Hygiëne, desinfectie & reiniging

Hygiëne, desinfectie & reiniging

Wij leveren een compleet pakket op het gebied van hygiëne, desinfectie en reiniging. Naast producten voor hygiënisch schoonmaken en handhygiëne hebben we ook diverse hulpmiddelen in ons assortiment voor optimale hygiene op de werkplek of kantoor.

Anti-corona hygiene maatregelen op de werkplek: Samen het risico op virusoverdracht verkleinen via de lucht en via de handen

Het coronavirus wordt net als veel andere virussen overgedragen via de lucht en via de handen. De wereld met Corona vraagt om maatregelen op het gebied van hygiëne. Hoe gaan we een stapje verder dan de RIVM richtlijnen en bieden we een gevoel van veiligheid aan onze medewerkers? Welke anti-corona hygiene maatregelen moet en kan ik nemen op de werkvloer? Om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen, moeten er maatregelen genomen worden om virusverspreiding via de lucht en via de handen tegen te gaan. Wij hebben de hygiene producten opgedeeld in 4 categorieën: 

 • Luchthygiene: reinig de lucht en verklein het risico op virusoverdracht via de lucht. Verwijder en neutraliseer virussen met onze luchtreinigers.
 • Mondkapjes: ook hiermee wordt virusoverdracht via de lucht voorkomen. Zowel voor medisch als niet-medisch gebruik.
 • Kies contactloze alternatieven: verklein het risico op virusoverdracht via de handen door waar mogelijk contactloos te werken. Wij zetten hier al onze contactloze alternatieven op een rijtje voor alledaagse gebruiksvoorwerpen op de werkvloer.
 • Persoonlijke hygiëne, desinfectie en reiniging: verklein het risico op virusoverdracht via de handen door regelmatig de handen te wassen en desinfecteren en door alles hygiënisch schoon te maken wat u met de handen aanraakt. U vindt hier desinfectie middelen, handhygiene en handwas stations. 

Producten 1-12 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cyber Clean Avarex reinigingsset %
  Cyber Clean Home & Office Avarex cleaning kit
  Speciale prijs € 14,95 € 12,36 Normale prijs € 29,95
 2. Cyber Clean CAR avarex cleaning kit Nieuw%
  Cyber Clean CAR Avarex cleaning kit
  Speciale prijs € 14,95 € 12,36 Normale prijs € 29,95
 3. Aqua Cooler professioneel waterkoeler reinigingsset Nieuw
  Aqua Cooler professioneel waterkoeler reinigingsset
  € 39,33 € 32,50

Producten 1-12 van 42

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!