elite waterkoeler is leverbaar in twee kleurstellingen: zwart en zilver.

Profiteer met uw waterkoeler van Totaly™, B&O's totale hygiëne pakket

De B&O B3.2 Elite leidingwaterkoeler is een zogenaamd direct chill systeem en dus niet voorzien van een intern watervat met alle bacteriele risico's van dien. Uw water wordt pas gekoeld en gefilterd op het moment dat u tapt. Verser kunt u geen water tappen. Dankzij het Direct Chill koelsysteem hoeft deze waterkoeler slechts één maal per jaar onderhouden te worden.  

Onze B&O B4.2 Sport waterkoelers zijn voorzien van een compleet hygiëne pakket. Zo krijgt iedere B&O waterkoeler voor het verlaten van de fabriek een Sterizen™ antimicrobiële, antipathogene ontsmettende behandeling (laboratorium gecertificeerd 99,999% bacterievrij), is iedere waterkoeler voorzien van porieloze biofilm bestendige, kalkaanslag en impact bestendige Fynil™ coating waardoor deze duurzaam en eenvoudig hygienisch is schoon te maken. 

Om uw en onze hygiëne standaard op pijl te houden adviseren wij u minimaal één maal per jaar onderhoud aan uw waterkoeler uit te laten voeren hetgeen wij voor u kunnen verzorgen.

Waterkoeler OPTIONEEL met lekbak opvancontainer met overstroom alarm

Bij de staande B&O B3.2 Elite waterkoeler kunt u kiezen voor een lekbak opvangcontainer in de onderkast. Het lekbakje wordt dan aangesloten op een container in de onderkast om overstromen van de lekbak te voorkomen. De lekbak opvangcontainer is voorzien van een overstroom alarm, zodat u een waarschuwing krijgt als de container geleegd moet worden. Deze optie is ideaal voor grootverbuik toepassingen.

Beste prijs garantie voor uw waterkoeler

Wij garanderen u de laagste aanschafprijs van de u aangeboden waterkoeler(s) hetgeen inhoudt dat in geval u hetzelfde product tot 4 weken na plaatsing elders voordeliger krijgt aangeboden wij u het verschil, na overleggen van deze aanbieding , zullen crediteren.

Voor wie is de Elite leidingwaterkoeler geschikt?

De B&O B3.2 Elite waterkoeler wordt wereldwijd succesvol ingezet in grote kantoorgebouwen, sportcentra, instellingen, scholen et cetera. Deze waterkoeler is geschikt voor:

 • Grote kantoorgebouwen en instellingen: plaats de basis versie voor gekoeld water op drukke plaatsen en kies in vergaderruimtes en executive afdelingen voor de luxere variant.
 • Overheid: gebruik de B&O B3.2 Elite waterkoeler op uw afdelingen of zet de koeler in in wachtruimtes en openbare ruimtes.
 • Hotels en resorts: zet de B&O B3.2 Elite waterkoeler neer in de ontbijtruimte of lobby en biedt uw gasten op elk moment een verfrissend drankje. Of zet de waterkoeler in de fitness ruimte. Uw gasten (en personeel) zal het zeker waarderen.
 • Fitness en sportclub: verras uw bezoekers met een B&O B3.2 Elite waterkoeler in de kleedkamer.
 • Kantine: als mensen allemaal tegelijkertijd komen lunchen dan is er eigenlijk maar één waterkoeler die steeds weer een heerlijk glas koud water serveert: de B&O B3.2 Elite waterkoeler. Door een waterkoeler in de kantine te plaatsen hoeft u bovendien geen ruimte meer in te ruimen in de keuken voor verpakt water.
 • Industrie en productieruimtes: het volledig afgesloten watersysteem van de B&O B3.2 Elite waterkoeler zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes die tijdens productie vrij komen niet in het water kunnen komen. Ook in extreme temperaturen doet de B&O B3.2 Elite waterkoeler het bovendien uitstekend.
 • Scholen en universiteiten: bevorder het drinken van water onder uw studenten met de B&O B3.2 Elite waterkoeler. Minder suiker en dus beter voor de gezondheid. 
 • Ziekenhuizen en andere zorginstellingen: zorg dat op elke afdeling een glas heerlijk koud water is. Door de gesloten constructie hebben bacteriën geen kans en de hygiënische tapkraan zorgt ervoor dat er geen contact is met handen of mond zoals bij een waterfontein of gewone kraan kan zijn.
 • Retail: onderscheid uzelf van de concurrent en biedt uw klanten een verfrissend glaasje water tijdens het winkelen. Actief in de zakelijke dienstverlening? Dan mag de B&O B3.2 Elite waterkoeler zeker niet ontbreken in uw wachtruimte / receptie.

