} Hoe kiest u het beste drinkwaterfilter voor thuis? – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5
pfas waterfilter, waterfilter kraan, waterfilter, beste waterfilter thuis

Hoe kiest u het beste drinkwaterfilter voor thuis?

Vind het perfecte drinkwaterfilter

Gezond drinkwater is enorm van belang. Het kan niet worden onderschat. In ons drinkwater zitten schadelijke stoffen die u liever niet binnen krijgt. Denk bijvoorbeeld aan niet afbreekbare, chemische stoffen zoals PFAS. 

Een waterfilter kan hier een oplossing voor zijn. Maar in een wereld vol claims, is het best lastig om een goedwerkend waterfilter te kiezen.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen tussen diverse soorten waterfilters. En belichten we waarom technologie gebaseerd op Aquaporinen de voorkeur heeft voor natuurlijk schoon en gezond drinkwater.

Niet elk filter maakt drinkwater effectief schoner

Of een waterfilter echt werkt, hangt af van de technologie. Niet elke filter biedt dezelfde zuiveringscapaciteit. De één werk beter tegen het verwijderen van onzuiverheden dan de ander.

Andere filters zijn wel heel goed in het verwijderen van verontreinigingen, maar houden geen rekening met een goede lichaamscel waterhuishouding. Het juiste filter behoudt ook een vleug mineralen in uw drinkwater. Kortom, het ene filter is het andere niet.

Ontdek de verschillende soorten waterfilters

Op zoek naar het ideale waterfilter? Het aanbod is groot, en de keuze kan overweldigend zijn. Van eenvoudige koolstoffilters tot geavanceerde technologieën, elke optie heeft zijn unieke voordelen. Begrijp uw opties, en maak een geïnformeerde keuze voor uw gezondheid en levensstijl.

  • Koolstoffilters: Effectief voor het verbeteren van smaak en geur. Minder of zelfs niet effectief tegen zware metalen en zogenaamde “forever” chemicaliën zoals PAFS. Om deze reden worden actief koolfilters vaak gecombineerd met andere filtertechnieken.
  • Omgekeerde Osmose systemen: Werkt goed tegen verontreinigingen, maar zorgt voor verlies van mineralen in uw drinkwater. Bovendien zorgen ze voor veel waterverlies en zijn ze hoog in energieverbruik. Deze waterfiltersystemen produceren zogenaamd "dood" water. 
  • UV-filters: Uitstekend in het elimineren van bacteriën, maar niet effectief tegen chemicaliën.
  • Aquaporin filters: Werken op basis van natuurlijke Aquaporinen (de watertransporteurs van iedere levende cel op aarde) en bieden het beste van twee werelden door water te zuiveren terwijl een klein deel van de mineralen behouden blijven. Precies zoals de natuur bedoeld heeft. Bovendien heeft het een hoog rendement bij een laag energieverbruik en kan met dit gefilterde water nog steeds bruisend water gemaakt worden.

Ontdek meer over de Aquaporin A2O Pure hier.

Aquaporin A2O Pure: De voordelen

Waarom de Aquaporin A2O Pure? Dit filter springt eruit door zijn unieke balans tussen efficiëntie en behoud van de gezondheid. Of u nu een milieubewuste consument bent of gewoon het beste voor uw familie wilt. Om deze redenen is volgens ons de A2O Pure de juiste keuze.

  • De beste filtratie: Verwijdert alle aanwezige verontreiniging met behoud van een vleugje natuurlijke mineralen.
  • Gezonde cel waterhuishouding: Produceert natuurlijk schoon gezond drinkwater zoals door de natuur bedacht en wordt niet voor niets gebruikt door de NASA om circulair drinkwater te maken.
  • Waterbesparing: Heeft een hogere efficiency vergeleken met omgekeerde osmosesystemen, wat beter is voor onze planeet.
  • Kostenbesparend op lange termijn: een langere levensduur en reduceert het waterverlies, wat op lange termijn voordeliger is.

De beste keuze is de Aquaporin A2O Pure

U verdient schoon water. Daarom is de Aquaporin A2O Pure uw perfecte match. Deze waterfilter kraan gebruikt de slimste technologie voor het zuiverste water. Het haalt alles eruit wat u niet in uw water wilt hebben: PFAS, pesticiden, zware metalen, en meer, met behoud van een vleugje mineralen.

Kiezen voor A2O Pure is kiezen voor gezondheid en gemak. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van het water uit uw kraan!

 

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu