Nieuw

Leidingwaterkoeler Onyx | 4,6 L/UUR | Tafelmodel | Beste prijsgarantie

Waterkoeler met beste prijsgarantie. De Onyx leidingwaterkoeler is een scherp geprijsde tafelmodel watercooler. Deze waterkoeler is geschikt tot ca. 10 FTE en op locaties waar geen piekbelasting voorkomt. De Onyx koeler is voorzien van een RVS opslagvat en adviseren wij twee maal per jaar te desinfecteren.

Capaciteit: 4,6 liter gekoeld water per uur 

Ga voor uitvoerige informatie over onze waterkoelers naar watercoolersolutions.eu

Meerdere waterkoelers kopen of huren? Neem contact met ons op!

 

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
WK-OA-ONYX
€ 338,80 € 280,00

Leidingwaterkoeler Onyx

De Onyx tafel model leidingwaterkoeler is de juiste waterkoeler indien er niet meer dan 10 FTE van water moet worden voorzien en er geen piekverbuiken zijn. Deze waterkoeler is voorzien van een RVS opslagvat en adviseren wij twee maal per jaar te desinfecteren.

Beste prijs garantie

Wij garanderen u de laagste aanschafprijs van de u aangeboden waterkoeler(s) hetgeen inhoudt dat in geval u hetzelfde product tot 4 weken na plaatsing elders voordeliger krijgt aangeboden wij u het verschil, na overleggen van deze aanbieding , zullen crediteren.

Aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert. In het uitzonderlijke geval dat de waterdruk te laag blijft rest niets anders dan additioneel een boosterpomp te plaatsen. Om lekkages of storingen te voorkomen moet waterslag zo veel als mogelijk worden vermeden. Heeft u last van waterslag dan leveren wij op aanvraag een expansievat waarmee u de waterslag op kunt vangen. 

Wij gaan bij de installatie van de waterkoeler uit van een installatieduur van maximaal 30 minuten. Bij serieuze overschrijding van de installatieduur met meer dan 50% door oorzaken buiten onze beïnvloedingssfeer zullen wij per tijdvak van 30 minuten 27,50 euro per tijdblok van een half uur extra in rekening brengen. 

 

Specificaties
Merk Oasis
Kleur Zilver
Locatie Binnen
Type water Koud, Kamertemperatuur
Type water Koud + kamertemperatuur water
Uitvoering Tafelmodel
Uitvoering Tafelmodel
Type waterkoeler Leidingwaterkoeler
Type koeling Intern watervat / Closed chill
Capaciteit (liter/uur) 3-15 liter per uur
Extra hoge tap opening voor vullen flessen en karaffen? Nee, alleen bekertjes vullen
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!