Luchtreinigers

Luchtreinigers

Adem schone lucht. Wij kiezen bewust voor de kwaliteit van twee merken luchtreinigers: LifeAir (voorheen Lightair) en Air Oasis. Stuk voor stuk zeer effectieve luchtreinigers met 3 jaar garantie. Duurzaam, energiezuinig en filterloos!

LifeAir ionisatie luchtreiniger (voorheen Lightair)

De Lightair ionisatie luchtreiniger verwijdert extreem efficiënt ultra fijnstof, fijnstof, stof, rook, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht. Energiezuinig, stil en ozonvrij. Alle modellen hebben dezelfde capaciteit van 125 m3 en dezelfde werking, alleen het ontwerp is anders. Enkel de LifeAir Signature heeft een afwijkende capaciteit van 60 m2. Wilt u de Lightair luchtreiniger liever eerst proberen? Reserveer dan nu een huurluchtreiniger

Air Oasis luchtzuiveraars

Effectieve luchtreinigers zonder filters voor thuisgebruik en kleine kantoren tot grote ruimtes tot wel 4000m3. Deze luchtreinigers maken gebruik van door NASA ontwikkelde technologie die zeer effectief is tegen geuren, allergenen, schimmels en bacteriën.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. LightAir Signature luchtreiniger: stijlvol houten / bruin design
    Luchtreiniger LifeAir IonFlow 50 Signature | 60 m2
    Speciale prijs € 495,00 € 409,09 Normale prijs € 549,00

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LifeAir ionisatie luchtreiniger (voorheen Lightair luchtreiniger) - meer informatie

Voordelen Lightair luchtreinigerDe gepatenteerde LifeAir high density luchtreiniger levert in een bekroond design waarschijnlijk de gezondste lucht ter wereld. De LifeAir IonFlow luchtreinigers verwijderen extreem efficiënt (ultra) fijnstof, virussen, bacteriën, schimmels, pollen, allergenen, geuren, rooklucht en andere vuildeeltjes in de lucht. De LifeAir luchtreiniger is zelfs bewezen effectief tegen het GRIEPVIRUS! De gepatenteerde high density ionisator van deze luchtreiniger produceert maar liefst zo'n 30 miljard negatieve ionen per seconde die zich hechten aan zelfs de allerkleinste vuildeeltjes in de lucht. De statische vuilcollector trekt het vuil vervolgens aan en zorgt voor ongekend schone lucht.

Adem schone lucht in en ervaar het verschil dat deze luchtreiniger maakt. Wij zijn zo zeker van onze luchtreinigers dat wij u maar liefst 3 jaar garantie bieden op alle LifeAir IonFlow luchtreinigers.

Wat is de beste luchtreiniger voor u?

De LifeAir luchtreiniger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De luchtreinigers werken allen exact hetzelfde. Met uitzondering van het Signature model hebben ze ook allemaal dezelfde capaciteit van 50 m2. Het verschil in de modellen zit met name in het design. Welke luchtreiniger voor u de beste is, is dus met name een kwestie van smaak en de ruimte waar u de luchtreiniger gebruikt. Bekijk ook de vergelijking van de modellen voor tips welke luchtreiniger in welke ruimte het meest geschikt is. 

Bekijk hier een vergelijking van de diverse modellen

Hoe werkt de LifeAir ionflow luchtreiniger?

De lucht om u heen zit vol met kleine verontreinigingen afkomstig van uzelf, uw omgeving en uw dagelijkse activiteiten zoals bacteriën, virussen, schimmel, pollen, uitlaatgassen, fijnstof etc. De luchtkwaliteit is door de ophoping van (ultra) fijnstof binnen vaak slechter dan buiten. De LifeAir luchtreiniger is een ionisator luchtreiniger. Dit betekent dat de LifeAir luchtreiniger middels ionisatie negatieve ionen in de lucht brengt die zich hechten aan vuildeeltjes in de lucht. Deze vuilclusters worden vervolgens deels aangetrokken door de statische collector en de rest daalt neer en neemt u mee met stoffen en stofzuigen. De collector wast u eens in de 1-2 weken af onder kraan. Zo simpel is het! De LifeAir luchtreiniger heeft geen dure filters en kost niks in het onderhoud!

Werking Lightair luchtreiniger

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg hoe de high density ionisator van de LifeAir ionflow luchtreiniger werkt.

Klik hier voor meer informatie over de installatie, plaatsing, gebruik en het onderhoud van de LifeAir luchtreiniger

Tips bij het kopen van een luchtreiniger

Er zijn tal van aanbieders van luchtreinigers en wij kunnen ons goed voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helaas zijn er een hoop slechte luchtreinigers op de markt die niet doen wat ze beloven. Maar wat is nu de beste luchtreiniger voor u? Er zijn filter luchtreinigers, ionisatie luchtreinigers, hybride vormen en nog vele andere typen luchtreinigers op de markt. Wij hebben destijds heel bewust gekozen om alleen de LifeAir luchtreiniger te voeren vanwege zijn effectiviteit, lage energieverbruik, stille werking en vormgeving. Recent hebben we de Air Oasis luchtreinigers toegevoegd aan ons assortiment met name vanwege hun effectiviteit tegen muffe en nare luchtjes. Om u te helpen zelf een weloverwogen beslissing te nemen wat voor u de beste luchtreiniger is, hebben we een artikel geschreven met 8 tips waar u op moet letten bij het kopen van een luchtreinigerLast van (ultra) fijnstof? Wat kunt u doen om klachten te voorkomen of te verminderen?

Download fijnstof minigids, 10 tips tegen fijnstofGelukkig zijn er genoeg dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u minder fijnstof inademt en zo gezondheidsrisico’s verkleint. We hebben alle tips overzichtelijk voor u gebundeld in één minigids, die u gratis kunt downloaden:

Ontvang gratis onze minigids met 10 tips in uw mailbox

  • Voorkom of verminder klachten door (ultra)fijnstof
  • Minigids met 6 tips voor binnenshuis en 4 voor buiten
  • Gratis als PDF in uw mailbox
  • Ontvang ook onze e-mailnieuwsbrief (elk moment opzegbaar)

Fijnstof gids downloadenHabitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!