Elke dag een beter leefklimaat, daar helpen we u graag bij. In dit blog leest u hoe u van uw leefruimten gezondere, schonere en comfortabelere ruimtes maakt. Of dat nu thuis, op kantoor, in een bedrijf of instelling is. Ontdek onze oplossingen op het gebied van lucht, geur, water, rook en afval. Voor nu en later.

 1. Heeft u ook last van fijnstof? Dit zijn de signalen (en de oplossingen)!

  Heeft u ook last van fijnstof? Dit zijn de signalen (en de oplossingen)!

  Op veel plaatsen in Nederland zit een hoge concentratie (ultra)fijnstof in de lucht. Volgens de Gezondheidsraad sterven er vermoedelijk 12.000 Nederlanders per jaar vroegtijdelijk en is luchtverontreiniging na roken de grootste risicofactor om ziek te worden. Heeft u last van fijnstof? Dit zijn de signalen en wat u eraan kunt doen.

  Lees meer »
 2. Helpt een luchtreiniger een astma-aanval te voorkomen?

  Astma-aanval puffer Verschillende prikkels kunnen zorgen voor een astma-aanval of longaanval bij COPD. Een luchtreiniger vermindert deze prikkels. Helpt elke luchtreiniger een astma-aanval te voorkomen? Zo ontdekt u het.

  Lees meer »
 3. Geurmarketing: onbewust onderbelicht?

  Geurmarketing blog Habitat SolutionsWe houden van de geur van versgebakken brood bij de bakker. Van de zoete geur uit zeepwinkeltjes als Lush. Het parfum van Scotch&Soda verleidt ons al in de winkelstraat en trekt ons over de drempel. 

  Geur is de stille kracht achter ons gedrag. We blijven langer, daar waar het lekker ruikt. We onthouden de geur en koppelen die aan fijne herinneringen. Wist u dat geur maar liefst 75% van onze emoties bepaalt?

  Lees meer »

Habitat Solutions

Ontwerpers van een beter leefklimaat!