Drinkflessen

Drinkflessen

Dagelijks belanden alleen in Nederland als zo'n 500.000 kunststof flesjes bij het vuil en in ons milieu. Met uw eigen drinkfles hoeft u onderweg geen waterflesje meer te kopen. Die heeft u zelf bij u. Onze drinkflessen zijn BPA vrij en daarmee veilig voor hergebruik. Ideaal om mee te nemen naar school, werk of de sportschool!

De laatste modellen, dus OP=OP.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Opvouwbare waterfles Vapur Element wind 0,7 liter of 1,0 liter %
  Opvouwbare drinkfles Vapur Element 0,7 liter Wind
  Speciale prijs € 11,95 € 9,88 Normale prijs € 18,95
 2. Opvouwbare waterfles Vapur shades hot pink 0,5 liter %
  Opvouwbare drinkfles Vapur Shades 0,5 ltr Hot Pink
  Speciale prijs € 10,95 € 9,05 Normale prijs € 14,95
 3. Drinkfles DOPPER Groen
  € 12,50 € 10,33 Vanaf € 11,50
 4. Drinkfles DOPPER Oranje
  € 12,50 € 10,33

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een handige Dopper, Green Dutch, Vapur of SIGG drinkfles neemt u uw water (of ander drinken) overal mee naartoe. Ideaal om mee te nemen naar school, werk of sport.

Herbruikbare en BPA-vrije drinkflessen

In tegenstelling tot PET flessen zijn al onze drinkflessen herbruikbaar en BPAvrij. PET waterflessen zijn dat niet omdat ze moeilijk te reinigen zijn en er bij hergebruik weekmakers vrij kunnen komen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Voordeliger en Beter voor het milieu

Dagelijks belanden alleen in Nederland als zo'n 500.000 kunststof flesjes bij het vuil en in ons milieu. Met uw eigen drinkfles hoeft u onderweg geen waterflesje meer te kopen. Die heeft u zelf bij u. En als dat water gefilterd is door onze waterkoeler of waterfilterkan dan smaakt dat water nog veel beter ook.

Met de drinkflessen steunt u niet alleen het milieu of het goede doel, u spaart ook uw eigen portemonnee. Flessenwater is ongekend duur, zeker als u het langs de weg bij een tankstation aanschaft. Voor een fractie van de kosten verandert u uw kraanwater met onze waterkoeler of waterfilterkan in het schoonst denkbare water wat u vervolgens met uw drinkfles overal mee naar toe neemt. Een aanzienlijke besparing voor u! Bestel direct uw waterfles en start met besparen. 

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!