Rookcabines & rookafzuiging

Rookcabines & rookafzuiging

Ga direct naar:

Habitat Solutions biedt een compleet assortiment oplossingen voor de inrichting van uw rookruimte. Wij bieden diverse oplossingen voor uw rookruimte, van rookcabine tot asbak. Onze jarenlange ervaring staan garant voor een goede oplossing conform de rookwet. Met ons eigen installatie- en serviceteam kunnen wij u een onbezorgd gebruik van onze rookruimte oplossingen garanderen.

Maak in het linkermenu uw keuze uit onze rookruimte oplossingen.

Rookruimte inrichten

Habitat Solutions laat dagelijks zien dat het mogelijk is om in een rookruimte rooklucht effectief te verwijderen en niet-rokers te beschermen tegen tabaksrook, terwijl u tegelijkertijd uw rokende bezoekers en medewerkers faciliteert met praktische oplossingen. Onze jarenlange ervaring staan garant voor de juiste rookruimte voor uw specifieke situatie. Met ons eigen installatie- en serviceteam kunnen wij u een onbezorgd gebruik van onze rookruimte oplossingen garanderen.

Wij bieden diverse oplossingen voor uw rookruimte, van rookcabine tot asbak.

Rookcabine – Creëer een rookruimte nabij de werkplek en verkort rookpauzes.

Rookluchtreiniger – Plaats een rookluchtreiniger in een bestaande rookruimte als er geen mogelijkheid is om de rooklucht naar buiten af te voeren.

Rookafvoersysteem – Een rookafvoersysteem plaatst u in een bestaande rookruimte om de rook direct naar buiten af te voeren via dak of gevel.

Rookafzuiging componenten – Losse componenten om uw eigen rookafzuigsysteem samen te stellen.

Asbakken – Grote keus in asbakken voor binnen en buiten.

Consultancy – Wilt u liever advies op locatie wat voor uw rookruimte de beste oplossing is? Wij komen graag bij u langs om u te adviseren.

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!