} Hoe kies je de beste drinkwaterfilter voor thuis? – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 GRATIS verzending v.a. € 200 (m.u.v. palletzendingen) Klantbeoordeling: 9/10
Hoe kies je de beste drinkwaterfilter voor thuis?

Hoe kies je de beste drinkwaterfilter voor thuis?

Vind de perfecte drinkwaterfilter

Gezond drinkwater is enorm van belang. Het kan niet worden onderschat. In ons drinkwater zitten schadelijke stoffen die je liever niet binnen krijgt. Denk bijvoorbeeld aan persistente, chemische stoffen zoals PFAS. 

Een waterfilter kan hier een oplossing voor zijn. Maar in een wereld vol claims, is het best lastig om een goedwerkende waterfilter te kiezen.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen tussen diverse soorten waterfilters. En belichten we waarom technologie gebaseerd op Aquaporinen de voorkeur heeft voor natuurlijk schoon en gezond drinkwater.

Niet elk filter maakt drinkwater effectief schoner

Of een waterfilter echt werkt, hangt af van de technologie. Niet elke filter biedt dezelfde zuiveringscapaciteit. De één werk beter tegen het verwijderen van onzuiverheden dan de ander.

Andere filters zijn wel heel goed in het verwijderen van verontreinigingen, maar houden geen rekening met een goede cel waterhuishouding. Dit houdt in dat essentiële mineralen voor een klein gedeelte aanwezig blijven in drinkwater. De juiste filter behoudt ook mineralen in jouw drinkwater. Kortom, het ene filter is het andere niet.

Ontdek de verschillende soorten waterfilters

Op zoek naar de ideale waterfilter? Het aanbod is groot, en de keuze kan overweldigend zijn. Van eenvoudige koolstoffilters tot geavanceerde technologieën, elke optie heeft zijn unieke voordelen. Begrijp jouw opties, en maak een geïnformeerde keuze voor jouw gezondheid en levensstijl.

  • Koolstoffilters: Effectief voor het verbeteren van smaak en geur. Minder of zelfs niet effectief tegen zware metalen en zogenaamde “forever” chemicaliën zoals PAFS. Om deze reden worden actief koolfilters vaak gecombineerd met andere filtertechnieken.
  • Omgekeerde Osmose systemen: Werkt goed tegen verontreinigingen, maar zorgt voor verlies van mineralen in jouw drinkwater. Bovendien zorgen ze voor veel waterverlies en zijn ze hoog in energieverbruik. 
  • UV-filters: Uitstekend in het elimineren van bacteriën, maar niet effectief tegen chemicaliën.
  • Aquaporin filters: Werken op basis van natuurlijke Aquaporinen (de watertransporteurs van iedere levende cel op aarde) en bieden het beste van twee werelden door water te zuiveren terwijl een klein deel van de mineralen behouden blijven precies zoals de natuur bedoeld heeft. Boevendien heeft het een hoog rendement bij een laag energieverbruik.

Ontdek meer over de A2O Pure hier.

A2O Pure: De voordelen

Waarom de A2O Pure? Deze filter springt eruit door zijn unieke balans tussen efficiëntie en behoud van de gezondheid. Of je nu een milieubewuste consument bent of gewoon het beste voor je familie wilt. Om deze redenen is volgens ons de A2O Pure de juiste keuze.

  • De beste filtratie: Verwijdert meer verontreinigingen dan koolstoffilters of UV-filters. Bovendien behoudt het veel beter de natuurlijke mineralen.
  • Gezonde cel waterhuishouding: Produceert natuurlijk schoon gezond drinkwater zoals door de natuur bedacht en wordt niet voor niets gebruikt door de NASA om circulair drinkwater te maken.
  • Waterbesparing: Heeft een hogere efficiency vergeleken met omgekeerde osmosesystemen, wat beter is voor onze planeet.
  • Kostenbesparend op lange termijn: een langere levensduur en reduceert het waterverlies, wat op lange termijn voordeliger is.

De beste keuze is de A2O Pure

Jij verdient schoon water. Daarom is de A2O Pure jouw perfecte match. Dit systeem gebruikt de slimste technologie voor het zuiverste water. Het haalt alles eruit wat je niet in je water wilt hebben: PFAS, pesticiden, zware metalen, en meer. Maar, de goede mineralen? Die blijven.

Kiezen voor A2O Pure is kiezen voor gezondheid en gemak. Geen zorgen over waterkwaliteit. 

 

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu