} Restaurant Picasso investeert in schone en veilige lucht – Habitat Solutions
Vragen of advies op maat? Bel ons op 0180 642 070 Uw order tot 100 euro gratis verzekerd via Trusted Shops Klantbeoordeling: 4,5/5
Restaurant Picasso investeert in schone en veilige lucht

Restaurant Picasso investeert in schone en veilige lucht

Restaurant Picasso, het voormalige Pinoccio, is al bijna 30 jaar een kleurrijk restaurant in de binnenstad van ’s Hertogenbosch. Picasso biedt een bont palet van Zuid-Europese gerechten op de menukaart. Van mediterrane specialiteiten tot en met tapas en pasta’s. ”Een bezoek aan Picasso moet de verwachting overtreffen, aldus Michaël Verheij, mede eigenaar van Picasso.  En nu zeker. Daarom is investeren in schone, gezonde lucht en bescherming bieden tegen virussen voor ons essentieel. In zijn zoektocht hoe dit te realiseren ontdekte Verheij ademschonlucht.nl, onderdeel van Habitat Solutions. Een bezoek op locatie bracht hen al snel bij de oplossing:
het unieke Health+ luchtzuiveringssysteem.

”Als ik ‘s morgens binnenkom, voelt het alsof ik in een bos loop, zo fris is de lucht” – Frans van Dijk, compagnon Michael Verheij

Picasso neemt geen risico

Sinds augustus 2020 heeft het restaurant overal ioniserende apparatuur in combinatie met zogenaamde HEPA+ luchtreinigers laten installeren. Hierdoor wordt het risico op luchtmobiele overdracht van virussen tot nihil verlaagd. Verheij is enthousiast over het resultaat.

Lightair health+ virussen verwijderen veilige lucht restaurant picasso

“In november wordt er een transparante, uitschuifbare overkapping geplaatst in onze binnentuin waardoor wij deze ook kunnen gebruiken in de koudere tijden en onze gasten direct de sterrenhemel kunnen zien. Ook hier zuivert Health+ de lucht en eet men binnen met de gezonde gereinigde lucht van buiten. Of zoals mijn compagnon Frans van Dijk zegt: als ik ‘s morgens binnenkom voelt het alsof ik in een bos loop, zo fris is de lucht.”

Ook gasten van Picasso zijn lovend over het resultaat. “Zelden hebben we meegemaakt dat een restaurant naast een prettige sfeer en uitstekend eten, zó goed de coronaregels naleeft en hierin voor haar gasten investeert. Het maakt dat we in deze tijden graag terugkomen.” Verheij lachend: “Wij trakteren zo’n waardering uiteraard met twee gratis drankjes van het huis bij een volgend bezoek”.

Lucht zuiveren per app

“Wat ik ook bijzonder vind aan het systeem is dat wanneer de CO2 te hoog is, de sensor die de CO2 meet, een berichtje stuurt naar mijn telefoon. We kunnen dan de ventilatiestand wat verhogen waardoor ook de CO2 waarde laag blijft.”

Samen met Health+ houden we het coronavirus onder controle!

Lightair health+ virussen verwijderen veilige lucht restaurant picasso

Het Health+ systeem verwijdert alle deeltjes uit de lucht ongeacht grootte en herkomst en deactiveert aerosole virussen direct zodra deze worden uitgestoten met behulp van ultra high density ionisatie en extreem efficiënte HEPA+ luchtreiniging. Dit zorgt voor absoluut schone, gezonde en veilige lucht. 

“De technologie maakt het mogelijk dat Health+ systemen ingezet worden in publieke ruimtes, openbaar vervoer, vliegtuigen, horeca, ziekenhuizen, wachtkamers, scholen en kinderdagverblijven; maar ook op werkplekken en thuis,” vertelt Rob Jansen, directeur van Habitat Solutions.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit soort systemen niet alleen optimaal in gebruik zijn voor mensen met COPD en astma, maar dat ze ook de verspreiding van via de lucht overdraagbare virussen voorkomen.

Restaurant Picasso
Kerkstraat 49
5211KE

Graag lekker tafelen of thuis uiteten met uw favoriete Picasso gerechten?
Reserveer/bestel dan hier.

Oudere berichten
Nieuwere berichten
Sluit

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Jouw winkelwagen is leeg
Shop nu