 

Unieke eigenschappen van de Elite leidingwaterkoeler

Ultra hygiënische touchpanel bediening

De B&O B3.2 Elite is voorzien van een ultra hygiënische touchpanel bediening. Het touchpanel is eenvoudig en snel te reinigen en is in tegenstelling tot drukknoppen op andere waterkoelers ongevoelig voor schade door lange nagels.

Geen stilstaand water in de koeler

In tegenstelling tot andere waterkoelers, beschikt de B&O B3.2 Elite waterkoeler niet over een waterreservoir (intern gekoeld of extern in de vorm van een voorraadvat). Het wordt wordt pas gekoeld en gefilterd op het moment dat het getapt wordt. Zodra er getapt wordt, wordt water vanuit de waterleiding door een ijsbank geleid en zo gekoeld. Verser kan niet. Dit in tegenstelling tot waterkoelers met interne koeltanks waardoor water soms al dagen of weken oud is voordat dit wordt geconsumeerd. De B&O B3.2 Elite leidingwaterkoeler maakt bovendien gebruik van een volledig gesloten systeem, waarbij het water niet in contact met de buitenlucht komt totdat het getapt wordt.

Direct gekoeld water en constante prestaties

De B&O B3.2 Elite leidingwaterkoeler maakt gebruik van een gesloten leidingsysteem dat door een zogenaamde ijsbank loopt. Hierdoor wordt het water maximaal gekoeld vlak voordat het wordt getapt. Door deze technologie bezit de B&O B3.2 Elite koeler een enorme koelcapaciteit en is het de ideale waterkoeler voor grote en continue afname zoals bedrijfsrestaurants, ziekenhuizen, hete fabriekshallen, kantines, fitness centra et cetera. Kortom, daar waar andere waterkoelers kansloos zijn.

Andere koelers maken veelal gebruik van een (intern) waterreservoir. Bij grote consumptie wordt steeds nieuw lauw water toegevoegd aan de binnentank waardoor de temperatuur in de tank stijgt. Het resultaat is dat u steeds lauw water tapt in plaats van heerlijk koel water.

Uw waterkoeler aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg te dragen voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert. In het uitzonderlijke geval dat de waterdruk te laag blijft rest niets anders dan additioneel een boosterpomp te plaatsen. Om lekkages of storingen te voorkomen moet waterslag zo veel als mogelijk worden vermeden. Heeft u last van waterslag dan leveren wij op aanvraag een expansievat waarmee u de waterslag op kunt vangen. 

Wij gaan bij de installatie van de waterkoeler uit van een installatieduur van maximaal 30 minuten. Bij serieuze overschrijding van de installatieduur met meer dan 50% door oorzaken buiten onze beïnvloedingssfeer zullen wij per tijdvak van 30 minuten 27,50 euro per tijdblok van een half uur extra in rekening brengen. 

U kunt de B&O B3.2 Elite waterkoeler nu ook komen bewonderen in onze showroom in Ridderkerk. U kunt dan zelf ervaren hoe goed en eenvoudig dit systeem werkt. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat we zeker weten dat er iemand is die u meer kan vertellen over de waterkoeler. 

Specificaties
Specificaties

Technische specificaties

Model: B&O B3.2 Elite

Water opties:

 • Tafel model: koud/kamer, koud/heet/kamer,
 • Staande uitvoering: koud/kamer/bruisend, koud/heet/bruisend

Taphoogte: 26,5 cm.

Afmetingen (BxDxH):

 • Tafelmodel: 325 x 380 x 475 mm
 • Staande uitvoering: 320 x 380 x 1065 mm

Max. stroomverbruik:

 • Koud en kamertemp. uitvoering: 100W
 • Koud en heet uitvoering: 550 W
 • Koud en buisend uitvoering: 140 W
 • Koud, heet en bruisend uitvoering: 640W

Temperaturen

 • Koud: min. 2º C./max. 11º C. (instelbaar)
 • Heet: max. 92º C.
Merk Borg and Overstrom
Kleur Zilver, Zwart
Locatie Binnen
Type water Koud, Heet, Kamertemperatuur
Uitvoering Staand model
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Direct chill
Capaciteit (liter/uur) 25-55 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Ja
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!