Nieuw

Waterfles HABIT Greenway hervulbaar incl. waterfilter

Met de duurzame HABIT Greenway waterfles bespaart u enorm op uw flessenwater kosten en spaart u het milieu. Vul de Habit Greenway eenvoudig met kraanwater en tap heerlijk gefilterd koud water uit uw bestaande flessenwaterkoeler tegen de laagste kosten denkbaar. Standaard inclusief 1 waterfilter met capaciteit gelijk aan 42 flessen water van 18,5 liter!!

GRATIS verzending!

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
WK-GW-WATERVAT
€ 145,15 € 119,96

Duurzame hervulbare waterfles HABIT Greenway 

Habitat Solutions volgt het groene pad naar vooruitgang en introduceert haar nieuwe duurzame HABIT Greenway waterfles! Met de Habit Greenway waterfles spaart u uw portemonnee maar sterker nog, levert u een belangrijke bijdrage aan de reductie van CO2 uitstoot. De Habit Greenway waterfles vervangt dure waterflessen gevuld met bronwater. Bronwater dat niet alleen duur is maar ook nog eens minder streng gecontroleerd dan ons duurzame kraanwater. Kraanwater dat u voor minder dan twee euro per 1.000 liter eenvoudig uit uw kraan tapt.

De Habit Greenway waterfles kan op vrijwel iedere bestaande flessenwaterkoeler worden geplaatst. Verwijder simpelweg het mechanisme dat bedoeld is voor de waterflesaansluiting en plaats de Habit Greenway. Een vlottersysteem zorgt ervoor dat het koelwatervat in de waterkoeler wordt bijgevuld zodra water wordt getapt. Een eenvoudige instructievideo laat u zien hoe dit te doen.

Met de Habit Greenway waterfles bespaart u enorm op uw kosten en heeft u altijd water bij de hand. Geen gesjouw meer met zware flessen. U vult het vat eenvoudig bij zodra dit nodig is.

Let op: de Habit Greenway waterfles wordt geleverd inclusief waterfilter met een capaciteit van 800 liter. Dit waterfilter maakt het leidingwater nog schoner dan het al is waarmee de kwaliteit van het water die van flessenwater ver overtreft. 

Wilt u het de Habit Greenway aanschaffen inclusief bijpassende waterkoeler uit de Habit  Green Line serie dan kan dit uiteraard ook.

Plaatsen Habit Greenway op bestaande flessenwaterkoeler

Onderstaand een video die aangeeft hoe u een tweetal type flessenwaterkoelers ombouwt naar een waterkoeler voorzien van de Habit Greeway hervulbaar filterwatervat. 

Specificaties
Specificaties
   Merk Greenway
   Verpakkingseenheid stuk
   Schrijf uw eigen review
   Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
   Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
   CoolerClean Spray 100ml
   CoolerClean Spray 100ml
   € 7,95 € 6,57
   Waterfilter HABIT Greenway
   Waterfilter HABIT Greenway
   € 62,01 € 51,25

   Habitat Solutions

   Ontwerpers van een beter leefklimaat!