Waterkoelers

Waterkoelers

Kwalitatief hoogwaardige waterkoelers voor een scherpe prijs, dat is wat wij u bieden. Naast een groot aantal leidingwaterkoelers bieden we tevens een fleswaterkoeler met navulbaar watervat. Gebruik de filters aan de linkerzijde om de waterkoeler te selecteren die het best bij u past.

Liever persoonlijk advies? Bel ons op 0180-642070 en wij helpen u graag verder. 

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler is in de meeste gevallen de meest voordelige optie. Wij hebben een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige en hygiënische leidingwaterkoelers die uitblinken in design en functionaliteit. De watercoolers hebben een ergonomische taphoogte zodat u gemakkelijk water kunt tappen. Elke waterkoeler op de waterleiding is uit te rusten met diverse typen waterfilters voor heerlijk smakend water! In ons assortiment vindt u staande waterkoelers, tafelmodel waterkoelers, hangende waterkoelers en inbouw waterkoelers. U kiest zelf of u alleen koud water wilt tappen of ook bruisend of heet water. Let bij de aanschaf van een leidingwaterkoeler op de capaciteit. Er is niks vervelenders dan een waterkoeler die alleen nog maar lauw water geeft als u een paar glazen water achter elkaar tapt.

Een leidingwaterkoeler biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van een fleswaterkoeler. De leidingwaterkoelers hebben vaak een grotere capaciteit, vragen minder onderhoud en hoeft u niet bij te vullen. Een fleswaterkoeler heeft altijd een intern water reservoir waar het water gekoeld wordt. Dit betekent dat de temperatuur van het water op kan lopen als er achter elkaar veel water getapt wordt. Ook is er met een interne watertank meer risico op bacteriegroei en vragen de fleswaterkoelers dus meer onderhoud.

Fleswaterkoeler

Habitat Solutions levert ook fleswaterkoelers, maar doet dat wel net even anders. Wij leveren uitsluitend fleswaterkoelers die u zelf bij kunt vullen. U vult de waterfles met gewoon kraanwater. Dit water wordt gefilterd. De waterflessen van onze flessenwaterkoelers zijn BPA vrij en daarmee veilig voor hergebruik. Dat is vele malen beter voor het milieu en voor uw portemonnee! Het Habit Greenway watervat is ook los verkrijgbaar als u al een flessenwaterkoeler heeft.

 

U kunt onze waterkoelers nu ook komen bewonderen in onze showroom in Ridderkerk. U kunt dan zelf ervaren hoe goed en eenvoudig onze waterkoelers werken. Maak hiervoor wel even telefonisch een afspraak.

Een compleet overzicht van onze waterkoelers vindt u op: watercoolersolutions.eu

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!