Luchtreiniger huren

Luchtreiniger huren

Uniek in Nederland: u kunt bij ons een luchtreiniger huren! Zo kunt u een luchtreiniger uittesten voordat u er één koopt. Nieuw is dat u nu ook de LifeAir luchtreiniger kunt huren voor langere tijd. Zo kunt u genieten van schone lucht zonder dat u in één keer een grote investering hoeft te doen. 

Een luchtreiniger testen voordat u koopt

De aanschaf van een goede luchtreiniger is lastig. Er ziin talloze luchtreinigers en helaas niet allemaal even goed. Ook kunnen er situaties zijn waarin het vooraf lastig in te schatten is of de luchtreiniger het gewenste effect heeft. Bijvoorbeeld als u een extreme allergie heeft waarbij de aanwezigheid van één allergeen al voldoende is voor een reactie. Er moet altijd eerst wat in de lucht zitten voordat de luchtreiniger het kan verwijderen. Het effect bij allergie is dan sterk afhankelijk van de mate van allergie en datgene waarvoor u allergisch bent. 

Door een luchtreiniger een maand te huren kunt u deze testen voordat u tot aanschaf over gaat. Zo weet u zeker dat de luchtreiniger doet wat u wilt en doet u nooit een miskoop. 

Een luchtreiniger voor langere tijd huren

Wij begrijpen dat de koop van een luchtreiniger soms een behoorlijke aanslag op uw portemonnee kan zijn. Daarom bieden we nu ook de mogelijkheid om voor langere tijd een luchtreiniger te huren. U ademt dan schone lucht vanaf slechts 10,99 euro per maand. 

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!