} BarberSociety over Lightair luchtreiniging tegen corona in kapsalons – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5
BarberSociety over Lightair luchtreiniging tegen corona in kapsalons

BarberSociety over Lightair luchtreiniging tegen corona in kapsalons

In de wintereditie van BarberSociety magazine is er aandacht besteed aan onze Lightair luchtreiniging in kapsalons en de werking hiervan. In de bestrijding van het Corona virus wordt er door diverse kappers gebruik gemaakt van ionisatie luchtreinigers. Deze apparaten deactiveren ofwel doden virussen. BarberSociety oprichter Marc van de Hare is ervan overtuigd dat hij met het gepatenteerde ultra high density ionisatie luchtreinigingssysteem een super veilige en gezonde omgeving heeft gecreëerd, waar klanten met een gerust hart in de kappersstoel kunnen plaatsnemen. Marc ziet zelfs oude klanten weer terugkeren sinds hij het gebruik van Lightair Health+ promoot. Hij hoopt met dit verhaal de aandacht te wekken van vele andere kappers om op deze manier dit vervelende virus het hoofd te bieden.

”Dit ionisatie systeem zie ik echt als de vergeten oplossing van het RIVM en ik roep iedereen op dit serieus te overwegen.” – Marc van de Hare

Nadat Marc van de Hare zich uitgebreid verdiept heeft in de Ionflow technologie, wist hij dat deze luchtreiniger dé oplossing zouden zijn. Met deze techniek is het mogelijk om enorme hoeveelheden negatief geladen luchtdeeltjes (ionen) aan te maken zónder daarbij ozon te produceren. In combinatie met de Cellflow technologie maak je het risico op virusoverdracht door de lucht nihil. Marc hoopt dat er velen zullen volgen die ionisatie kunnen inzetten als middel tegen corona, juíst de scholen, zorginstellingen, horeca en andere contactberoepen. ‘Het zou veel meer bekendheid moeten krijgen, juist ook bij de overheid.” Aldus de oprichter van BarberSociety.

Artikel BarberSociety magazine

Lees het artikel over luchtreiniging in kapsalons hieronder terug en leer meer over ons bedrijf, de werking van onze Lightair luchtreinigingsproducten en de ervaring van een enthousiaste klant in de kapperswereld.

Artikel BarberSociety lightair luchtreiniging kapper Artikel BarberSociety lightair luchtreiniging kapper
Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu