%

Waterkoeler HABIT DT8

De HABIT DT8 desk top waterkoeler maakt het mogelijk uit simpel kraanwater heerlijk smakend koel gefilterd water te tappen tegen de laagste kosten. Gratis verzending.

Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU
WK-HABITDT8FILT
Speciale prijs € 99,95 € 82,60 Normale prijs € 129,95

Waterkoeler HABIT DT8

De HABIT DT8 desk top waterkoeler maakt het mogelijk uit simpel kraanwater  heerlijk smakend koel gefilterd water te tappen tegen de laagste kosten. U heeft altijd een heerlijk glas gekoeld water bij de hand!

Naast een prachtige oplossing voor het kantoor is de Habit DT8 waterkoeler een ideaal koudwater tappunt in de keuken en een garantie voor voldoende consumptie van heerlijk smakend schoon koud drinkwater. Bespaar op uw uitgaven aan het zwaar milieubelastende flessenwater of ander verpakt water (zoals de veel gebruikte watervaten op kantoor). Met de HABIT DT8 desk top waterkoeler heeft u op ieder moment heerlijk smakend koel gefilterd water tegen een fractie van de kosten van verpakt water uit normaal kraanwater. Het enige dat nodig is een 220 volt aansluiting nabij de waterkoeler.

De Habit DT8 koelt het water tussen de ± 5 en ± 10 graden Celsius. Het koelen stopt als het water in de geïsoleerde koeltank een temperatuur van 5 graden heeft bereikt. Het systeem vangt weer aan met koelen wanneer de temperatuur van het gekoelde water in de geïsoleerde koeltank is opgelopen tot zo'n 10 graden Celsius.

Ideaal als koud gefilterd water tappunt:

 • in de keuken
 • nabij het bureau op kantoor
 • in de caravan of op de boot
 • in openbare ruimten
 • in zorgcentra
 • koud water tappunt in uw winkel, wachtruimte, praktijkruimte, etc.

Geen installatiekosten

De Habit DT8 vraagt uitsluitend om een stopcontact in de directe nabijheid om het water te kunnen koelen. Omdat deze waterkoeler iedere dag of om de paar dagen handmatig wordt gevuld met kraanwater zijn er geen installatiekosten en kunt u het systeem makkelijk verplaatsen. Ook vraagt het systeem geen onderhoud anders dan het twee maandelijks vervangen van het waterfilter dat u heel snel en makkelijk zelf kunt doen.

Belangrijke aanwijzing voor en tijdens gebruik

Wij adviseren u de Habit DT8 voor gebruik te desinfecteren. U kunt daarvoor gebruik maken van ons waterkoeler onderhoudspakket dat wordt geleverd inclusief desinfectievloeistof, goed voor 4 onderhoudsbeurten, een schoonmaaksponsje, latex handschoenen en een CoolerClean desinfectiespray bedoelt om o.a. de tapmond met regelmaat te ontsmetten. Voor het bacterievrij houden van het binnenwerk van de Habit Dt8 waterkoeler adviseren wij minimaal twee maal per jaar de waterkoeler te reinigen en desinfecteren. 

Voor wie?

De HABIT DT8 is bij uitstek geschikt voor gebruik binnen o.a. het MKB, de zorg en paticulier gebruik. De HABIT DT8 wordt bijvoorbeeld gebruikt binnen kantoren tot zo'n 8 FTE, wachtruimten bij tandarts of arts, kapsalons, et cetera. Voor particulier gebruik is het de oplossing om aanvullend gezuiverd heerlijk zacht smakend leidingwater te kunnen nuttigen.

Waterkoeler kosten per liter?

Bij een afschrijving van de HABIT DT8 waterkoeler over vier jaar en het gebruik van één Aqua Optima Evolve Single Life waterfilter per maand (100 liter water) kost een liter water slechts zo'n 0,10 euro per liter. Gebruikt u het Aqua Optima Evolve double life filter dan bedragen de kosten per liter zelfs slechts 0,056 euro per liter. Na de afschrijvingsperiode bedragen de kosten bij gebruik van het double life filter zelfs nog maar 0,03 cent per liter. 

Veel bedrijven maken gebruik van waterkoelers voorzien van watervaten. De kosten per liter van dit zogenaamde bronwater, exclusief de aanschaf/huur van de waterkoeler, bedragen al snel zo'n 0,40 euro per liter. Daarnaast moeten de vaten worden opgeslagen, is verpakt water enorm milieu belastend en krijgt u normaal grond water gewonnen uit zogenaamde waterbronnen dat niet schoner is dan normaal kraanwater dat continu door de producent op kwaliteit wordt gecontroleerd. 

Voor particulieren die verpakt water aanschaffen is het niet veel anders. Ook zij zijn veel voordeliger uit indien zij met de HABIT DT8 uit normaal kraanwater heerlijk smakend koel en schoon water kunnen maken in plaats van dat zij kostbaar verpakt water aanschaffen dat ook nog eens extreem milieubelastend is. 

Specificaties
Specificaties
 • Voeding: 220 Volt
 • Totale capaciteit: 8,5 liter
 • Inhoud koeltank: 0,8 liter
 • Digitale filter levensduur indicator (30 dagen) zodat u het waterfilter nooit te vroeg vervangt
 • Standaard voorzien van Aqua Optima Evolve Single Life fast flow waterfilter (30 dagen/100 liter)
 • In stijlvolle zilverkleurige uitvoering
 • Laagste koeltemperatuur: 5 graden Celsius (normaliter 5 tot 10 graden Celsius)
 • Max. opgenomen vermogen tijdens koeling: 75W
 • Geluidsniveau tijdens koelen: <42 db (geluidloos indien op temperatuur)
 • Afmeting: 44 x 25 x 30,5 cm (hxbxd)
Merk Habit
Type water Gekoeld water
Uitvoering Tafelmodel
Uitvoering Tafelmodel
Type waterkoeler Fleswaterkoeler
Type koeling Intern watervat / Closed chill
Verpakkingseenheid stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!