Luchtreinigers

Luchtreinigers

Adem schone lucht. De Lightair ionisatie luchtreiniger verwijdert extreem efficiënt ultra fijnstof, fijnstof, stof, rook, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht. Alle modellen hebben dezelfde capaciteit van 125 m3 en dezelfde werking, alleen het ontwerp is anders.

Vandaag voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis! Wilt u de Lightair luchtreiniger liever eerst proberen? Reserveer dan nu een huurluchtreiniger

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Huurluchtreiniger LightAir IonFlow vloermodel
  € 45,00 € 37,19
 2. Luchtreiniger LightAir IonFlow Evolution
  € 395,00 € 326,45
 3. Luchtreiniger LightAir Solution
  € 445,00 € 367,77
 4. Luchtreiniger LightAir IonFlow Evolution Gold
  € 445,00 € 367,77
 5. Luchtreiniger LightAir IonFlow 50 Style
  € 495,00 € 409,09
 6. Luchtreiniger LightAir IonFlow 50 Signature
  € 495,00 € 409,09

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lightair luchtreiniger - meer informatie

Voordelen Lightair luchtreinigerDe gepatenteerde Lightair high density luchtreiniger levert in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. De Lightair IonFlow luchtreinigers verwijderen extreem efficiënt (ultra) fijnstof, virussen, bacteriën, schimmels, pollen, allergenen, geuren, rooklucht en andere vuildeeltjes in de lucht. De Lightair luchtreiniger is zelfs bewezen effectief tegen het GRIEPVIRUS! De gepatenteerde high density ionisator van deze luchtreiniger produceert maar liefst zo'n 30 miljard negatieve ionen per seconde die zich hechten aan zelfs de allerkleinste vuildeeltjes in de lucht. De statische vuilcollector trekt het vuil vervolgens aan en zorgt voor ongekend schone lucht.

Adem schone lucht in en ervaar het verschil dat deze luchtreiniger maakt. Wij zijn zo zeker van onze luchtreinigers dat wij u maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle Lightair IonFlow luchtreinigers.

Wat is de beste luchtreiniger voor u?

De Lightair luchtreiniger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De luchtreinigers werken allen exact hetzelfde en hebben dezelfde capaciteit. Het is enkel het design dat het verschil maakt. Welke luchtreiniger voor u de beste is, is dus met name een kwestie van smaak en de ruimte waar u de luchtreiniger gebruikt. Bekijk ook de vergelijking van de modellen voor tips welke luchtreiniger in welke ruimte het meest geschikt is. 

Bekijk hier een vergelijking van de diverse modellen

Hoe werkt de Lightair ionflow luchtreiniger?

De lucht om u heen zit vol met kleine verontreinigingen afkomstig van uzelf, uw omgeving en uw dagelijkse activiteiten zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc. De luchtkwaliteit is door de ophoping van (ultra) fijnstof binnen vaak slechter dan buiten. De Lightair luchtreiniger is een ionisator luchtreiniger. Dit betekent dat de Lightair luchtreiniger middels ionisatie negatieve ionen in de lucht brengt die zich hechten aan vuildeeltjes in de lucht. Deze vuilclusters worden vervolgens deels aangetrokken door de statische collector en de rest daalt neer en neemt u mee met stoffen en stofzuigen. De collector wast u eens in de 1-2 weken af onder kraan. Zo simpel is het! De Lightair luchtreiniger heeft geen dure filters en kost niks in het onderhoud!

Werking Lightair luchtreiniger

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg hoe de high density ionisator van de Lightair ionflow luchtreiniger werkt.

Klik hier voor meer informatie over de installatie, plaatsing, gebruik en het onderhoud van de Lightair luchtreiniger

Tips bij het kopen van een luchtreiniger

Er zijn tal van aanbieders van luchtreinigers en wij kunnen ons goed voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helaas zijn er een hoop slechte luchtreinigers op de markt die niet doen wat ze beloven. Maar wat is nu de beste luchtreiniger voor u? Er zijn filter luchtreinigers, ionisatie luchtreinigers, hybride vormen en nog vele andere typen luchtreinigers op de markt. Wij hebben destijds heel bewust gekozen om alleen de Lightair luchtreiniger te voeren vanwege zijn effectiviteit, lage energieverbruik, stille werking en vormgeving. Om u te helpen zelf een weloverwogen beslissing te nemen wat voor u de beste luchtreiniger is, hebben we een artikel geschreven met 8 tips waar u op moet letten bij het kopen van een luchtreiniger.

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!